• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar artık zayıfladıgımı çogu kişiden duyar oldum beni gören aa sen ne kadar zayıflamışsın falan diyolar ne yapyosun nasıl zayıfladın tabi benimde hoşuma gidiyor ..:1:eskiden aa ne kadar kilo almışsın dediklerinde o can sıkıntısını anlatamam size ama kendime söz verdim bi daha o günleri yaşamıycam:kkk::32:

Azmine hayran kaldım vallahi bravoo :46: darısı başıma inşallah.

eneeeee hayırlı olsuuunnn :)) Kızım dayadım yeşil çayı ben de napiimm. Kararlıyım ama sabah yoğurtlu yulafımı yedim. 1 gibi de sevgili kocacığım bana sürpriz yaptı öğlen yemeğine geldi büroya :16: daha geç yicektim normalde ama onunla yemek zorunda kaldım. ama tabiiikkiii sabah söylediğim gibi yarımşar porsyon yedim yemeklerimden. kendimle gurur duyuyorum veee hiç çikolata yemediiimmm :46: yeşil çay forever :51:

aferinn çikolata falan yokmuşş.. onlar yapışıyo göbeğe direk :D

[video=youtube;YxzZ3oeh4EE]http://www.youtube.com/watch?v=YxzZ3oeh4EE[/video]

kızlar bunu bi izleyin bakalım bana güzel geldi listeleri :) gayet yapılabilir duruyo :):)
hım denene bilir aslında...
Çok tebrik ederim 2 haftada 6 kğ nasıl verdin.Yada hangi diyeti uyguladım.Ben 60 altına düşemedim.Aylardır buradayım bir alıp bir veriyorum.19 kilo 4 ay gibi bir zamanda bence inanılmaz bir rakam
canım ilk hafta oldugu için sanırım su attı vücudum ama ekmek pirinç ve makarnayı yagı çıkırmıştım hiç yemedim yani bide günde 3 kupa yeşil çay içmiştim:7:şuana bende okadar veremiyorum malesef yavaşladı kilo vermem..
Bakıyorum hemen bulmuşsun videoyu :52:

Kızlar bu sabah tartıldım ve ne göreyim amanınnn 66 kilo olmuşum yeniden :43: ama hemen gelip size menümü yazayım da kararlı olayım dedim. kahvaltı 1 küçük kase yoğurtlu yulaf ezmesi. öğlen sebzeli köfteli sulu yemek ve sebzeli bulgur pilavı yarımşar tabak, yanına yoğurt. akşam yemek yiyemeyebilirim bu ara akşam programım çok yoğun ama yiyebilirsem salata ve bir kase dolusu sebzeli mercimek çorbası içerim sadece. ara öğünlerde çikolatasız yapamıyorum ve öyle küçük küçük de değil deli gibi yiyorum pek çok kadın gibi. amaaaa bir yöntem buldum onu uygulayacağım. sizlerle de paylaşayım bilmeyenleriniz varsa faydalı olur. 25gr(1 paket) kakao yaklaşık 75 kaloriymiş bir küçük fincan az kakaolu süt içeceğim canım çikolata istediğinde. 1 paketi 3'e veya 4'e bölersem oldukça az kalori almış olurum. bir de tarçınlı süt kan şekerini düzenleyip tokluk hissi veriyor hem de çok lezzetli :)) bugün bunlara uymaya çalışacacım. yapabilirsem akşam da pilates yapacağım. Hadi Bismillah...
merilinin ablası oldugun nasılda belli oda tatlılara hayır diyemiyor ..ama hep birlikte galip gelicez savaş açtık bu igrenç yaglara....
buldugun yöntemde çok güzel
:46:
busecim gerçekten süpersin 19 kilo ne demek 4 ayda hemde bende geçen şubatta 105 dim benim çok yavaş gidiyor ama gidecek inşaallah yılbaşına kadar bende 85 olsam coook iyi olacak:))

kızlar birde birey sormak istiyorum bitki çayı içiyorum diyorsunuz hangi bitki çayları mesela .....
teşekkür ederim canım sende olursun inancını kaybetme ben yeşil çayı tek geçerim tavsiyem yeşil çay bende bu sıralar pek içesim gelmiyor ama başlamalıyım tekrar...
kan degerlerım cok duşık cıktı kızlar yarın başka tahlıler verecem
çok geçmiş olsun gülüm..
sabah bırl dılım ekemk peynır ve cay içtım acele cıktım hastaneden yuruyerek geldım 30 dk felan yururudm cok acıktım bır dılım ekmekle yesıl fasulye yemegı yedım ada çayı içiyorum şimdi suya devammm :3::3:
güzel menü olmuş...su çok faydalı dogru yoldasın:34:
İskender yedim :18:
:20::20::20::47:
Azmine hayran kaldım vallahi bravoo :46: darısı başıma inşallah.

teşekkürler canım yeterki istekli olalım yapamıyacagımız bişey yok biz kimiz KADINIZZ:52::52::52::52:

selam bebekler :) bugünkü menümü gururla sunarım :42:

sabah
06:30 - şekersiz sütlü neskafe
07:00 - 2 kaşık yulaf ezmesi + 4 kaşık special k + 3 ceviz + süt (yarın değiştircem kahvaltıyı ayça kayaya göre :D)

1 saat pilates :8:

ara 10:30
2 kuru kayısı
1 fincan çooookk az şekerli türk kahvesi

öğlen 12:30
3 yemek kaşığı kabak musakka
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 15:30
1 minicik mandalina ve bir minicik elma

akşam 17:00
avuç içi kadar tavuk
2 kaşık patates püresi
3 kaşık salata
küçük bi kase yoğurt

