Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fadime sen bendende betersin..Allah yardımcın olsun..kedi noldu kız..büyüdümü bari??

mursh bugün hiç sesin çıkmadı...iyimisin

deyilim canım gözüm sizde ama kafamdaki sorulardan anlayamıyorum sizi ve onun ıcın takıp etmekte zorlanıyorum.Ama sankı hıssettın daha demın bıtırdım ben ılıskımı tamamen ve acabası olmadan.Çünkü ileride çok üzülecektik ikimizde.Böylesi daha hayırlı oldu ikimiz içinde.Sevmek herzaman yetmiyormuş bunu anladım.Güven olmadıktan sonra sevgi tek başına işe yaramıyor.

Artık beni yeni bir hayat beklıyor.Bu mubarek günde herkez için ve benim için bundan sonrasının hayırlı olmasını dılıcem

bu gece senin için ...sizin için dua edecem...rabbim hakkınızda hayırlı olanı sizi mutlu edecek şekilde versin ikinize...şu muska olayın kafamı karıştırıyo..yaptıranlar muradına mı erdi ne...

bu gece senin için ...sizin için dua edecem...rabbim hakkınızda hayırlı olanı sizi mutlu edecek şekilde versin ikinize...şu muska olayın kafamı karıştırıyo..yaptıranlar muradına mı erdi ne...

Saol cnm benım :) Walla cnm eden bulur yuva yıkanın yuvası olmazmıs.Hiç birini düşünmüyorum ben.Şuanda bu işe aileler girseydi dönüşü çok daha yaralı olacaktı.Ben çok doğru bi karar verdiğime inanıyorum.Oda dedı zaten 1 2 ay sevgılı bulma hemen kendıne bekle bı dedı.Sankı hemen bırısıne guvenmek bu kadar kolaymıs gıbı.Bakalım zaman bıze ne gosterecek.Ama eger alnıma yazıldıysa ve kaderımde onu bıda yasamak varsa döner dolaşır gelir inanıyorum buna.

CUMA zayiflama YARIŞMASI 215. ETAP SONUÇLARI
8 - 15 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .............. 1. TAKIM ..........

İKİNCİ ................ 9. TAKIM ...........

ÜÇÜNCÜ ............. 7. TAKIM ...........

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ ........ 1. TAKIMDAN ....... innuk % 4.72

İKİNCİ .......... 7. TAKIMDAN ....... pabya % 2.98

ÜÇÜNCÜ ....... 14. TAKIMDAN ....... roseberry % 2.95

YİNE İKİNCİYİZ

murç sormaya çekiniyordum , soramıyordum ama sessizliğin fırtına öncesi sessizlikmiş..sana neden , niçin diye hiçbişey sormuycam, belliki bişeyleri kafanda iyice ölçüp biçmişsin..ama konuşmayı istersen tabii biz hep buradayız canım..seni gülşen nasıl dinliyosa bizde öyle dinleriz emin ol:)unutmaki her son yeni bir başlangıçdır ..herşeyi zamana bırak..zaman her şeyin ilacı canım..

Saol cnm biliyorum dinlersiniz.İnsan en çok böle zamnlarda anlıyo arkadaşın dostun önemini ama şunu biliyorum doğru bi karar aldım.Herşeyin hayırlısı.Bugece bol bol dua edın benım ıcın.Yeni başladığım hayatımda hep iyilerle karşılaştırsın rabbim.Bende sızın ıcın edıcem :)

Oleyyyy takım birincisi olmuşum :82::82::82:

Mursh canım eminim bu kararı vermek senin için çok zordur, ben bile düşününce üzülüyorum 5 yıl dile kolay. Ama hayat çok garip, aslında kısmetin kimse nerdeyse, eninde sonunda seni bulacak. Bu ilişkiyle ilgili içinde bir pişmanlık barındırmadan bitirebiliyorsan, keşkelerin yoksa ne mutlu sana. Yaşadığımız herşey bizim için önemli bir tecrübe olarak kalıcak hayatımızda; bu 5 yıl boşuna geçmedi, eminim sen çok şey öğrendin hayat hakkında ilişkiler hakkında.
Ben şunu düşünüyorum, tabiki yaptığı kolay affedilcek birşey değil ama bir yandan da affetmek isteseydin affederdin. Bu senin için bardağı taşıran şey olmuş gibi...
Bu ilişkiyi yaşayan sendin ve en doğru kararı verecek olan da sensin, kalbinin sesini dinle canım

tebrikler hepimize

Kızlar kusura bakmayın, sabah yoktum aranızda ama takımımız yine çok iyiymiş
Şehit haberlerine hepiniz gibi benim de canım çok sıkkın, edda canım ben de haberleri izlerken dayanamıyorum. Cenaze törenleri gözü yaşlı anneler, eşler; bunları görünce vatan sağolsun demek insanın vicdanına sığmıyor. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin, ailelerine sabır versin.
Hepinizin beraat kandili mübarek olsun, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ve tüm askerlerimizi korusun

Son düzenleme:
Bugün dukan diyetimde seyir evresinde ilk günümdü. Menümde şöyleydi:

SABAH: Biraz Light Beyaz Peynir
1 salatalık

ARA: Coca Cola Zero 330 ml.

ÖĞLE: Dana Eti Birazcık yanında 1 tane minik salatalık turşusu

AKŞAM: Kocaman bir salata (dana etli, hardallı bol limonlu)

Yarın yine saf protein günüm:)

Kızlar benim menüm de şöyleydi:

14:30
yarım krep
2 dilim salam
20 gram kadar peynir
1 domates

17:00-18:00
10-12 tane fındık

19:00
3 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
1 salatalık ve 2 yemek kaşığı yoğurtla cacık

20:00
kandil simidinin 1/4ü (minnacık yani)
1 tane erik

mute leslie ile 2 mil yaptım canım. Yarın inş 3 mile başlıycam

fadime sen bendende betersin..Allah yardımcın olsun..kedi noldu kız..büyüdümü bari??
bi tatlı olmuş bakışları çok güzel öglen mutfak balkonun halısını kaldırmıştım orda gezsin diye saldım bi ara karga sesi geldi gittim kedi yok bide baktım mutfaga gelmiş çekyatın arkasında duruyodu ödüm koptu karga kaptı sandım kızım 1 haftadır görmemş anne nasıl büyümüş diyo evin maskodu

selam arkadaşlar ..ikinciliğinizi tebrik ediyorum..nice derecelere inşaallah..
hepinizin kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşaallah..
sevili kaptanım bugün çok yoğun bir gün geçirdim..gelen giden trafiğinden takıma gelip..okuyamadım bile( çok üzgünüm..en azından bana bu haftad a deneme süresindeymişim gibi şans vermen mümnkün mü acaba?kilo vermek için takıma ihtiyacım var..bir daha aksatmam söz veriyorum en kötü ihtimalle perşembe geceden yazarım??

ya insanlık hali denen bişey var ama... taaaaaaaaaaaa almanyadan gelmiş ve benden her türlü hizmeti bekleyen misafirlere "durun bi dakka kilo bildirimi yapcam" diyemezdim.. 7 gün boyunca yazdıklarımız masal mı oldu şimdi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…