- Konu Sahibi Handandandan
- #55.581
bence bu haftada 1. oluruz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canim gayet guzel .yine geç bir saat meraba kızlar.
menümü yazayım.
sabah 1 elma
baya geç kalktım sonra
kahvaltı 12:30 gibi çökelekli omlet
3 zeytin
öğle yok
akşam : 1 tabak bol etli patatesi daha az yemek
4-5 kaşık yoğurt
2 lokma ekmek
ve öyle çok iş yaptımki bugün belim çok ağrıyor şuan
ama yarın jillian yapıcam inşallah
gunaydin kizkar.sabah tartildim 71li rakamlari gordum. bakalim amacima ulasabilecekmiyim bu hafta.ama malum.gunler basladi siskinlik olurmu acaba
canim asidan once ben ates dusurucu iciriyorum kac aylik asisi buda onemli bazi asilar ates yapmiyor..umarim ateslenmez ...kahvaltimi bende gec yapiyorum ama kalkar kalmaz yarim saat icinde sade turk kahvesi iciyorum bende olumsuz etki etmiyor...günaydın kızlar
bugün bebişimin aşıları var umarım kolay geçer ateşlenmez
ben kalkar kalkmaz canım hiçbişey istemiyo
1-2 saat bekleyince kahvaltı yapıyorum
bu zararlımı sizce
insallahhhh...ben cumaya kadar tartilmiycam kendimi sartladim bakalim sonuc ne olacakbence bu haftada 1. oluruz kızlar
sonunda ben de çizelge yapabildim galiba
Merhaba bende malesef 83 kiloyum aranıza yeni katıldım inşallah kısa sürede zayıflarım :) bu arada sanırım bazı kurallar ve yapılması gerekenler varmış bana bu konularda da yardımcı olur musunuz?
hoşgeldin:)![]()
DDANES ne yapmissin sen yaselam kızlar nasılsınız bakalımbugün misafir vardı oyüzden bana çok kızacaksınız... diyet moduna geçemiyorum bi türlü...menümü yazayım sabah 1 kahve
öğle saat 2 gibi: 4 tane mercimek köftesi 2 lokma börek 1 porsiyon sütlü tatlı
akşam yok... bu menü ardından bişey yemiyorum artık
su 2 lt kadar
2 yeşil çay spor yok...
cok guzel menun yuruyusu sakin birakma aynen devambiraz geç oldu ama ben de menümü yazmak istiyorum
sabah
2 yumurta haşlanmış
bol marul maydanoz
birazcık peynir ve yeşilçay
sonra bir kase yoğurt ve bir elma
öğleden sonra küçük bir kutu dardanel ton ve 2 etimek(sabah ekmek yemedim )
akşam da küçük bir tabak kuru fasülye ve salata ( pilav ve ekmek yemedim)
akşam misafirlerim geldi onlara kek falan yaptım ama kaçamaksız yatıyorum inş :)
bu arada saat üçbuçuk ile dört arası bir saat yürüdüm dışarıda
bence ogle ve aksamin yeri degismis olsa super bir menu olurdu senden guzel sonuclar bekliyorum hadi bakalim guzel gidiyosunsrlam kızlar bugün geç oldu biraz girişim:)
menüm
sabah
bardak ılık su
1 elma
süt kalmamış bende 3 ü birarada içtim:)
kahvaltı için pek vaktim olmadı açıkçası
aradas 4-5 parmak galeta
öğlen havuçlu lahanalı salata
akşam hiç yağ kullanmadan yaptıgım nohut yemeğinden 2 kepçe ve yanında biraz spagetti:)
yarım portakal ,1 mandalina yedim:)
2 litre su:)
yarım saat jilian yaptım 4. günümdü bugün:)
canim ilk gunler zorlanirsin ama alistinmida biraz kacirsan bile midende tuhafliklar hissediyosun bide vicdan azabi .. ben elma sirkeli su iciyodum bi ara ise yradigini dusunuyorum...Kızlar bu arada aksam menüm 4 kaşık karnıbahar bir kase çorba biraz yoğurt :) yeni başladığım için zorlanıyorum ama devam etmeye kararlıyım :) sıvı olarak 2 litre su 1 bardak ıhlamur 1 bardak yeşil cay 1 bardak kekik suyu ve elma sirkeli su içtim son ikisini önceden duymustum zayiflatiyor diye denemeye karar verdm uygulayanlar var mı acaba ?
hos geldin tatlimgünaydın
ben uzun bir aradan sonra tekrar diyet yapmaya bu fzlalıklardan kurtulmaya karar verdim. inşallah hedefim ulaşırım.
maalesef bu işler destek ve motive olmadan kısa sürüyor. takıma davet edildim. inşallah hep beraber başarırız.
hos geldin canimSelam kızlar. Çok uzun zamandır giremiyorum internete. Önceki hafta eşimin babası trafik kazası geçirdi. Acilen ist. gitmek zorunda kaldık. Hemen ardından da kardeşimin nişanı vardı(Haberi almışsınızdır zaten :))). Yeni döndüm eve ve şimdi yazabiliyorum. 3 Hafta sonra da umreye gideceğiz Allah kısmet ederse. Dönüşte de bebek planlıyorum. Diyet yapıp yapmama konusunda kararsızım gebelik öncesi. Bana fikir verir misiniz? Bir yandan kiloyla birlikte bebeğe gerekli olan besinleri mineralleri de kaybederim diye korkuyorum, Bir yandan da kilolarım doğumdan sonra kalıcı olursa diye korkuyorum. 65 kiloyum şimdi. Ne yapmalıyım?
cok sevindim canim meriliye selam soyle benden :) tebriklerimi ilet...hamile oldugumu anlayinca doktora gittik 1.5 aylik hamile ciktim 67 kiloydum ozaman dogumdan 10gun once tartildigimda 83 kg gelmistim yani 16 kg almistimHer şey çok güzel geçti. Merili de iyi, uçuyor tabiki :)) 67 ile başlayıp kaç kilo aldın peki hamileliğin boyunca?
memnun oldum canim benimde 3 cocugum var 31 yasindayim isallah en yakin surede hedefine ulasirsinmerhaba arkadaşlar
ben daha önce de 3. takımda yarışmıştım.72 kilodan 61 kiloya kadar düşmüştüm. daha sonra sağlık sorunlarım ve tayin taşınma gibi sebepler olunca takımdan ayrıldım.
şu an 65 kiloyum ve gene burda kilo vermek istiyorum. özel bir diyetim yok evde pişen yemekten 2-3 kaşık yiyerek diyet yapıyorum. spor olarakda evde leslie ile yürüyüp mekik aletiyle mekiğe başladım.
iş yerinde işe en ufak şeye bile kendim kalkıp getiriyorum ve bol bol sıcak limonlu su içiyorum .
kendime 1 haziranı hedef belirledim. 1 haziran günü tartıda 50 kilo olmak istiyorum.
bu arada evliyim 2 çocuğum var 34 yaşındayım ve çalışıyorum.
cok sevindim canim meriliye selam soyle benden :) tebriklerimi ilet...hamile oldugumu anlayinca doktora gittik 1.5 aylik hamile ciktim 67 kiloydum ozaman dogumdan 10gun once tartildigimda 83 kg gelmistim yani 16 kg almistimneyseki dogumdan sonra 76 kiloya dustum derken bi sure boyle gezindim sonra diger bebegime hamile kaldim
iste boyle kisir bir dongu icinde 13 yillik surede 102 kiloya kadar ulastimm
![]()
memnun oldum canim benimde 3 cocugum var 31 yasindayim isallah en yakin surede hedefine ulasirsin![]()