teşekkürler hoşsbulduk
yenı baslamıssın hosgeldın sefalar getırdın
anladım canım çocuk olmayınca da işler çabuk hallediliyordur..

ben evdeyim de yetiştiremiyorum yinede...
cocukalrın peısnde dolanmaktan ana ıse zaman kalmıyorkı
kızlar merhaba ben dukanı bıraktım ama diyeti bırakmadım sadece yöntemimi değiştiriyorum:)
artık yumurta ve tavuk yemekten midem bulanıyo bugün tavuk yedim sonr kustum hele kırmızı eti hiç yiyemiyorum
bu gün işten geldim saat 3 gibi bir elma yedim
akşamda haşlanmış ıspanağın üstüne diyet yoğurt döküp yedim
ben artık dukan yapamıyorum:))
ciddi anlamda süper kilo verdiriyor ama yok yani gitmiyor artık.....
kilo vermeye ve diyete son gaz devam ama bu işi dukanla yapamıycam:))))

o dukan denen seyı yapabılen varsa alnından opeyım sabah aksam tavuk eyrsen ksuarsında şaparsında sekerım en ıyı sen bılrısın kendını bosverın dıyet lısteelrını cool takılın

Biseye kafam takildi bugun ucuncu gunum ve 200 gram vermisim ama hastaligin beni yanitiyomu? Daha mi cok vrdim daha mi az nese bu haftann sonunda gorcem artik:))
eger adet donemındeysen fazla cıkarsın yada verdıgın kıloyu goremezsın tartıda normal canım
basküller arasında da fark oluyor onu da unutma bende bir ara 2 baskül vardı aralarında 400 gr.fark vardı.ümitsizliğe kapılma sabırla devam
baskuller arasıdna fark oldugu gıbı bırde tartıldıgın zemınden zemınede degısıyor ınankı ben banyoda bır fayansı ortalıcak sekılde koyuyorum atıyorum 60 cıkıyo dıger fayansa koyuyorum 60.200 gıbı farklar oluyo tartının yerını hıc degıstırmeyın oldugu yerde sabut kalsın parke uzerındede tartılmayın parke esneyebıldıgı ıcın fazla cıkartıyor banyoya koyun bır kare fayansın ortasına ve hıc degıstırmeyın sonra fazla cıkıyo can sıkıyo
Yaaa ole deme vermisin dee

saka bi yana pes etmeye niyetim yokkk bu bes kio gitcek:))

dolaylı olarak vermişsindir dedim aslında. ilk tartıldığın baskülle yeni aldığın baskül farklıdır belki yenisi fazla tartmıştır demek istedim. sen zayıflamış hisset kendini
dogru
aslında isveç diyetine başlamayı düşünüyorum ama bugün yine misafir geldi
baslama bence devam ettıremezsın dıyet lıstesıne baslayıpta bıtırenı gormedım.kısıtlanmıs gıbı hıssedıyor ınsan kendını sıkılıyor
evet Allah'ın izniyle bugünüde başarıyla tamamladım işte bugünkü listem
2.GÜN
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam dereotu ve maydanoz
1kk peynir
3 zeytin
1 bardak elmalı tarçınlı çay
ARA
1 elma+1 bardak yedisi bir arada çay
ÖĞLE
1 kase çorba
ARA
1 havuç
1 bardak elmalı tarçınlı çay
AKŞAM
1 kase sebze yemeği
1 kase yoğurt
ARA
1 elma
2 bardak elmalı tarçınlı çay
8km yol yüründü(1.5saat)
2.5 lt su içildi
7.30 kapanış
Bugün menüm çok elmalı olmuş yazarken fark ettim. 2 elma ve elmalı çaylar
Yarın inşallah buna dikkat edicem.
menu guzel kalabalık gıbı gorunuyor ama hafıf bu arada 1 kk peynırı 1 kadınalr kulubu peynırı seklınde okuyan ılk saskınım heralde