3 litre su (şu an 2.25 falan ama yatana kadar 3 e tamamlicam :D)
2 saat pilates (gündüz 1 saat yaptım bi saatte yatmadan yapıyoruz)

pilatesten sonra da yeşil karışımımdan içcem bi bardak :21:

(ay yazınca da nasıl bi çok geldi gözüme yahuuuu :26:)

menüm
sabah ..domates
salatalık
2 dilim kepekli etimek
1 haş yumurta
roka maydanoz
4 zeytin
ara ..
yeşil çay
1 mandalina
akşam..
kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
yeşil çay
spor ..30 dk yürüyüş
50 ip
su .. 2 litre

selam bebekler :) bugünkü menümü gururla sunarım :42:

sabah
06:30 - şekersiz sütlü neskafe
07:00 - 2 kaşık yulaf ezmesi + 4 kaşık special k + 3 ceviz + süt (yarın değiştircem kahvaltıyı ayça kayaya göre :D)

1 saat pilates :8:

ara 10:30
2 kuru kayısı
1 fincan çooookk az şekerli türk kahvesi

öğlen 12:30
3 yemek kaşığı kabak musakka
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 15:30
1 minicik mandalina ve bir minicik elma

akşam 17:00
avuç içi kadar tavuk
2 kaşık patates püresi
3 kaşık salata
küçük bi kase yoğurt

3 litre su (şu an 2.25 falan ama yatana kadar 3 e tamamlicam :D)
2 saat pilates (gündüz 1 saat yaptım bi saatte yatmadan yapıyoruz)

pilatesten sonra da yeşil karışımımdan içcem bi bardak :21:

(ay yazınca da nasıl bi çok geldi gözüme yahuuuu :26:)

gayet dengeli ve doyurucu bir menü olmuş afiyet olsun :34:

menüm
sabah ..domates
salatalık
2 dilim kepekli etimek
1 haş yumurta
roka maydanoz
4 zeytin
ara ..
yeşil çay
1 mandalina
akşam..
kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
yeşil çay
spor ..30 dk yürüyüş
50 ip
su .. 2 litre

beğendim menünü ablacımmm :):) bu arada cekumdan hala ses yok demi? o izine falan ayrılmak istemedi demi :S çok da güzel ilerliyodu :S

spor yapanlar yapmayanlar yaptığından sıkılıp yeni arayışlara girenler.. bu video sizin için :D
biz arkadaşla az önce yaptık nevrimiz döndü su içinde kaldık amaaaa çok da eğlendik.. şiddetle tavsiye ediyorum :D

[video=youtube;qa2IWYs3ags]http://www.youtube.com/watch?v=qa2IWYs3ags[/video]

spor yapanlar yapmayanlar yaptığından sıkılıp yeni arayışlara girenler.. bu video sizin için :D
biz arkadaşla az önce yaptık nevrimiz döndü su içinde kaldık amaaaa çok da eğlendik.. şiddetle tavsiye ediyorum :D

bayıldımmmm ben buna cok guzel

canım çok beğendim artık bunu yapmaya karar verdim çok sağol...

gunaydınnnnn :16::16::16:
ıkı dılım kepeklı ekmek domates maydonaz zeyrın ve peynır den olusan kahvaltım bıtttı
kızlar zeytın cok sevıyorum cok kolorı var mıdır :44::44:

ıkı dılım kepeklı ekmek domates maydonaz zeyrın ve peynır den olusan kahvaltım bıtttı

Günaydıınnnn :)) Zeytin çok faydalı ama 5-6 taneden fazla yememek gerekiyor kilo verirken. bir de maydonozu kahvaltıdan önce aç karnına yaklaşık bir kase kadar yemek gerekiyor müthiş ödem attırıcıdır kendileri. Aklında bulunsun şekerim. :))

merilinin ablası oldugun nasılda belli oda tatlılara hayır diyemiyor ..ama hep birlikte galip gelicez savaş açtık bu igrenç yaglara....

Zamanında birlikte yediğimiz çikolataların haddi hesabı yok ahh ahhh o zamanlar inceciktik :43: Ama kararlıyız tabiki yine incecik olacağız :))

teşekkürler canım yeterki istekli olalım yapamıyacagımız bişey yok biz kimiz KADINIZZ:52::52::52::52:[/QUOTE]

İyi ki kadınız :))

beğendim menünü ablacımmm :):) bu arada cekumdan hala ses yok demi? o izine falan ayrılmak istemedi demi :S çok da güzel ilerliyodu :S
evet canım malese daha gelmedi bi ara çok yogun 3 hafta geçirecegini yazmıştı ama izne ayrılayım dememişti bilemedim şimdi :26:yarında bildirim yapmassa kurallar geregi diskalifiye olacak:18: ve 6 ay takımlarda yarışamıyacak iznlimi yassam acaba:26:

çok güzelmiş:8:
busecim çok sagol yanlız değilmişim ama 5-6 hafta duraklayan varmış o kadar sürmez inşaallah benimkisi...
işalah sürmez canım :16:
sekerler napyrsnz nasıl gıdıyor yarın bıldırım gunu geneeee inş iyi sonuçlar alırızzz
alıcaz mutlaka herkes hazırmı bakim:15:

afiyet olsun canım çok yememende fayda var mesela birgün 6 zeytin birgün biraz peymir birgünde yumurta ye daha mantıklı:34:

E ben buna bayıldıııımmm :))) Pilatesten önce mi sonra mı yaptınız bunu? Sabahları yapabilsem çok iyi olur da bu ara çok yoruluyorum spor yapacak halim kalmıyor.

Kahvaltı 6 tane zeytin bir dilim tam buğday ekmeği(kendi yaptığım)
şimdi de tarçınlı yeşil çay demliyorum onu içeceğim :))

Back
X