- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.361
Kız 7 nediray insallah ablam
ne guzel kamilecim beyinde bititor is
7de kahvaltiya oturduk
gelismeler super
bil gezmelrr
gecnis olsun canim
Kesinlkle insan daha hafif daha dinç oluyogunaydin kizlar guzel hafta sonlari
ben oglumu arabasina atip yuruyus yaptim 60dk sonrada annemlere gectim
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)
Bunu hayatına oturttuysan tamamdırİşyerinde menude 3 çeşit yemek verirler. 7 çeşit arasından seçeriz. Lahmacun börek türü olur pilav türü olur sebze salata yoğurt ya da tatlı ve çorba olur. Ben eskiden fix pilav makarna bakliyat ekmek tatlı gibi en kalorilisi en karbonhidratlı ne ise onlari alırdım masaya oturana kadar nasil doyacagimi düşünür keşke4 çeşit olsa şunu da alırdım der daha aklım arkada kalırdı. (Daha Masadakilerin yemeklerine salça olmaktan bahsetmeyim bile). Artık çorba yoğurt sebze alıyorum ilk başlarda nasıl doyucam dedim evet şimdi alıştım ve bu hafta fark ettik ki masaya oturana kadar elimdekine bakıp offf bunlari nasil bitirecem diyorum. Neyse artarsa artsin bitirmek zorunda diilim diyip yarim birakabiliyorum
Enerji düşüklüğün hissediliyo takımda canım çoook geçmiş olsun2.mesaj
Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Yaseminnn bir çalışan olarak sabah uykusuna hasretiz haftasonu geç kalkıyorz bu yüzden ailecek şükür kızımın uykuları düzene girdi hafta içi ama erkenciyiz malumGünaydın mı kaldı Hanımlar erken kalkıp metoyu erkenden çalıştırmayı alışkanlık haline getirin
Uyanınca kendime sorduğum ilksoru
Bugün kendime ne yapabilirim
Hemen sıcak suyu hazırlayıp sirkeli ballı su içiyorum
Sonra tuppere kahvaltımı hazırlıyorum yoksa biliyorum ki aç kalırsam kursta her an bi bisküvi simit pasta börek yiyebilirim
Bunu alışkanlık haline getirin metobolizma erkenden çalışsın Hanımlar
Bugün sabah spora gittim ve ilk işim hocama dedimki hocam biraz zorlayın alıştık bu egzersizlere yarışma var malum terletin bizi
Tabiiii siz yeterki isteyin dedi ve
Mükemmel bir 1 saat geçirdim yandıkça mutlu oluyorum gülüyorum
Artık yemi haftaya başladık cuma bitti hafta sonunu es geçip pazartesi diyete başlamayın zaman kısalıyor yaz geliyorrrrr
Şu rokayı sevemedim bi türlü kaju çok değilse güzel menüDünkü menun
sabah7:00
2d kepek ekmek
1d peynir 10 zeytin roka maudonoz domates
Ogle12:00
2d kepek ekmek maydonoz roka 1domates ve 1b ayran
Ara 1elma
Ajsam 17:30
6 yk ispanak yemeği
Salata yogurt
Ara 20:00
1b ayran 1avuc kaju
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Hayatta başarılar diliyorumkızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
çok kalabalıkta iyice aklım karışıyor kim ne demişti ben kimle konuşmuştum kime yazmıştım tam çorba oldum
oturup okuyorum yazıyorum bir bakıyorum saatler geçmiş pc başın da, havalar güzelleşti artık akşamları da dışarı çıkmaya başladık fazla faal olamıycam da kalabalıkta köstek olmaya gerek yok :)
sessizden gelip okuyup gitmekte içime sinmiyor..
tamamen vedalaşmıyorum arada gelip kolaçan edip kim ne kadar ilerlemiş görüp mutlu olucam elbette , burada olmaktan çok büyük zevk aldım hoş sohbetler ettik hepiniz ayrı ayrı değerli özel insanlarsınız seviyorum siziii
maksat zayıflamak nasıl olsa ben yine tın tın devam edicem o yüzden kimse yanlış anlayıp kızdı yada küstü, zayıflama işini erteledi diye düşünmesin yine buralardayım ..
sağol canm
Kaju çok kalorili bisi diil mi. 1 avucun kalorisi cok olmaliDünkü menun
sabah7:00
2d kepek ekmek
1d peynir 10 zeytin roka maudonoz domates
Ogle12:00
2d kepek ekmek maydonoz roka 1domates ve 1b ayran
Ara 1elma
Ajsam 17:30
6 yk ispanak yemeği
Salata yogurt
Ara 20:00
1b ayran 1avuc kaju
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
aaaa abla gayet güzel gidiyordu her zaman kapımız açık sohbete gel mutlakakızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
çok kalabalıkta iyice aklım karışıyor kim ne demişti ben kimle konuşmuştum kime yazmıştım tam çorba oldum
oturup okuyorum yazıyorum bir bakıyorum saatler geçmiş pc başın da, havalar güzelleşti artık akşamları da dışarı çıkmaya başladık fazla faal olamıycam da kalabalıkta köstek olmaya gerek yok :)
tamamen vedalaşmıyorum arada gelip kolaçan edip kim ne kadar ilerlemiş görüp mutlu olucam elbette , burada olmaktan çok büyük zevk aldım hoş sohbetler ettik hepiniz ayrı ayrı değerli özel insanlarsınız seviyorum siziii
maksat zayıflamak nasıl olsa ben yine tın tın devam edicem o yüzden kimse yanlış anlayıp kızdı yada küstü, zayıflama işini erteledi diye düşünmesin yine buralardayım ..
