• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben direksiyon dersine gidicigim malesef kaldimda ilk snvdan birazcik :(( ama kizlar burda olur erken gelirsem bende katilirim araniza :)
beklerim derdim de o saatte yemek hazırlarım heralde

iyi geliyorsa ne mutlu bize canım:34::34::34:işe yürüyerek geldim bugün .aslında cok tembelim sanırım yürümekten baska yaptıgım spor yok.oda herzaman yapmıyorumm.gecen gün zumbaya bakayım netten dedim o ne yav =))) 10 dk yapamadım cok yakar ama cok zorlandım.
canım bu zumba diyenlere leslie yi saymayanlara ben hep diyorum zor diye... zumba ancak spor salonunda bereber yapılırsa olur nettekiler daha zor oluyor bende ancak 15 dk yapabiliyorum... leslie yap sen sıkma canını...

beklerim derdim de o saatte yemek hazırlarım heralde

canım bu zumba diyenlere leslie yi saymayanlara ben hep diyorum zor diye... zumba ancak spor salonunda bereber yapılırsa olur nettekiler daha zor oluyor bende ancak 15 dk yapabiliyorum... leslie yap sen sıkma canını...

sagol canım gercekten cok zor takip etmeside yapmasıda birkac cesidi var

günaydın kızlar yeni gördüm bunu paylaşım alanında takımın onayına sunup cevap yazmamız lazım... ayrılan bir arkadaş yeniden başlamak istiyor yani... bence sorun yokta sizede bir sunayım öyle yazayım dedim... oylayın bakalım kızlar...:54:
bencede yok o arkadaş benim eski takımdandı
günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter
geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar

iyi geliyorsa ne mutlu bize canım:34::34::34:işe yürüyerek geldim bugün .aslında cok tembelim sanırım yürümekten baska yaptıgım spor yok.oda herzaman yapmıyorumm.gecen gün zumbaya bakayım netten dedim o ne yav =))) 10 dk yapamadım cok yakar ama cok zorlandım.
bugün 11 dk zumba bende yaptım video 50 dk tamamlıcam

adımsayar programını yükledim telefona kıpırdasam sayıyor.günde 5000 adım atmalıymıs saglıklı biri bakalım daha 100 falan =)en hareketsiz sınıftayım
benim adımsayAR dün yürüyüş yaptığım halde 5800 küsür adımdı bi 10000 yapamadım şunu
telefon uygulamasıdamıvarmış

Beni de aranıza alın lütfen
Boyum 1.56
Kilom 59
Ve çok azimliyim bugün itibari ile;))
Dün akşam eşime diyete başlayacağımı söylediğimde öyle bir gülüşü vardı ki yani kesin vermeliyim daha önce verdim sadece 5 kaldı aslında 10 versem ideal olacak ama 5 e de r azıyım
yeniden azimle başlamak istiyorum vee başladım ;))

canım yanlış yere yazıyorsun öncelikle... şimdi diğer taraftan seni davet ettim... e hoşgeldin diyelim öncelikle, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmelisin ardından kendini tanıtırsan başlarış yavaş yavaş kaynaşmaya..

Beni de aranıza alın lütfen
Boyum 1.56
Kilom 59
Ve çok azimliyim bugün itibari ile;))
Dün akşam eşime diyete başlayacağımı söylediğimde öyle bir gülüşü vardı ki yani kesin vermeliyim daha önce verdim sadece 5 kaldı aslında 10 versem ideal olacak ama 5 e de r azıyım
yeniden azimle başlamak istiyorum vee başladım ;))

arkadaslar gecen hafta carsamba geldim ve bugün tam bir hafta oldu.umarım haftaya bugün resmen takımda olurum =)):46:

sen böyle devam olursun canım:34: hatta yeni arkadaşların hepsi olacak gibi herkes buralarda..:nazar::nazar:

bende de var osimitlerden ya :50::50: vallahi kalçadan kilo alanlara özeniyorum artık bende sırf göbek... spor da yetmiyor bakalım ne yapıcaz yaza kadar hedef 46 :52::52: sizdeki hedeflere göre benim de öyle olmam lazım bu boyla:1:

canım bak survıvor merve varya o spor egıtmenı bı programında solemıstı aklımda kalmıs.gunde 30 mekık cekerek 3 ayda gobegı forma sokmamak mumkun degıl demıstı ıstersen 30 mekık cek hergun

slm hanımlaaa gecmıse cok bakamadım masallah ne cok konusmussunuz bnm oglan hasta oluyo sanırım pek huysuz ya gece gunduz kucagımda pek ıremıyorum o yuzden

dun menumude yazamamıstım

sabah 1 kase nesfıt ıcıne 4 kasık muslı

ara yok

ogle gene bır kase sade cıkolatalı karısık nesfıt tam tahıllı

ara 1 elma

aksam ıspanak kavurması uzerıne kırdıgım 2 adet yumurtayla beraber bırazcıkta yogurt

