Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben müsaade istiycem sizden 2 yere yazmak ben de kafa karıştırdı, fark etmişsinizdir belki çok şeyi karıştırıp unutuyorum :)
çok kalabalıkta iyice aklım karışıyor kim ne demişti ben kimle konuşmuştum kime yazmıştım tam çorba oldum
oturup okuyorum yazıyorum bir bakıyorum saatler geçmiş pc başın da, havalar güzelleşti artık akşamları da dışarı çıkmaya başladık fazla faal olamıycam da kalabalıkta köstek olmaya gerek yok :)
sessizden gelip okuyup gitmekte içime sinmiyor..
tamamen vedalaşmıyorum arada gelip kolaçan edip kim ne kadar ilerlemiş görüp mutlu olucam elbette , burada olmaktan çok büyük zevk aldım hoş sohbetler ettik hepiniz ayrı ayrı değerli özel insanlarsınız seviyorum siziii
maksat zayıflamak nasıl olsa ben yine tın tın devam edicem o yüzden kimse yanlış anlayıp kızdı yada küstü, zayıflama işini erteledi diye düşünmesin yine buralardayım ..

Kesinlkle insan daha hafif daha dinç oluyo

Bunu hayatına oturttuysan tamamdır

2.mesaj

Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Enerji düşüklüğün hissediliyo takımda canım çoook geçmiş olsun

Yaseminnn bir çalışan olarak sabah uykusuna hasretiz haftasonu geç kalkıyorz bu yüzden ailecek şükür kızımın uykuları düzene girdi hafta içi ama erkenciyiz malum

Şu rokayı sevemedim bi türlü kaju çok değilse güzel menü

Hayatta başarılar diliyorum

Kaju çok kalorili bisi diil mi. 1 avucun kalorisi cok olmali

aaaa abla gayet güzel gidiyordu her zaman kapımız açık sohbete gel mutlaka

Yaprak dökümü misali dökülüyoruz gruptan Cok üzüldüm abla gitmene

Ekimmm nere gidiyon babymm
Ablalık vekaletimi sana verdiydim, hem kendine hem takıma çok faydalı alışveriş yaptığınızı düşünüyorum
Hem başka yeni üyede alınmıcak

Inş v ermeye devam edersin canım keşke birakmasaydin
Sekm kizlar aksama misafirim var temizlik filn yptim simdi ymk ypcam erkn giderlerse sporumu ypicam simdi bi kahve icip yemege giriscm
Kolay gelsin canım

5.mesaj
Arkadaşlar kalori hesabi yapmak isteyenler için fatsecret diye bir program var ablamlar kullaniyor memnunlar. Ben kalori hesabi yapmayla suan ugrasmiyorum ama ugrasmak isteyenler deneyenilir

Cumartesi pazar uyku günü zaten benim çocuklarda öyle bi git anne başımdan diyorlar :)
Ama hergün sabah geç kalkınca diyette problem oluyor onun için dedim ben sen hergün geç kalkmıyorsun ki ponicik :)
Regl oldum zati napacaksam senle

oylemi valla bilmiyorum kaju hakkinda hic biset dikkat edicem

bi avuctu canım

Kaju çok kalorili bisi diil mi. 1 avucun kalorisi cok olmali
bilmiyordum onu iyiki uyardiniz ins bidaha dikkat edicem cok aldigimiz bisey degildide esim almis gecen nerden estiyse soz dikkat ederim

ah ah yatsalar affetmeyecem haftasonları ni ama nerdeeee yedide ayaktaydik isin aksi tatafi hafta ici oglan 11e kadar uyuyo haftasonu yedide kalkiyo deli oluyorum

ah ah yatsalar affetmeyecem haftasonları ni ama nerdeeee yedide ayaktaydik isin aksi tatafi hafta ici oglan 11e kadar uyuyo haftasonu yedide kalkiyo deli oluyorum
Ben daha beterini söyleyeyim 5-5.30 gibi kalkan bir kızım 7 den itibaren kalkın ben çok acıktım diyen bir eşim var yıllardır zaten mecburen erken kalkıyorum beterin beteri olmuyor muyum söyleyin

Gitmesen daha iyi değil mi herkes kendine zayıflıyor ama neticede tek başaramadığımız için gruba geldik kalabalığı seviyorum şahsen zenginleştiriyor uyum varsa

Ekimmm nere gidiyon babymm
Ablalık vekaletimi sana verdiydim, hem kendine hem takıma çok faydalı alışveriş yaptığınızı düşünüyorum
Hem başka yeni üyede alınmıcak
bak sennn başta vekalet verip gidicem dememiştin :)))
sen gibi ara ara gelirim boş bırakmayız kızları kolaçan ederiz . birden senle kendimi dünür gibi hissettim çocukları evlendirmişiz de boşta kalmasınlar dünür bir sen git ilgilen bir ben gibi oldu bu da

Yaprak dökümü misali dökülüyoruz gruptan Cok üzüldüm abla gitmene
Inş v ermeye devam edersin canım keşke birakmasaydin

Kolay gelsin canım
kızlar ben hep kk deyim zaten , tamam bu benim ideal bedenim diyene kadar mecbur kk deyiz kilo vermeyi bırakma gibi bir düşüncem yok sizin sıkı diyet farkına varmadan beni de diyet psikolojine soktu ters etki yapıyor bu pisikolojisi bana, yaklaşık 2.5 senedir kaç kez aynı hatayı yaptım kilo vermem durdu aylarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…