Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bence bundan sonra daha dikkatli olursun, ya da önceki gün kilo bildirimini yaparsın mazeretini bildirerekten.

Saol cnm ole oldu zaten kavgalı yada kanlı bıcaklı denecek sekılde ayrılmadık.Gayet medenıydı konusmamız.Hatta sey dedı belkı bırgun baska bı yerde yenıden neden olmasın ? Ama ben tekrar etmesı taraftarı deılım.Herseyın hayırlısı.Buyuk konusmakta ıstemıyorum.Çünkü ne zaman olmaz yapmam desem bı bakıyorum yaşamışım o şeyi.Artık tuh vay dememeyı ogrendım.Hayırlısı boyleymıs dıyorum.Denedik olmadı.Çok şeyler ögrendım cok acılar cektım halada ıcım cok acıyor.Ama gececek onemlı olan ne kadar az hasarla atlattıgım

ok atılmadım ama dimi :)

Yok cnm ne atılması sadece onumuzdekı hafta yazacak senı lısteye.Dikkat et bu hafta :)

Son düzenleme:
Güanydın kızlar ...

Çok az uyudugum gunun sabahından şiş gözlerle yazıyorum size.Dün aksam eve gıttıgımde tartıda 78.4 gördüm gözlerime inanamadım.Ama 2 gundur agzıma su hazrıc bısey koymamıstım.Zaten 1 haftadır evde yemek yemıyorum.Babam bı kızdı dunyanın sonumu geldı otur ye su yemekten bak sen yıycen dıe annen sevdıgın yemekten yaptı dedı.Onları uzmemek ıcın 2 kepce turlu yemegı yedım 1 dılım ekmekle.Sonra mıdem cok bulandı.Gene hıc ıstahım yok.Kendımı tanıyamıyorum.Ben uzuldugumde kendımı dolabın basına atar abur cubura sarılırdım.Bu sefer bole olmadı işimede gelmiyo deil hanı.

Bu gunlerde geçecek :)

murscum hakkında hayırlısı olsun canım
ama aç aç gezmek olmazki canım
ben aşk acısı çekmeyeli çooooooookkkkkk uzun zaman oldu böyle mi oluyodu acaba yemeden içmeden mi kesiliyoduk
Allah korusun hasta olursun canım yememezlik yapma

Günaydın cnmm

Walla benım ypım bu deıldır.Genelde kızdıgımda uzuldugumde kendımı yemege verırdım.Ama sankı suanda koca bı kuzu yemıs gıbı mıdem sıs hıcmı hıc cnm bısey ıstemıyo.Neden böle oldu anlamadım.Ama genelde bole oluyo sanırım :) Allah kımseye acı cektırmesın cnm unut ole seylerı zaten lazım deıl bosver :)

günaydın kızlar..bugün güne meyve yiyerek başladım..az sonra da çayımı demleyip klasik kahvaltımı yapıcam..
bu hafta sonu amcamın kızının düğünü var ve yoğun geçicek..doğumdan yeni çıktım ve kiloluyum ..kıyafetim yok ve saçlarımı bile boyatamadım:)))çokk özentisiz ve kötü çıkıcam fotolarda..bugün saçlarım ı boyatatyım diye düşündüm ama kuaförlerde hep düğün telaşı ardır bugün...bakalım yarın gündüzden kıyafet alışverişi yaparım belki

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canlarım cigerlerimm
sabah tartıldım tam 67 kiloyum yememin karı yanii tam 600 gram almışım (dün sabah 68 çıkmıştım biliyonuz demekki önceki gün 1 kilo yemişim :))))) )bu hafta dana gibi yarında tatile çıkıyorumkiii dönüşte tosun gibi gelirim artık...