Eee gelelim bugunku menume aslinda siz az diyebilirsiniz ama bana gore cok gibi caylar tikiyor sanirim biraz fazla yesem midem kaldirmiyor malesef :) aslinda bu guzel birsey :)
Sabah = 2 kuru kayisi 1 sütlü kahve 1 kaynamis yumrta 3 yudum peynir
Ara 1 adet activia kayısılı
Öglen= 4 kasik müsli lipton kis cayi
Ara lipton kis cayi 5 badem
Aksam= 4 nugget sebzeli bardak corba 10 badem bir adet kivi yatarkende 1 yesil cay
Spor 50 dk eliptik bisiklet 30 mekik ardindanda simit icin 10 dakkalik spor = Su 2 litre yada ustu

Bu arada canlar mutlulugumu sizlerle paylasmak istiyorum ayin 5 inde vucur olcularimi almistim bir ay sonra tekrar kontrol edicektim ama dayanamadm demin kontrol ettim ve tam 6 gunde her yerden neredeyse 2 ser santim incelmisim yuppi yuppi yuppi :) sporlarin ve diyetin her konuda ise yaradigini gormek okadar guzelki Allah hep daim etsin insallah :))

aç kalarak kilo verilmez diyenlere ben inanmıyorum zaten kilo vereceksen karnın guruldayacak belki doğru değil ama öyle oluyo
ac kalarak kılo verılmez dıyenler sacmalıyorlar bence tam obur sozu

gırtlagı tutmadan nasıl zayıflarkı ınsan
57 kiloyum ins bes kilo vermk istiyorum:)
sacını basını yolarım

57 kıloyum dıye dertlenıyor ya hatun hehehehhe
günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter
ogfff cok gecmıs olsun canım ınsallah tekrarlamaz tez zamanda sıfa versın rabbım

Bugunde gayet guzel baslamstm gune sayet bunyem kafayi yedi ne kadar gec yatarsam okadar ekn kalkiyorm 1 de yatarkn 8 bucukta uyanyordm kndiligmden dun 2 bucuk gbi yattm sabah 7 bckta kalktim ne zorum varsa bide o kadar alarmlar kapatmstm daha cok uyurum die ama nerdeee !!
Neyse bnde kalktim birsaat spor yaptm da geldm gun guzel gecicek derken gerizekalinin biri tum sinirimi ayaga kaldrdi aksama kadar anarim artik ben onu :) canim sklior burdada kimse yok sanirim yaa :)
Bu arada benm rakipleri merak ediyorm kac verdiler die cumayi iple cekiorm desem yerdr meraktn catliyacagm :)
ben sahsım adına akrnıdma bı gerı cekılme nebılım bı buzusme hısseder gıbıyım ya hayırlısı cuma gunu gorcess
Canim saftirigin biri iste konusuyorum die asigim falan sandi heralde tum kaprislerini cekcegimi dusunuyorda sanirim gerci postayi koydum iki deger verdik deger derkende konustuk kıçi tavana degdi galiba bende zevkle tekmeyi bastm hazir tavana yaklasmisken bi tane caktim yapistirdim

ben kiz cocuklarini hep sevmisimdir demek senn kiz suslu olicak :) Allah zamani gelince bana da nasip etsin hayirlisiyla insallah :) duzen herzamn cok onemli malesef ben memlekete gittigimde cok bozulmustu kilo verilemeyn iki hafta zararima oldu malesef :) Hepimiz icin cok guzel bir gun olsun insallah bol kalori harcananlarindan hem de :) :)
amın canım bu guzel duyguyu olayan herkes yasar ınsallah

zumba bir saatte 500 kalori yakıyomuş
hocam 650 kalorı yaktırdıgını solemıstı super bı zayıflama
evet emziriyorum
bebiş 3 aylık
çok sıkamıyorum o yüzden çuku hamur işi pek yemiyorum verebildiğim kadar az az gitsede kar diye düşünüyorum
geçmiş olsun senin bebiş ne kadar
3 aylık daha pek kucukmus allah bagıslasın kızmı oglanmı adı ne

emıyorsa cok sıkma zaten annesı sutun gıtmesın kıyamam.bnm bebegımde 2 aylıktı dıyete basladım pek sutum yoktu oda cok emmıyordu zaten 98 kıloydum 88 le takımlara gırmıstım
bnm uc cocugum var canım ıkızlerım 4 yaslaırnı doldurucakalr hazıranda kucugumde 15 aylık

ayyy cenebazlar gecmıse yetısmek ne mumkun cogunu alıntılayamadım yoksa 3 sayfa alıntı larla dolacaktı