Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaptir canim ihmal etme sakin :29:

Canim ne iyi ne kotu. 5-6 gundur gribi atlatmaya calisiyorum simdi agri sizi kalmadi ama bogazim hala kotu bir de cigerime indi simdi oksurmeye basladim.
Bir de ustune dis eti sorunu falan heryerim dokuluyor bu aralar. Insanin ne spor yapasi ne de diyet yapasi geliyor hasta olunca ama elimden geleni yapiyorum.

Bu hafta tek sorunum karbonhidrati cok tuketmem. Protein alimim 12% imis minimum 15% olmasi gerekirken. Hatta ben spor yaptigim icin 20% olmali. Ona biraz canim sikkin. Kilo veriyormusum gibi hissetmiyorum. Haftaya proteine ve spora agirlik vericem, hem iyilesmis de olurum. Bir de calismaya basliyorum artik. Ingiltere'ye geldigimden beri ilk kez kendi alanimda duzgun bir is buldum. 3-4 ay deli gibi is aradim kriz yuzunden cok zor burda is bulabilmek. Bir de ingiltere'den olmayinca diploma, nereden mezunsun o onemli olmuyor 2. Plana atiliyorsun cogu zaman. :14:

Tam 1 yildir ev hanimiyim ya hayatimda bu kadar zaman gecirmemistim evde :( tabi arada ceviri isleri yaptim ama evden. Ev hanimligi yaramadi iste hemen aldim 25 kiloyu....
Neyse calismaya baslayinca bir nebze daha iyi olur diye dusunuyorum masa basi isi olmasina ragmen arada bir hareket ederim simdi evde butun gun ya tv ya pc basindayim. Bir yandan gercekten cok seviniyorum hergun giyinip suslenip kendime bakmaya baslayacagim yine, evde olunca icimden de gelmiyordu. Iyice salmistim kendimi. Esim de hic sevmez sac makyaj yapmami. Daginik sac, makyajsiz, esofman tshirt giysem bayilir. Ama onun yuzunden ben kendimden sogudum ya bakimsiz hissediyorum. Ama neyse pazartesiden itibaren bu degisecek :16: Can sikintisindan yeme ihtimali de yok. Ofise de meyve disinda birsey tasimayacagim kararliyim. Bir de ogle yemegi tabi eger imkan olursa.

Bir soyle bin isit oldu bu arada :d yaz yaz bitiremedim. Icimi dokesim varmis bugun :31:

evde olmayı bazen çok özlüyorumm :24:
Evde insan nağar ben evde olsam değişik değişik tarifler denerdimm :)
börekler saltalar yapardımm
sonra şişerdim tabi :23:

Evde süslenmeyi çok severimm böyle azcık bakımsız olunc akötü hissediyorum kendimii
aama bazen insan istemedende o hale geliyo..

Dün gece mesela
tayt ve tşirt giyiyodum yattım yatagıma eşim gelmemişti daha
rahatsız oldum bi an kalktım banyoya girdim güzel başka pijamalarımı giydim yattım mis miss :31:

BU GÜNKÜ MENÜM;

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, bir bardak şekersiz çay, biraz peynir 3 zeytin.
Öğlen: 1 meyveli topkek, bir bardak şekersiz nescafe.
Ara: bir avuç sarı leblebi. tok tutuyor gerçekten.
akşam: bir porsiyon sulu yemek ile biraz salata yemeyi düşünüyorum.

kızlar kuzenime yemeğe davetliyim bu akşam ona çok yemek hazırlamamasını tembihledim. umarım beni dinler. malum biz türk kadınları misafirperverliğimizi en çok yemekle gösteririz =)

BU GÜNKÜ MENÜM;

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, bir bardak şekersiz çay, biraz peynir 3 zeytin.
Öğlen: 1 meyveli topkek, bir bardak şekersiz nescafe.
Ara: bir avuç sarı leblebi. tok tutuyor gerçekten.
akşam: bir porsiyon sulu yemek ile biraz salata yemeyi düşünüyorum.

kızlar kuzenime yemeğe davetliyim bu akşam ona çok yemek hazırlamamasını tembihledim. umarım beni dinler. malum biz türk kadınları misafirperverliğimizi en çok yemekle gösteririz =)

evet ben de bir aralar annemin beyaz leblebilerine dadanmistim (nohut deniyor sanirim?)
inanilmaz tok tutuyordu gercekten de (ama cok gaz yapiyordu:27:)
ozledim bak simdi leblebi yemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki
guzel canim menun de, umarim aksam misafirperverligin kurbani olmazsin :34::54:

bu günkü menüm;

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, bir bardak şekersiz çay, biraz peynir 3 zeytin.
öğlen: 1 meyveli topkek, bir bardak şekersiz nescafe.
Ara: Bir avuç sarı leblebi. Tok tutuyor gerçekten.
Akşam: Bir porsiyon sulu yemek ile biraz salata yemeyi düşünüyorum.

Kızlar kuzenime yemeğe davetliyim bu akşam ona çok yemek hazırlamamasını tembihledim. Umarım beni dinler. Malum biz türk kadınları misafirperverliğimizi en çok yemekle gösteririz =)

menün çok güzel canım
zaten varya poğaça yemesek böyle hamur işi yemesek kilo vermek daha kolay onlar kilo aldırıyo ..

Bende bu akşam nöbetçiyim yarına misafirlerim var
döktürcem yinee :))) size resimlerini unutmazsam çekerim :56:
Ben bu misafir gelince en çok salata türü şeyleri seviyorum ve çok ta güzel şeyle yaparımm kendimi övmek gibi olmasında :17::17::17:

menün çok güzel canım
zaten varya poğaça yemesek böyle hamur işi yemesek kilo vermek daha kolay onlar kilo aldırıyo ..

