- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #19.921
fadime sen bendende betersin..Allah yardımcın olsun..kedi noldu kız..büyüdümü bari??kızıma fırça atım koca kız olsun bebek gibi beni istiyon yanında dedim öf tamam gelme tek giderim dedi ama dişçiye gitmekten kurtuluş yok gelişte beni çaldırcakmış dişçiye gitdip dolgu yapcakmışız
mursh bugün hiç sesin çıkmadı...iyimisin
deyilim canım gözüm sizde ama kafamdaki sorulardan anlayamıyorum sizi ve onun ıcın takıp etmekte zorlanıyorum.Ama sankı hıssettın daha demın bıtırdım ben ılıskımı tamamen ve acabası olmadan.Çünkü ileride çok üzülecektik ikimizde.Böylesi daha hayırlı oldu ikimiz içinde.Sevmek herzaman yetmiyormuş bunu anladım.Güven olmadıktan sonra sevgi tek başına işe yaramıyor.
Artık beni yeni bir hayat beklıyor.Bu mubarek günde herkez için ve benim için bundan sonrasının hayırlı olmasını dılıcem
bu gece senin için ...sizin için dua edecem...rabbim hakkınızda hayırlı olanı sizi mutlu edecek şekilde versin ikinize...şu muska olayın kafamı karıştırıyo..yaptıranlar muradına mı erdi ne...
murç sormaya çekiniyordum , soramıyordum ama sessizliğin fırtına öncesi sessizlikmiş..sana neden , niçin diye hiçbişey sormuycam, belliki bişeyleri kafanda iyice ölçüp biçmişsin..ama konuşmayı istersen tabii biz hep buradayız canım..seni gülşen nasıl dinliyosa bizde öyle dinleriz emin ol:)unutmaki her son yeni bir başlangıçdır ..herşeyi zamana bırak..zaman her şeyin ilacı canım..deyilim canım gözüm sizde ama kafamdaki sorulardan anlayamıyorum sizi ve onun ıcın takıp etmekte zorlanıyorum.Ama sankı hıssettın daha demın bıtırdım ben ılıskımı tamamen ve acabası olmadan.Çünkü ileride çok üzülecektik ikimizde.Böylesi daha hayırlı oldu ikimiz içinde.Sevmek herzaman yetmiyormuş bunu anladım.Güven olmadıktan sonra sevgi tek başına işe yaramıyor.
Artık beni yeni bir hayat beklıyor.Bu mubarek günde herkez için ve benim için bundan sonrasının hayırlı olmasını dılıcem
murç sormaya çekiniyordum , soramıyordum ama sessizliğin fırtına öncesi sessizlikmiş..sana neden , niçin diye hiçbişey sormuycam, belliki bişeyleri kafanda iyice ölçüp biçmişsin..ama konuşmayı istersen tabii biz hep buradayız canım..seni gülşen nasıl dinliyosa bizde öyle dinleriz emin ol:)unutmaki her son yeni bir başlangıçdır ..herşeyi zamana bırak..zaman her şeyin ilacı canım..
OoOOOOLEYYYYYYYYYYYYY 70li kilolara adımını attın
*** 9. TaKıM 215. eTaP ***
Asya27: ( 53.1 / 52.5 / 0.6 / % 1. 13 )
Edda1985: ( 66.4 / 66.4 / 0.0 / % 0.00 )
Fadime02: ( 99.6 / 99.6 / 0.0 / % 0.00 )
Hepbera: ( 78.3 / 77.7 / 0.6 / % 0.77 )
Hoppidicik: ( 83.5 / 83 / 0.5 / % 0.60 )
Lolavinia: ( 76.3 / 74.5 / 1.8 / % 2.36 )
Mursh: ( 80.2 / 78.8 / 1.4 / % 1.75 )
Mutedeyyin: ( 80 / 79.8 / 0.2 / % 0.25 )
Pelinkaya: ( 94.8 / 93.5 / 1.3 / % 1.37 )
9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( 712.2 / 705.8 / 6.4 / % 0.90 )
Pnrkhrmn ve Nurkelebek...
Arkadaşlar listeye girmek istiyorsanız,tam saatinde bildirim yapmalıydınız...
kızlar ya benim kilom az evet ayaktayken pek sorun yok gibi az bişey simitler fırtlıyo o kadar ama oturunca karnım nasıl cıkyo ya 3 katlı oluyom onlar nasıl gidecek bilgisi olan???????
deyilim canım gözüm sizde ama kafamdaki sorulardan anlayamıyorum sizi ve onun ıcın takıp etmekte zorlanıyorum.Ama sankı hıssettın daha demın bıtırdım ben ılıskımı tamamen ve acabası olmadan.Çünkü ileride çok üzülecektik ikimizde.Böylesi daha hayırlı oldu ikimiz içinde.Sevmek herzaman yetmiyormuş bunu anladım.Güven olmadıktan sonra sevgi tek başına işe yaramıyor.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 215. ETAP SONUÇLARI
8 - 15 TEMMUZ
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .............. 1. TAKIM ..........
İKİNCİ ................ 9. TAKIM ...........
ÜÇÜNCÜ ............. 7. TAKIM ...........
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ ........ 1. TAKIMDAN ....... innuk % 4.72
İKİNCİ .......... 7. TAKIMDAN ....... pabya % 2.98
ÜÇÜNCÜ ....... 14. TAKIMDAN ....... roseberry % 2.95
YİNE İKİNCİYİZ
bi tatlı olmuş bakışları çok güzel öglen mutfak balkonun halısını kaldırmıştım orda gezsin diye saldım bi ara karga sesi geldi gittim kedi yok bide baktım mutfaga gelmiş çekyatın arkasında duruyodu ödüm koptu karga kaptı sandım kızım 1 haftadır görmemş anne nasıl büyümüş diyo evin maskodufadime sen bendende betersin..Allah yardımcın olsun..kedi noldu kız..büyüdümü bari??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?