günaydın kızlar.... kızımı hasta doktora gidiyoruz birazdan... bugün spor öğleden sonraya kaldı benim... dünde iyi abarttım yani sormayın.. 5 gün akşamları 1 dilim ekmeği çıkartıyorum menüden kendime ceza... sporu da 2 katına çıkarıyorum bu hafta...
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur .
selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...
Ya bugün bende cok kaçırdım arkadaşlarıma diyette olduğumu soylemek istemediğim için yanlarında bende dozunu kaçırdım
[QUOTkalinkaselin;33612963]çok sinirliyim çok vücudum benden ayrı hareket ediyo
naptığını anlayamıyorum bi türlü .....
ben normalde su içen bi insan değilim kışın belki 1 hafta su içmek aklıma gelmez
şekersiz çayla falan idare ediyorum işte
diyete başladığımdan beri karar verdim su içiem diye sürekli gözümün önüne koyyorum falan bir gün 2 litre içmeyi başardıysam diğer gün gene unutuyorum
neyse benim kilom sabit kaldığındada su içmeyi unutmuştum
iki gündür nerdeyse 2 litre su içiyorum ama az önce tartıya çıktım tartı 82 kilo gösteriyo
onuda geçtim sabah 81 kiloydu açken bide
ya rejime başlayalı 20 günü geçti ben hiçmi kilo veremedim her akşam yürüyüşümede gittim
nerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum????????????
tartı dün 79 u gösterirken sabah olunca nasıl 81 olur anlamıyorum[/QUOTE]
Canim belki ozel gunune giriyorsundur yada tarti yanlis tartmistir uzme kendini
sonunda dukana başlıyorum offffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O diyet nasil canim
Merhabalar ben de bugun fazla kacirdim aldigim kalori 1725 harcadigim kalori 1215 hala 90 kal alma hakkim var ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
Bende kacirdim bugun aglamak istiyorum kalori gesabi yapmadim ama cok fazla yedim bugun aglamak istiyorum :*