Bende bu akşam nöbetçiyim yarına misafirlerim var
döktürcem yinee :))) size resimlerini unutmazsam çekerim :56:
Ben bu misafir gelince en çok salata türü şeyleri seviyorum ve çok ta güzel şeyle yaparımm kendimi övmek gibi olmasında :17::17::17:

ayyy o zaman yarın sabah sendeyim edda :1::1::1: ellerine sağlık arkadaşım. afiyetle yersiniz inşallah ama sen az yemelisin.

Bugün hiç gelemedim kızlar :(( işler var oyy oyy bayram geliyor..

Bugün ki menüm

sabah 1 adet muz

öğle 1 dilim ekmek ve bir kase kadar mantar sote

şuan mantı :D çok acıktım yaa bir kaç kaşık yiyorum :D akşama da balık
:D

ayyy o zaman yarın sabah sendeyim edda :1::1::1: ellerine sağlık arkadaşım. afiyetle yersiniz inşallah ama sen az yemelisin.

gel kızz :)))
ben yarın masamı getiririm buraya bol resim çekiyim bari size :12:

Bugün ki menüm

sabah 1 adet muz

balık yıllardır yemedim ama bu sene 2 defa yedimm
balık yanına bol marul salatarıı ohh misss :56:

Bugün ki menüm

sabah 1 adet muz

hoşgeldin taçsız prensess =) nerelerdeydin yahu. bu günlerde herkes özletiyor kendini. menün çok güzel canım. gayet ölçülü gidiyrosun. afiyet olsun :16:

gel kızz :)))
ben yarın masamı getiririm buraya bol resim çekiyim bari size :12:

balık yıllardır yemedim ama bu sene 2 defa yedimm
balık yanına bol marul salatarıı ohh misss :56:

eveeeeeeeeeeeet =))) ben soğan salatasını da çok severim balıkla booool sumaklı ohhhh ayy gel bir koşu birlikte yiyelim ==))

bugün tartıda 91,9 gördüm ama ne yaptım birz önce oturdum dondurma yedim kesmedi 1 büyük paket hoşbeş yedim miğdem bulanıyo şimdide

Bak simdi.... :57: noldu onca caba bosa mi gitti
Kilom eksik cikti diye motive olman lazim canim benim daha da hirsla devam etmen lazim 2 ileri 1 geri olur yoksa, verdigin emege yazik degil mi
Hadi dondurmayi anladim da bir paket hosbes (o ne bilmiyorum ama biskuvi falan mi) biraz fazla kacmis canim hemen Leslie yapmaya basla bence :9:

Son düzenleme:
Bak simdi.... :57: noldu onca caba bosa mi gitti
Kilom eksik cikti diye motive olman lazim canim benim daha da hirsla devam etmen lazim 2 ileri 1 geri olur yoksa, verdigin emege yazik degil mi
Hadi dondurmayi anladim da bir paket hosbes (o ne bilmiyorum ama biskuvi falan mi) biraz fazla kacmis canim hemen Leslie yapmaya basla bence :9:

offf sorma gitsin canım ya dahada yetmedi gittim 2 poğaça yedim ne oldu bugün bana böyle bilmiyorum üstelik leslıe yapmayıda istemiyo bugün canım hoşbeş gofret oluyor. bugün boştan yere 1500 cal yedim :(( karnım çok ağrıyoooo

kizlar ilac aldim yattim 9da uyumusum simdi kalktim geri indim asagi hem bakayim dedim forum uyumus mu hem de leslie yapicam birazdan
bu hafta sporu aksatiyorum su hastaliktan kurtulamadim gitti
benical & portakal takviyesi sagolsun biraz iyiyim simdi, pazartesiye kadar turp gibi olmaliyim :37: yeni patronum bunu kim ise aldi bundan kimseye hayir gelmez demesin sonra

günaydınlaaar.....

Dün elma diyetimin arasına öğlende 2 dilim light ekmek ve yanında 5 zeytin ve azcık peynir girdi..... Aaaa noluyo hani elma yicektim derken akşam bir de kumpir yedim ohhh tam oldu yani :))) Ayarı kaçırdık bir kere nasıl topralıcam bilemiyorum. Sıfır irade. Önüme ne gelse yiyiyorum....

Bu gün neler yediğimi akşam yazıcam çünkü planlarıma sadık kalmıyorum ki.... Gün güzel başlıyor dehşet bitiyor :(

Bu arada ayak detoksuna gittim. Çok ta lazım bişi değil. Ayaklarını tuzlu suya koyuyon bir alete bağlıyolar seni sonra su kahverengiye dönüyo diyorlarki vücuttaki toksinler atılıyormuş bizi kekliyorda olabilirler :)))

kizlar ilac aldim yattim 9da uyumusum simdi kalktim geri indim asagi hem bakayim dedim forum uyumus mu hem de leslie yapicam birazdan
bu hafta sporu aksatiyorum su hastaliktan kurtulamadim gitti
benical & portakal takviyesi sagolsun biraz iyiyim simdi, pazartesiye kadar turp gibi olmaliyim :37: yeni patronum bunu kim ise aldi bundan kimseye hayir gelmez demesin sonra

Geçmiş olsun şekercim.... Limon yesene ben hasta olunca hiiiiç ilaç kullanmam limon yerin bir gündede ter atarım ertesi gün zıpkıınnn gibi fişşek gibi olurum. Sadece sesim borazan gibi çıkar o kadar da olur yani :))

Back
X