- Konu Sahibi Handandandan
-
- #19.941
ya insanlık hali denen bişey var ama... taaaaaaaaaaaa almanyadan gelmiş ve benden her türlü hizmeti bekleyen misafirlere "durun bi dakka kilo bildirimi yapcam" diyemezdim.. 7 gün boyunca yazdıklarımız masal mı oldu şimdi(
canım bence bundan sonra daha dikkatli olursun, ya da önceki gün kilo bildirimini yaparsın mazeretini bildirerekten.
Mursh canım eminim bu kararı vermek senin için çok zordur, ben bile düşününce üzülüyorum 5 yıl dile kolay. Ama hayat çok garip, aslında kısmetin kimse nerdeyse, eninde sonunda seni bulacak. Bu ilişkiyle ilgili içinde bir pişmanlık barındırmadan bitirebiliyorsan, keşkelerin yoksa ne mutlu sana. Yaşadığımız herşey bizim için önemli bir tecrübe olarak kalıcak hayatımızda; bu 5 yıl boşuna geçmedi, eminim sen çok şey öğrendin hayat hakkında ilişkiler hakkında.
Ben şunu düşünüyorum, tabiki yaptığı kolay affedilcek birşey değil ama bir yandan da affetmek isteseydin affederdin. Bu senin için bardağı taşıran şey olmuş gibi...
Bu ilişkiyi yaşayan sendin ve en doğru kararı verecek olan da sensin, kalbinin sesini dinle canım
ok atılmadım ama dimi :)
Güanydın kızlar ...
Çok az uyudugum gunun sabahından şiş gözlerle yazıyorum size.Dün aksam eve gıttıgımde tartıda 78.4 gördüm gözlerime inanamadım.Ama 2 gundur agzıma su hazrıc bısey koymamıstım.Zaten 1 haftadır evde yemek yemıyorum.Babam bı kızdı dunyanın sonumu geldı otur ye su yemekten bak sen yıycen dıe annen sevdıgın yemekten yaptı dedı.Onları uzmemek ıcın 2 kepce turlu yemegı yedım 1 dılım ekmekle.Sonra mıdem cok bulandı.Gene hıc ıstahım yok.Kendımı tanıyamıyorum.Ben uzuldugumde kendımı dolabın basına atar abur cubura sarılırdım.Bu sefer bole olmadı işimede gelmiyo deil hanı.
Bu gunlerde geçecek :)
murscum hakkında hayırlısı olsun canım
ama aç aç gezmek olmazki canım
ben aşk acısı çekmeyeli çooooooookkkkkk uzun zaman oldu böyle mi oluyodu acaba yemeden içmeden mi kesiliyoduk
Allah korusun hasta olursun canım yememezlik yapma
deyilim canım gözüm sizde ama kafamdaki sorulardan anlayamıyorum sizi ve onun ıcın takıp etmekte zorlanıyorum.ama sankı hıssettın daha demın bıtırdım ben ılıskımı tamamen ve acabası olmadan.çünkü ileride çok üzülecektik ikimizde.böylesi daha hayırlı oldu ikimiz içinde.sevmek herzaman yetmiyormuş bunu anladım.güven olmadıktan sonra sevgi tek başına işe yaramıyor.
Artık beni yeni bir hayat beklıyor.bu mubarek günde herkez için ve benim için bundan sonrasının hayırlı olmasını dılıcem
merhaba ya bunu nasıl başardın :)
selam arkadaşlar ..ikinciliğinizi tebrik ediyorum..nice derecelere inşaallah..
hepinizin kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşaallah..
sevili kaptanım bugün çok yoğun bir gün geçirdim..gelen giden trafiğinden takıma gelip..okuyamadım bile( çok üzgünüm..en azından bana bu haftad a deneme süresindeymişim gibi şans vermen mümnkün mü acaba?kilo vermek için takıma ihtiyacım var..bir daha aksatmam söz veriyorum en kötü ihtimalle perşembe geceden yazarım??
