• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hu huuu buse bakabildinmi yanlışlık varsa üçüncü biz olabiliriz

canım takımlarına yazdım neden bölmemişle diye kısa zamanda açıklama yapılacaktır..şöyle olabilir 1 hafta sonunda listeye eklenmişlerdir diye düşünüyorum normalde deneme süresi 2 hafta ama buna yarışmacının performansına bakıp ilk haftada eklenebilir....

bu arada kızlar dördüncü olmuşuz kilo verenleri tebrik eder vermeyenleride kınarım:kkk:
haftaya daha başarılı olmalıyız kızlar hadi silkelenin kendinize gelin gözlemledigim kadarıyla mesaj sayıları çok az lütfen bunada dikkat edelim .burada bulunmamızın sebebini unutmayalım ..birbirimizle diyalog kurup motive olalım oldumu canlar hadi görüm sizi..
bu hafta mesaj sayısını görmezden gelicem
:19:

vay anasını selduş 3kilo mu verdın sen naptın yaaaa supersınnnnn tebrık ederım sızıııı simdii benim de kırılma noktam herhalde kaldı veremıyorummmmmmm ılgıncccc

bu arada stubborn benı gectı goruyorsunuz bedenım ne kdr centılmen hemen bana yetıssın dıye kilo vermey durdurdu bana yetıştıgıne gore artık yarışa baslıyabılırızzz adılce:9:

kızlar ben haftasonu ve cuma 3gun sapıtıyordum ve spor yapamıyorum yasak oldugundan sadece tatlıyı keserek verdımmm sımdıyse artık toparlanma vaktı buse kaptan yarın gune katılacak olmama ragmen bu hafta kapısalım ne dersınız stubborn var mısın :36:sesın cıkmıyor cevap verrrrrr:36:kilolarımız aynı dıte stubborn dedım kim ısterse yarısırım yuzdeyı baz alırız var mısınızzz

bu arada stubborn benı gectı goruyorsunuz bedenım ne kdr centılmen hemen bana yetıssın dıye kilo vermey durdurdu bana yetıştıgıne gore artık yarışa baslıyabılırızzz adılce:9:

ya işte böyle geçerim.
ki ben çok gevşek davrandım söyliyim.
bencede ikimzide kendimize gelelim ve başlayalım
hadi bakalım

kızlar ben haftasonu ve cuma 3gun sapıtıyordum ve spor yapamıyorum yasak oldugundan sadece tatlıyı keserek verdımmm sımdıyse artık toparlanma vaktı buse kaptan yarın gune katılacak olmama ragmen bu hafta kapısalım ne dersınız stubborn var mısın :36:sesın cıkmıyor cevap verrrrrr:36:kilolarımız aynı dıte stubborn dedım kim ısterse yarısırım yuzdeyı baz alırız var mısınızzz

bence de kapışalım
ben varım canım.
bu haftayı çok iyi geçirmeliyiz.
haftalr geçip gidiyo.
ve şabt 15e az kalıyo
ben o elbiseye girmeliyim.

kızlar herkes kendini listeye yüzdesini hesaplayıp ekliyor yapmamışsınız şimdi ben sizi eklicem ama haftaya siz kendinizi ekleyin lütfen:20:

canım tebrik ederim çok sevindim işallah dahada vericeksin :9::9:
ama yine son alıntıyı almamışsın senden önce servey listeye eklemiş kendini :26:haftaya daha dikkatli ol olurmu canım

tamam canım haftaya
hesaplayıp da ekleriz.

stubborn tatlım benımm gec hayatım yeter ki basaralım ne olcak kiii:1:haftaya ben senı gecerım odeşirizzzz ayrıcaa spor yapmam yasak sporla destekleyemıyorummm malesef bakalım bu hafta ne olcakkk

valla çok iyi olur tatlım elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız ben varımmm:52::52::52::52::52:
seldus nasıl verdın 3,5 kiloyu bır haftada yahu anlat bakemmmmmmm
canım seldüşün kilosu 2 haftalık vermiş oldugu kilo.. 2 ye bölündü diye not yazdım zaten
günadın kızlarrrr güzel kaçamaksız bir hafta sonu olsun hepimizeeee

günaydın canımm:16:

selduş cum bireysel derecede 2. olmuşsun tatlım tebrikler başarıların devamını dilerim:16::16::16:
İKİNCİ:.............selduş::2.43 9.takım:71::71::70::nazar:

teşekkur edeiz canım ...burası sayesinde nasıl kilolar gidecek sen bile şaşıracaksın ben en fazla 1 ay diyete dayanıyordum sıkılıp bırakırdım ama burası sayesinde hergün umudum yeşeriyor diye bilirim:21: bu arada merili nerede kaldı :26:

Vereceğiz hepimiz incecik çıtır çıtır olacağız. Ama grubun biraz harekete geçmesi lazım gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla herkes uzun süredir kilo vermeye çalışıyor ve ister istemez bıkkınlık geldi. Ben biraz harekete geçirecek şeyler bakayım hepimiz hareketlenelim. Hatta hepimizin aynı anda uygulayacağı birkaç şey bulsak keyfimiz de yerine gelir, enerjimiz yükselir.

Vereceğiz hepimiz incecik çıtır çıtır olacağız. Ama grubun biraz harekete geçmesi lazım gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla herkes uzun süredir kilo vermeye çalışıyor ve ister istemez bıkkınlık geldi. Ben biraz harekete geçirecek şeyler bakayım hepimiz hareketlenelim. Hatta hepimizin aynı anda uygulayacağı birkaç şey bulsak keyfimiz de yerine gelir, enerjimiz yükselir.

evet canım katılıyorum sana biraz durgunlastik kilolar gitmeyince biraz moraller bozuldu evet kendimize gelelim neler yapabiliriz mesela??

selduş cum bireysel derecede 2. olmuşsun tatlım tebrikler başarıların devamını dilerim:16::16::16:
İKİNCİ:.............selduş::2.43 9.takım:71::71::70::nazar:

selduşşş tebrik ederimmmm çok güzel verdin devamı da gelir inşaallah darısı başıma söyle bende haftada 1-2 kilo versem ne güzel olur:))

evet canım katılıyorum sana biraz durgunlastik kilolar gitmeyince biraz moraller bozuldu evet kendimize gelelim neler yapabiliriz mesela??

Aynı anda spor yapsak mesela. sabah erken saatte kalkıp yapabiliriz herkese uyar. ya da akşam yatmadan önce herkese uyacak bir saat. ya da spor yerine dans etmek de olabilir aynı şarkıda. ya da herkesin aynı saatte aynı şeyi yemesi ve online olup yazması gibi. aklıma bunlar geldi şimdilik, daha bakamadım nettden bu tür şeylere. ama bi düşünelim çıkar mutlaka. Burayı sadece kilo vermek için değil de rahatlama, stres atma, eğlenme yeri gibi de yürütebiliriz. Böylece daha keyifli kilo verilebilir gibi geliyor bana.

Back
X