- Konu Sahibi Handandandan
- #26.241
cok iyi anliyorum canim ama moral bozma sakin, sabir gerektiriyor ama basaricaz![]()
teşekkürler desteğin için inşallah başarıcaz =)
kizlar resimlerin bazilarinda tarih var bunlar kilo vermemis, kilo almislar ya..
2005te incecikmis mesela 2009da obez.
tam tersi yani
bakmayin bu resimlere sakin![]()
eheh hakikaten kilo alan da varmış ahah

Kızlarr naptınız bugün ne yediniz bakimmm![]()
Bu günkü menüm;
Sabah: bol su ve 1 küçük muz 10 adet siyah üzüm.
Ara: Şekersiz nescafe.
Öğlen: 1 kase çorba.
Akşam: YOKK.
(Umarım)
Kızlar Bayramda bişeyler yapmak istiyorum kendi çapımda da yapmaya çalışıyorum arkadaşlarımla birlikte..Sizinle de Paylaşmak istedim..
Malum bayram kapıda..Yetim çocuk sevindirelim diyorum Ben pendikde oturuyorum..Herkes kendi çevresine bir baksa bir çocuk giydirse imkan var ise tabi ki yok ise de küçük bir hediye alsa nasıl olur nedersiniz..? Eğer yakınlarımda iseniz ben yardımcı olurum size..Gerçekten ihtiyaç sahipleri olan insanlar yetimler var..
(Sırf Allah rızası için yetimin başını şefkatle okşayan, elinin değdiği saçlar sayısınca sevaba kavuşur.) [İ. Ahmed]
Taçsız prenses çok güzel düşünmüşsün canım. Şu anda Van'da yetim sayısı çok daha fazla. Bir çok ailenin babası, annesi rahmetli oldu orada. Çocuklar perişan. Yardımın gizli olanı bakidir o yüzden biz ailemle üzerimize düşeni yapıyoruz diyim. Çok üzücü çünkü durum. Çok hassas konular ne denirki.. Herkes gücü yettiğince elinden geleni yapar tabiki tatlım.