Murch bitanem sakın üzülme..
Hayırlısı buymuş.. Seni gerçekten haketseydi zaten böyle önünüze çıkarn ilk engebede bitmezdi bu ilşki..
Sen hiç üzülme allah yardımcın olsun ama yemek yemektende kesme kendini.. Sağlıgın için ye..
üzülmee en ufak bir sıkıntın oldugunda içini boşaltmak için bir ses aradıgında biz buradayızz ...

merhaba ya bunu nasıl başardın :)

5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum canım

tabiki olabilir... Yalnız cuma günü bildiremem gibi bir sorununuz olursa,perşembe geceden bildirebilirsiniz..

pınarcım atılmadın ki takımdan.. sadece bu hafta bildirim yapmadıgınız için takım listesinde yoksunuz o kadar... bir dahaki hafta girersin listeye...

aynen de öyle oluyor... bende liseye ilk basladıgımda biriyle tanısmıstım.1. sınıfın sonunda bitti.. ve ben 60 kilodan 45 e düştüm 5 6 ay içinde... annemler anlamıslardı zaten birisi oldugunu ama söylemiyordum..yani mursh cum bu hallerin cok normal :))

edda bu hafta mı cıkacaksın.. ona göre listede düzenleme yaparım...

günaydın eda cım kaç günlüğüne tatile çıkıyorsun..ne güselll..bizim yerimize de gez toz eğlen yüz...tadını çıkar ..iyi tatiller canım...

evet kaptan yarın sabah çıkıyoruz yola..
15 gün izinliyim 2 hafta yokum yani izinli geçebilirsin dimi beni

evet bende farkettim.. Neden acaba :26: Face si falanda yokki sorsak

ya aynı ıp den 2 uyelık almıstır
yada aynı maılden ama maılden alsa uyarı verır..
De söyle bir durum var mesela bızde tek dıs ıp den yuzlerce kullanıcı var.. ıp olayına gırılırse bızım burada calısan bırı uye olsa bızde 2.uyelıkmı sayılacak acaba :44:

günaydın eda cım kaç günlüğüne tatile çıkıyorsun..ne güselll..bizim yerimize de gez toz eğlen yüz...tadını çıkar ..iyi tatiller canım...

15 günlüğüne canım insallah guzel gecer..
Dun gece burada bı yagmur şimşek gokgürültüsüü inşallah havalar da bozmaz

Kızlar dün yediklerimi anlatayım size Şimdi ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum ya... Dün meyve günümdü.. Öğleye kadar iyi gitti.Karpuz üzüm derken, öğle yemeği hazırladım eşime.. sonra bende cok cok az 3 kasık kadar türlü yemeği yedim onunla, 1 dilim ekmekle... neyse.. yine meyve yemeye devam ettim.hiç diyet bozulmuş gibi davranmadım.Akşama kandillerini kutlamak için annemlere gittim.Onlarda orucluymuş, bulgur ve yeşil fasulye yapmıslar.En sevdigim yemek Neyse oturdum 2 kasık bulgur 4 kasık fasulye 1 dilimde ekmek yedim. Saat 22.00 gibi 3 parça karpuz yedim.Gün içindede 4 lt. suyu tamamladım.. Neyse sadede geleyim..Kızlar dünkü meyve günü meyve gününden cıkmış olmasına ragmen bugün 200 gram eksik cıktım tartıda çok sevindim işin garibi,o kadar yememe rağmen Hiç diyet bozuldu havasına girmedim.. bugün sebze günüm.... kendime şimdi güzel bir yeşil salata yapıcam.. eşimede sucuklu yumurta... ay cok uzun oldu ama sunu demek istiyorum.. bu diyet gercektende işe yarıyor kızlar

Ayyy cnm ben bılıyom kendımı sımdı 2 gun sonra oburlasırım ben.Ama hanı ole zorlanmadan versem su kıloları hanı fenada olmaz yanı :)))

MUTE cim çokkk çokk sevindim canım..bundan sonra aksatmam bildirimlerimi....

pnr ve sen güzel paylasım yapıyorsunuz.kolay kolay cıkarmam sizi takımdan :)))

evet kaptan yarın sabah çıkıyoruz yola..
15 gün izinliyim 2 hafta yokum yani izinli geçebilirsin dimi beni

tabi geçerim...

Aaaaa çok üzüldüm yaa paylaşımı çok iyiydi inş döner geriye öğrenebılecegımız bı yer varmı acaba

ben Püsküüte sorarım bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…