Yaprak dökümü misali dökülüyoruz gruptankızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
Ekimmm nere gidiyon babymmkızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
Inş v ermeye devam edersin canım keşke birakmasaydinkızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
Kolay gelsin canımSekm kizlar aksama misafirim var temizlik filn yptim simdi ymk ypcam erkn giderlerse sporumu ypicam simdi bi kahve icip yemege giriscm
Cumartesi pazar uyku günü zaten benim çocuklarda öyle bi git anne başımdan diyorlar :)Kesinlkle insan daha hafif daha dinç oluyo
Bunu hayatına oturttuysan tamamdır
Enerji düşüklüğün hissediliyo takımda canım çoook geçmiş olsun
Yaseminnn bir çalışan olarak sabah uykusuna hasretiz haftasonu geç kalkıyorz bu yüzden ailecek şükür kızımın uykuları düzene girdi hafta içi ama erkenciyiz malum
Şu rokayı sevemedim bi türlü kaju çok değilse güzel menü
Hayatta başarılar diliyorum
oylemi valla bilmiyorum kaju hakkinda hic biset dikkat edicemNe güzel düzene sokmussun canım sevindim
iyi eglenceler mervecim
Geçmiş olsun canım
Günaydın ponicim
Günaydın canım
Kamilecim sabahki zeytin fazla olmuş. Akşamda kaju yemissin geç saatte. Nerdeyse sırf yağkaju afiyet olsun canım
bi avuctu canımKesinlkle insan daha hafif daha dinç oluyo
Bunu hayatına oturttuysan tamamdır
Enerji düşüklüğün hissediliyo takımda canım çoook geçmiş olsun
Yaseminnn bir çalışan olarak sabah uykusuna hasretiz haftasonu geç kalkıyorz bu yüzden ailecek şükür kızımın uykuları düzene girdi hafta içi ama erkenciyiz malum
Şu rokayı sevemedim bi türlü kaju çok değilse güzel menü
Hayatta başarılar diliyorum
bilmiyordum onu iyiki uyardiniz ins bidaha dikkat edicem cok aldigimiz bisey degildide esim almis gecen nerden estiyse soz dikkat ederimKaju çok kalorili bisi diil mi. 1 avucun kalorisi cok olmali
ah ah yatsalar affetmeyecem haftasonları ni ama nerdeeee yedide ayaktaydik isin aksi tatafi hafta ici oglan 11e kadar uyuyo haftasonu yedide kalkiyo deli oluyorumCumartesi pazar uyku günü zaten benim çocuklarda öyle bi git anne başımdan diyorlar :)
Ama hergün sabah geç kalkınca diyette problem oluyor onun için dedim ben sen hergün geç kalkmıyorsun ki ponicik :)
Regl oldum zati napacaksam senle
Ben daha beterini söyleyeyim 5-5.30 gibi kalkan bir kızım 7 den itibaren kalkın ben çok acıktım diyen bir eşim var yıllardır zaten mecburen erken kalkıyorum beterin beteri olmuyor muyum söyleyinah ah yatsalar affetmeyecem haftasonları ni ama nerdeeee yedide ayaktaydik isin aksi tatafi hafta ici oglan 11e kadar uyuyo haftasonu yedide kalkiyo deli oluyorum
kızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
gelirim tabii gülüm o yüzden helallik istemedim veda etmedim :)aaaa abla gayet güzel gidiyordu her zaman kapımız açık sohbete gel mutlaka
bak sennn başta vekalet verip gidicem dememiştin :)))Ekimmm nere gidiyon babymm
Ablalık vekaletimi sana verdiydim, hem kendine hem takıma çok faydalı alışveriş yaptığınızı düşünüyorum
Hem başka yeni üyede alınmıcak
Yaprak dökümü misali dökülüyoruz gruptanCok üzüldüm abla gitmene
kızlar ben hep kk deyim zaten , tamam bu benim ideal bedenim diyene kadar mecbur kk deyiz kilo vermeyi bırakma gibi bir düşüncem yok sizin sıkı diyet farkına varmadan beni de diyet psikolojine soktu ters etki yapıyor bu pisikolojisi bana, yaklaşık 2.5 senedir kaç kez aynı hatayı yaptım kilo vermem durdu aylarcaInş v ermeye devam edersin canım keşke birakmasaydin
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?