• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba, Evet ben merilinin ablasıyım beni de alın beni deeee noluuurr :D Boyum 165 cm kilom 64 küsürlerde seyrediyor. :18: Hedefim ocak sonuna kadar 56 kilo olmak. :17: Yediklerime düzenli dikkat etmediğim için yazdan bu yana ancak 3 kilo verebildim. :43: Grubunuza katılmak bu konuda bana çok yardımcı olacak. Beni de kabul ederseniz sevinirim. :))

ah ablacım ahh annem öldürücü darbeyi vurdu resmen un helvasıyla.. ama artık kararım kesin 25 aralığa kadar tatlı matlı yok !!

bu arada ablam bizim gruba katılmak istiyomuşş :))
gelsin canım gelsin ne güzel olur .....

Merhaba, Evet ben merilinin ablasıyım beni de alın beni deeee noluuurr :D Boyum 165 cm kilom 64 küsürlerde seyrediyor. :18: Hedefim ocak sonuna kadar 56 kilo olmak. :17: Yediklerime düzenli dikkat etmediğim için yazdan bu yana ancak 3 kilo verebildim. :43: Grubunuza katılmak bu konuda bana çok yardımcı olacak. Beni de kabul ederseniz sevinirim. :))

hoş geldin canım ...ne demek tabikide kabul ederiz işallah hedefine daha yakın zamanda ulaşırsın:16:

bugun yediklerim
sabah..kahvaltı yapamadım
ögle ..küçük tabak makarna ve ayran 2 turşu
ara 1 mandalina
yeşil çay
akşam yiyecem daha şıh mealle diyorlar burda bilirmisiniz patlıcan ve yeşil mercimekle yapılıyor onu yicem yanınada 1 kase yogurt yerim
spor ...30 dk yürüyüş ve 50 mekik
su ..şimdiye kadar 1.5 içtim yatana kadar 2 yi geçer...

hoşgeldin bebeimmm :) ilk sayfadan kurallarımızı oku :) ben zaten arar anlatırım sanaa :)

burdayım kaptan yapmıyorum valla kacamak:20:
bu hafta duzelmelıyızzz
menumu yazayım guzeller
sabah 1musmula 2cevız
kepekli tost yesılcay
ara elma
oglen tarhana corbası 2but bır dılım ekmek
ara elma yogurt
aksam cıger salata engınar lor salatası azar yedım
sutlu nescafe

güzeller gelebildim şükür
menümü yazayım hemen
sabah peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öğlen kıymalı kabak havuç turp salatası
1 bardak yeşil çay
akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt
kaçamak yaptım maalesef dün regl oldum bir kase aşure birazcık çikolata:(
su 2,5 litre 15 dakika yürüyüş sadece gideceğim yere yürüdüm dönüşte eşim aldı günler çok kısa yetişemiyorum hicbir şeye...

burdayım kaptan yapmıyorum valla kacamak:20:
bu hafta duzelmelıyızzz
menumu yazayım guzeller
sabah 1musmula 2cevız
kepekli tost yesılcay
ara elma
oglen tarhana corbası 2but bır dılım ekmek
ara elma yogurt
aksam cıger salata engınar lor salatası azar yedım
sutlu nescafe

canım çok güzel gidiyorsun ahhh şu kacamaklarimiz olmasa bizden iyi is çıkacak ama kendimiz mahvediyoruz herşeyi:))

hoşgeldin canım hayranım size kilonuz çok değil ama zayıflamak istiyorsunuz ahh ah diyorum sadece:))

güzeller gelebildim şükür
menümü yazayım hemen
sabah peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öğlen kıymalı kabak havuç turp salatası
1 bardak yeşil çay
akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt
kaçamak yaptım maalesef dün regl oldum bir kase aşure birazcık çikolata:(
su 2,5 litre 15 dakika yürüyüş sadece gideceğim yere yürüdüm dönüşte eşim aldı günler çok kısa yetişemiyorum hicbir şeye...

sorma ılkayım ben de oyle gece ev cocuk ders yemek es gunduz yogun iş resmen savasıyorum
kacamak haftasonları abartı oluyor soz verdım bu hafta duzeltcem hedefıme az kaldı:26:

buseeee resmen çakıldım 90 dan aşağı düşemiyorummmm vücudum inat ediyor resmen. sinir oluyorummm
ümitsizlige düşüm deme sakın bendede böyle oldu vücut direniyor ama bozarsan fazlasını alırsın sen diyetine dikkat et kırılma noktası olacaktır... hangimiz inat yaglarmı bizmi tabikide bizz:27::27:

sorma ılkayım ben de oyle gece ev cocuk ders yemek es gunduz yogun iş resmen savasıyorum
kacamak haftasonları abartı oluyor soz verdım bu hafta duzeltcem hedefıme az kaldı:26:

güveniyoruz sana serveycim yaparsın sen ama artık hafta sonuna dahada dikkat et söz ver bize yemekleri yemek isteyince içinden bizim sesimizi duyarsın yapmaaaaaaaa diye:1:

kızlar artık zayıfladıgımı çogu kişiden duyar oldum beni gören aa sen ne kadar zayıflamışsın falan diyolar ne yapyosun nasıl zayıfladın tabi benimde hoşuma gidiyor ..:1:eskiden aa ne kadar kilo almışsın dediklerinde o can sıkıntısını anlatamam size ama kendime söz verdim bi daha o günleri yaşamıycam:kkk::32:

kızlar ben bugun hıç gıremedım sabah menım yarım tost ve cay kızlar sonra doktara gıtmem gerekıyordu oraya gıttım gelrken tempolu yurudum 20 dk sonra gezmede ıkı dılım börek sonra akşam arabaşını bılen var mı ıkı tas ondan içtım ustune yesil cay ve 8 katlı bızım apatrman ıkı kere ındım cıktım iş te öyleeee

kızlar artık zayıfladıgımı çogu kişiden duyar oldum beni gören aa sen ne kadar zayıflamışsın falan diyolar ne yapyosun nasıl zayıfladın tabi benimde hoşuma gidiyor ..:1:eskiden aa ne kadar kilo almışsın dediklerinde o can sıkıntısını anlatamam size ama kendime söz verdim bi daha o günleri yaşamıycam:kkk::32:

ama busecim cok iyi vermişin 13kilo az degılll supersınnn
inş hiç almayız gerı bugun fırmanın bırınde baysnın bırı bana dedı ki erkek olsam senı hıc kacırmazdım cok mutlu oldummm:16:

Back
X