ya insanlık hali denen bişey var ama... taaaaaaaaaaaa almanyadan gelmiş ve benden her türlü hizmeti bekleyen misafirlere "durun bi dakka kilo bildirimi yapcam" diyemezdim.. 7 gün boyunca yazdıklarımız masal mı oldu şimdi(
murscum hakkında hayırlısı olsun canım
ama aç aç gezmek olmazki canım
ben aşk acısı çekmeyeli çooooooookkkkkk uzun zaman oldu böyle mi oluyodu acaba yemeden içmeden mi kesiliyoduk
Allah korusun hasta olursun canım yememezlik yapma
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canlarım cigerlerimm
sabah tartıldım tam 67 kiloyum yememin karı yanii tam 600 gram almışım (dün sabah 68 çıkmıştım biliyonuz demekki önceki gün 1 kilo yemişim :))))) )bu hafta dana gibi yarında tatile çıkıyorumkiii dönüşte tosun gibi gelirim artık...
Murch bitanem sakın üzülme..
Hayırlısı buymuş.. Seni gerçekten haketseydi zaten böyle önünüze çıkarn ilk engebede bitmezdi bu ilşki..
Sen hiç üzülme allah yardımcın olsun ama yemek yemektende kesme kendini.. Sağlıgın için ye..
üzülmee en ufak bir sıkıntın oldugunda içini boşaltmak için bir ses aradıgında biz buradayızz ...
Lovonıa sitede engellenmıs farkettınızmı kızlar
ıkıncı uyelık dıyor???
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canlarım cigerlerimm
sabah tartıldım tam 67 kiloyum yememin karı yanii tam 600 gram almışım (dün sabah 68 çıkmıştım biliyonuz demekki önceki gün 1 kilo yemişim :))))) )bu hafta dana gibi yarında tatile çıkıyorumkiii dönüşte tosun gibi gelirim artık...
Murch bitanem sakın üzülme..
Hayırlısı buymuş.. Seni gerçekten haketseydi zaten böyle önünüze çıkarn ilk engebede bitmezdi bu ilşki..
Sen hiç üzülme allah yardımcın olsun ama yemek yemektende kesme kendini.. Sağlıgın için ye..
üzülmee en ufak bir sıkıntın oldugunda içini boşaltmak için bir ses aradıgında biz buradayızz ...
aynen de öyle oluyor... Bende liseye ilk basladıgımda biriyle tanısmıstım.1. Sınıfın sonunda bitti.. Ve ben 60 kilodan 45 e düştüm 5 6 ay içinde... Annemler anlamıslardı zaten birisi oldugunu ama söylemiyordum..yani mursh cum bu hallerin cok normal :))
ahh aşk acısı ahhhh
edda bu hafta mı cıkacaksın.. Ona göre listede düzenleme yaparım...
evet bende farkettim.. Neden acaba :26: Face si falanda yokki sorsak
günaydın eda cım kaç günlüğüne tatile çıkıyorsun..ne güselll..bizim yerimize de gez toz eğlen yüz...tadını çıkar ..iyi tatiller canım...
Lovonıa sitede engellenmıs farkettınızmı kızlar
ıkıncı uyelık dıyor???
aynen de öyle oluyor... bende liseye ilk basladıgımda biriyle tanısmıstım.1. sınıfın sonunda bitti.. ve ben 60 kilodan 45 e düştüm 5 6 ay içinde... annemler anlamıslardı zaten birisi oldugunu ama söylemiyordum..yani mursh cum bu hallerin cok normal :))
MUTE cim çokkk çokk sevindim canım..bundan sonra aksatmam bildirimlerimi....
evet kaptan yarın sabah çıkıyoruz yola..
15 gün izinliyim 2 hafta yokum yani izinli geçebilirsin dimi beni
Aaaaa çok üzüldüm yaa paylaşımı çok iyiydi inş döner geriye öğrenebılecegımız bı yer varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?