- Konu Sahibi Handandandan
- #53.761
TÜNAYDIN TEKRARDAN
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar;
Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlu olsun.
Bugün maaile kahvaltıya gidiyoruz. Malum kahvaltılar benim için bir şey ifade etmiyor ama maksat gezmek değil mi?
Şu 21 kg yu attıktan sonra daha bakımlı olmaya başladım. E tabi artık her yerden üzerime olan bir şeyler bulabiliyorum. Makyajımı yapıyıorum, saçları fönlüyorum, miss gibi de giyiniyorum. Galiba bakımlı gezdiğim içinde insanların gözüne daha bir zayıf görünüyorum. İltifat üstüne iltifat. Fakat bişiy farkettim, insanlar ameliyat oldum sanıyor, bende umursamıyorum =))
Spora kahvaltıdan döndükten sonra hazırlanıp gideceğim.
Perşembe gününe -1 kg bile çıkmayacağım hanımlar. Geçen hafta çok verdiğim için bu hafta az verme haftam. Belki bir süpriz olur ama kim bilir =)
Öpüldünüz.
canım gormedım onceden sordugunu,oglum sutu cok tukettıgı ıçın demir eksikliği yaparmış,bıldırcında normal yumurtanın çok daha fazlası demir içerıyormuş ona kaynatırken ben de yiyorum benim için bir sebebi yok ogluş için:)))
ıyı duşun iyi olsun vercem de verırsın mutlaka
ıyı duşun iyi olsun vercem de verırsın mutlaka
Kızlar cekum yazınca aklıma geldi, günlük rutininiz nedir bakım konusunda?
Ben mesela saç hususunda çok dertliyim. Saçlarımı kuaför eli değmeden hiç havalı kullanamıyorum, e kuaföre de her zaman gidemiyorum.Düzleştirici ve maşa desen çok yıpratıyor/kırıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
Kızlar cekum yazınca aklıma geldi, günlük rutininiz nedir bakım konusunda?
Ben mesela saç hususunda çok dertliyim. Saçlarımı kuaför eli değmeden hiç havalı kullanamıyorum, e kuaföre de her zaman gidemiyorum.Düzleştirici ve maşa desen çok yıpratıyor/kırıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
haklısın canım =) strese kilo vermenin bir numaralı düşmanı. moralimi yüksek tutmak için üzerime düşeni yapıyorum bende.
her gün spor yaptığım için duş alıyorum. fakat bir gün tamamen duş alıyorum. bir gün saçlarımı yıkamadan sadece vucudumu yıkıyorum. bu sıklıkta duş aldığım için sadece saçımı bir defa şampuanlıyorum. düzleştirici kullanmıyorum. saçlarımı kuruturken fırça yardımıyla kurutunca dümdüz düşüyor. ayrıca kuaförüme gittiğimde bir cm kes değil kırıkları hallet diyorum. mandal toka hiç kullanmıyorum, ben saçımı örüyorum evdeyken spora giderken bakımlı derli toplu ayrıca sofistike duruyor.
günlük bakım rutinime gelince sabahları üşendiğim için yüz yıkama jelimi duştayken kullanıyorum. pratik oluyor. bornozumu giyer giymezde yüz ve dudak nemlendiricimide sürüyorum, pratik olsun diye hep.
ayak nemlendiricisi ve peelingi kesin kullanıyorum, benim gibi kilolu insanların ayakları çok çabuk sertleşiyor ve bunu engellemek için peeling özellikle şart maalesef.
makyaja bayılıyorum. zaten makyaj vlogger larını acayip takip ediyorum. onları izleye izleye ürün konusundada makyaj yapmak konusundada bayaa iyiyim.
ve kızlar biliyor musuzunuz, bir defterim var benim. kilo verme düzenimi spor ve yeme rutinimi yazdığım bir defter. bu deftere aynı zamanda hayalimde olan giymek istediğim şeyleri yazıyorum ki kilom müsait hale geldikçe onları alıyorum. hiç bir şey içimde kalsın istemiyorum, galiba beni en çok kilo verme konusunda motive eden bu kilo verdikçe bana yakışan uyan şeyleri alıp giymem.
güzel menü kek yemesen daha iyi olacakmış ama akşam yememekle dengelemişsinarkadaşlar bugünkü menüm
şekersiz nescafe 2 gün kurusu
8:30 3 tam ceviz ( denedim cekum ama acıktım ben nedense:))
11:30 dünden artan ıspanak yemeği 1 tabak ekmek siz yedim
15:30 2 küçük kase kısır bir dilim kek 2 kupa çay
aksam yemedim simdi yemek sonrası çayımı içiyorum
2,5 litre su olur inşaallah 3 litreye tamamlarım 1 saat yürüdüm bugünlük bu kadar...
