Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*** 9. TaKıM 215. eTaP ***

Asya27: ( 53.1 / 52.5 / 0.6 / % 1. 13 )
Edda1985: ( 66.4 / 66.4 / 0.0 / % 0.00 )
Fadime02: ( 99.6 / 99.6 / 0.0 / % 0.00 )
Hepbera: ( 78.3 / 77.7 / 0.6 / % 0.77 )
Hoppidicik: ( 83.5 / 83 / 0.5 / % 0.60 )
Lolavinia: ( 76.3 / 74.5 / 1.8 / % 2.36 )
Mursh: ( 80.2 / 78.8 / 1.4 / % 1.75 )
Mutedeyyin: ( 80 / 79.8 / 0.2 / % 0.25 )
Pelinkaya: ( 94.8 / 93.5 / 1.3 / % 1.37 )

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( 712.2 / 705.8 / 6.4 / % 0.90 )

Pnrkhrmn ve Nurkelebek...
Arkadaşlar listeye girmek istiyorsanız,tam saatinde bildirim yapmalıydınız...

Son düzenleme:
Dailymotion - Ebru Yasar - Kararsizim - Müzik Kanalı

Müsait olanlar dinlesinler...Bugünkü ruh halim birebir uyar bana

Bu arada herkezin acısı kendi yüreğini yakıyor.ama dün anladım ki biğzim acımızda acı deıl derdımızde dert deil.Bütün şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.Yüreği ağzında beklemek nedir iyi bilirim ...Kandiliniz kutlu cumanız mübarek olsun ...

mute bacım istersen 67 olarak yaz ama nolur 68 yazmaaaa
Dün çok yedim içtimm sabahta tartıda 68 çıktım şok oldum ama dün böyl değildi oyüzden diyorum..

Içli köfte olayına gelince bayılırımmm
ama yapamıyorum tabiki hiçte denemedim
ama hazırı olsa ikişer ikişer atarım ağzıma

kesinlikleee
doğurup büyütüyosun ne emeklerle
askere yolluyosun yolunu gözlüyosun elin bir pi.... Gelip vurup öldürüyo cenazesini alıyosun o emeklerini verdiğin oğlunun..
Hepimizin kardeşleri sevdikleri çocukları olacak..
Buna dur denmezse bu olay çok uzar..
Aslında diyceklerim çok amaaaa topikin konusunu aşıyooo yoksaaa her an acayip sövesim var bu pisliklere...

ya bende saat 9dan snra bişi yedimmi fazla cıkıyorum. yazdım listeyi artık.. ama bi dahaki hafta daha dikkatli ol canım...
Ya ben 2 gündür,5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.Eşimde dün gitti pide aldı geldi. ay deli oldum anlatamam.zaten aclıktan gebericem bugünde gitmiş dondurma kola,kraker almış.. gıcık ya..

Haa birde ya adam o kadar yiyor içiyor, şimdi tartıldık geçen haftadan 1 kilo az cıkmaz mı? kafayı yedim.. birde cıkarken diyorki,kilo vermişim gelince yemek yemek lazım

Son düzenleme:

Ben cok üzülüyorum bu duruma.. ne zaman son bulur hiç bilmiyoruz.. Allah bunların planlarını başlarına geçirsin.İçlerini taa en iç yerinden yaksın.. Yazık değilmi o insanlara... :85: :85: :85:

Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum.Bu hafta etap sınuç listelerini biz hazırlayacagız. o yüzden gidim yemegimi yapim da,sonra sununla ugrasayım...Eşimde gelecek,malum yemek yemesi lazım

ilkokul 1 deydi..oğlumu çarşıda kaybettim kızlar..2 saat kadar heryeri aradık.eşim polis..3-4 ekip gönderdi.kaybolduğu bölgenin altını üstüne getirdiler..2 şüpheli yakaladılar.onlar sorgulandı...vs..hava karardı.oğlum okuma yazmayı yeni öğrenmişti ama el yazısıyla öğrendikleri için..yazıları okuyamamış..bir binanın girişinde ağlarken buldular onu....bana getirdiklerinde üzüntüden ayaklarım basmıyordu.felç gibi bişey oldum.bikaç saat daha yürüyemedim.o öyle bir acı kiii.....aklımı kaçıracak gibi olmuştum.acile kaldırdılar beni.iğne yapmaya çalışıyorlar..çırpındım..basamadığım için kaçamıyorum daa...ama bildiğim tek şey vardı..o an aklımda sabitlenmiş olan...ben aklı başında kalırsam oğlumu bulabilirim diyordum.iğne yaptırmamalıydım..acildekilerle böyle cebelleşirken ....bir mucize oldu...oğlum...küçücüğüm(sanırsam da hiç büyümeyecek gözümde)....polislerin kucağında...ağlıyor...
neyse...2 saatlik yokluğunun acısına bile dayanamadım....Allah yardımcıları olsun...Allah o anaları babaları,şehid olan evlatlarıyla beraber firdevs cennetinde peygamber efendimize komşu etsin inşallah...

Son düzenleme:

Amin amin inşallah...

BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gecesi Beraat gecesidir.

Aslı "Berâettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu geceyi hakkıyla geçirebilmek dileğiyle...

Son düzenleme:
ben kaçtım akşama dogru ugrarım itiraf etmem gerekirse bu hafta çok kaçamak yaptım spor yapmadım sayılır ama yine bunada şükür kedimi doyurayım mutfagı tofarlayıp çamaşır asıp hastaneye giderim anca herkese hayırlı kandiler

kolaymı anne baba olmak..
Canından bir parça ya..
Iğne batsa ah dese insanın içi erir..
Ama koskocaman çocuklarını topraga veriyolar.. Yüreklerindeki acı tarif bile edilemez..
Allah sabır versin o anne babalara eşlere..

kızlar şimdi genel listeye baktımdaa grup olarak bu hafta 2. yiz herhalde :)))
demekki bazılarımız (ben gibi) daha verseydikkk çok güzel olacaktıııı

murch ve lovonia sizleri kutluyorum 1 kilo üstünde verdiniz daha varmı 1 kilo üstü veren bilmiyorum

kızlar ya benim kilom az evet ayaktayken pek sorun yok gibi az bişey simitler fırtlıyo o kadar ama oturunca karnım nasıl cıkyo ya 3 katlı oluyom onlar nasıl gidecek bilgisi olan???????
allaammm yaaa....kız senin simit fırlıyonuş hiç değilse..bendeki şamyel ne olucak..

ben haberleri izleyemiyorum kızlar..içim elvermiyo..uyuyamıyorum..eşim seyrederken bile başka odaya gidiyorum..benim içim böyle yandığı halde onların anne-babaları kimbilir ne haldedirler..Allah yardımcıları olsun hepsinin..Allah hepsine sabır versin..

ah canım yaa..verilmiş sadakan varmış..okurken bile tüylerim diken diken oldu..kendimi yerine koydum..Allah korusun öyle bir durumda bende komalık olmuştum..benim en hassas noktam çocuklarımdır..herkesden herşeyden önce gelirler..hep Allahım çocuklarımla imtihan etme beni diye dua ederim..çook geçmiş olsun..

un helvasımıııııııııııııı
güzelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tadı nasıllllllllllllllllllllllllll :89:
ben hiç yiyebilecekmiyimmmmmmmmmmmmmmm :93:
(sezercik moddayım )

seni küçük emrah seniii...anne de bana hemen yolluyorum oraya...manyak bişiiiiii...

kızıma fırça atım koca kız olsun bebek gibi beni istiyon yanında dedim öf tamam gelme tek giderim dedi ama dişçiye gitmekten kurtuluş yok gelişte beni çaldırcakmış dişçiye gitdip dolgu yapcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…