zor olanı başarmışsın tatlı yememekle ....güzel gidiyorsun ..menumu yazayım guzeller
sabah kepekte peynırli tost 10badem bıldırcın yumurta yesılcay
ara kucuk elma mandalina turk kahvesı
oglen 1tabak kuru fasulye tursu 1bardak salgam
ara buyuk kase yogurt yesılcay
aksam 1parca fırında sıfır yaglı tavuk yarım patates bır kase az nohutlu tarhana
ara sutlu nescafe
artık cıkolatayı ve tatlıyı regl olmama ragmen hıc aramıyorum sukurler olsun
pilav yerine yogurt olsaydı daha iyi olurdu gibi ..genel olarak beyendimmBugünkü menüm;
Sabah: 2 dilim çavdar ekmek, 1kk peynir, 3-5 zeytin,yarım domates, 3-4 çatal sucuklu yumurta,1 kupa çay
Ara-öğlen: 1 avuç karışık kuruyemiş,3-5 badem
Akşam: Tavuk + 4-5 kaşık iç pilav+ salata +turşu
2 lt'ye yakın da su içtim.
ama bu kadar çabamıza degiyor degilmı ... herkesin böyle beyenerek bakması dahada motive edici oh kıskananlar çatlasınnGünaydın hanımlar;
Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlu olsun.
Bugün maaile kahvaltıya gidiyoruz. Malum kahvaltılar benim için bir şey ifade etmiyor ama maksat gezmek değil mi?
Şu 21 kg yu attıktan sonra daha bakımlı olmaya başladım. E tabi artık her yerden üzerime olan bir şeyler bulabiliyorum. Makyajımı yapıyıorum, saçları fönlüyorum, miss gibi de giyiniyorum. Galiba bakımlı gezdiğim içinde insanların gözüne daha bir zayıf görünüyorum. İltifat üstüne iltifat. Fakat bişiy farkettim, insanlar ameliyat oldum sanıyor, bende umursamıyorum =))
Spora kahvaltıdan döndükten sonra hazırlanıp gideceğim.
Perşembe gününe -1 kg bile çıkmayacağım hanımlar. Geçen hafta çok verdiğim için bu hafta az verme haftam. Belki bir süpriz olur ama kim bilir =)
Öpüldünüz.
börek dışında güzellllll..........devamını yazayım kızlar dün akşam giremedim gezmelerdeydik hasta kızımla![]()
öğle tavuk yetişmedi 4 ızgara köfte 1 dilim ekmek oldu.
akşam ciğer sote 2 kaşık, 2 tavuk ızgara baget
ara( akşam gezmesinde) börülce salatası 1 kase, 1/2 ıspanaklı börek... tatlı cısss yemedim
su 3 lt kadar spor maalesef yok bu kadar protein üstüne...
bende devam edicem artık çok güzel gerçekten...guzeller leslie 2yı yaptım supermişşl cok begendım mumkun oldugunca yapsak cok faydası olurrr
bende günlük duş alıyorum duştan çıktıktan sonra saççlarım dalgalı oldugu için kremleyip açık bırakıyorum bakım yapmyorum ama pekte cansız degil saçlaırm .....makyajda dışarı çıkarsam yapıyorum ...Kızlar cekum yazınca aklıma geldi, günlük rutininiz nedir bakım konusunda?
gayet güzel bence yogurtu arttırmalısınmenümü yazayım bugün ki ;
sabah(yada öğle) beyaz peynir, azıcık kahvaltılık sos, 1/2 dilim tam buğday, 1 sigara böreği, 3 zeytin, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt
yine kötü bir liste biliyorum...
sayfalar sıfırlanmıyor tatlımm yani ben öyle biliyorummarkadaslar 5000kusur sayfa olmuş ne zaman sıfırlanıyor sıfırlanınca nerden takip etcez???
eline saglık canım bende merakımdan bugun tartıldım sonuçbugun tatıldı ancak temizlik yaptım cok yoruldum yahuuuu
persembeyı ıple cekiyorum...
kızlarrrr dolapta arkadasın almanyadan getırdıgı cıkolata var ıcı badem dolu ancak bir ay oldu elimi surmedım ınsanoglu kendını terbıye edebılıyormuşresmen bagımlısıydım o koca kutuyu bır kerede yerdım sıze nasıl tatlı yedıgımı anlatsam tıksınırsınız,mesela gunde 2magnum yada bır koca kutu dondurma yada bır ıkı kutu cıkolata sayayım mı daha ama artık yokkkkkk
![]()
menümü yazayım güzeller...
aslında günümde pek memnun degilim malesef kaçamaklarım oldu bugün
sabah ...
salatalık
domates
5 zeytin
1 yumurta
1 tb ekmek
yeşil çay
ara 4 kuru kayısı
yeşil çay
ara malesef 2 simit karşı koyamadımcanımda çok çekti yedim
2 küçük kaşık nutella
akşam ..
kabak yemegi
1 kase yogurt
2 dilim tb ekmek
evet bugun ekmekleri abarttım kabul ediyorum artık ne derseniz haklısıızz suçluyummmm
spor ....50 ip...20 dk yürüyüş..2 mil leslie
su 2.5 lıtre