ara bır elma

spor yarım saat fıtnes 1 saat step 15 dakıka oryantal step

slm hanımlaaa gecmıse cok bakamadım masallah ne cok konusmussunuz bnm oglan hasta oluyo sanırım pek huysuz ya gece gunduz kucagımda pek ıremıyorum o yuzden

dun menumude yazamamıstım

sabah 1 kase nesfıt ıcıne 4 kasık muslı

ara yok

ogle gene bır kase sade cıkolatalı karısık nesfıt tam tahıllı

ara 1 elma

aksam ıspanak kavurması uzerıne kırdıgım 2 adet yumurtayla beraber bırazcıkta yogurt

ara bır elma

spor yarım saat fıtnes 1 saat step 15 dakıka oryantal step
geçmiş olsun senin bebiş ne kadar

teşekkürler hoşsbulduk :52:
yenı baslamıssın hosgeldın sefalar getırdın :ssz:
anladım canım çocuk olmayınca da işler çabuk hallediliyordur..:34: ben evdeyim de yetiştiremiyorum yinede...
cocukalrın peısnde dolanmaktan ana ıse zaman kalmıyorkı
kızlar merhaba ben dukanı bıraktım ama diyeti bırakmadım sadece yöntemimi değiştiriyorum:)

artık yumurta ve tavuk yemekten midem bulanıyo bugün tavuk yedim sonr kustum hele kırmızı eti hiç yiyemiyorum

bu gün işten geldim saat 3 gibi bir elma yedim
akşamda haşlanmış ıspanağın üstüne diyet yoğurt döküp yedim

ben artık dukan yapamıyorum:))
ciddi anlamda süper kilo verdiriyor ama yok yani gitmiyor artık.....

kilo vermeye ve diyete son gaz devam ama bu işi dukanla yapamıycam:))))
:27::27: o dukan denen seyı yapabılen varsa alnından opeyım sabah aksam tavuk eyrsen ksuarsında şaparsında sekerım en ıyı sen bılrısın kendını bosverın dıyet lısteelrını cool takılın :ssz::ssz:
Biseye kafam takildi bugun ucuncu gunum ve 200 gram vermisim ama hastaligin beni yanitiyomu? Daha mi cok vrdim daha mi az nese bu haftann sonunda gorcem artik:))
eger adet donemındeysen fazla cıkarsın yada verdıgın kıloyu goremezsın tartıda normal canım :32:
basküller arasında da fark oluyor onu da unutma bende bir ara 2 baskül vardı aralarında 400 gr.fark vardı.ümitsizliğe kapılma sabırla devam:52:
baskuller arasıdna fark oldugu gıbı bırde tartıldıgın zemınden zemınede degısıyor ınankı ben banyoda bır fayansı ortalıcak sekılde koyuyorum atıyorum 60 cıkıyo dıger fayansa koyuyorum 60.200 gıbı farklar oluyo tartının yerını hıc degıstırmeyın oldugu yerde sabut kalsın parke uzerındede tartılmayın parke esneyebıldıgı ıcın fazla cıkartıyor banyoya koyun bır kare fayansın ortasına ve hıc degıstırmeyın sonra fazla cıkıyo can sıkıyo :45:
Yaaa ole deme vermisin dee;) saka bi yana pes etmeye niyetim yokkk bu bes kio gitcek:))
:32::32:
dolaylı olarak vermişsindir dedim aslında. ilk tartıldığın baskülle yeni aldığın baskül farklıdır belki yenisi fazla tartmıştır demek istedim. sen zayıflamış hisset kendini
dogru :25:
aslında isveç diyetine başlamayı düşünüyorum ama bugün yine misafir geldi
baslama bence devam ettıremezsın dıyet lıstesıne baslayıpta bıtırenı gormedım.kısıtlanmıs gıbı hıssedıyor ınsan kendını sıkılıyor :41:
evet Allah'ın izniyle bugünüde başarıyla tamamladım işte bugünkü listem

2.GÜN

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam dereotu ve maydanoz
1kk peynir
3 zeytin
1 bardak elmalı tarçınlı çay

ARA
1 elma+1 bardak yedisi bir arada çay

ÖĞLE
1 kase çorba

ARA
1 havuç
1 bardak elmalı tarçınlı çay

AKŞAM
1 kase sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
1 elma
2 bardak elmalı tarçınlı çay

8km yol yüründü(1.5saat)
2.5 lt su içildi

7.30 kapanış

Bugün menüm çok elmalı olmuş yazarken fark ettim. 2 elma ve elmalı çaylar
Yarın inşallah buna dikkat edicem.
menu guzel kalabalık gıbı gorunuyor ama hafıf bu arada 1 kk peynırı 1 kadınalr kulubu peynırı seklınde okuyan ılk saskınım heralde :1::1::1::1:
Eee gelelim bugunku menume aslinda siz az diyebilirsiniz ama bana gore cok gibi caylar tikiyor sanirim biraz fazla yesem midem kaldirmiyor malesef :) aslinda bu guzel birsey :)

Sabah = 2 kuru kayisi 1 sütlü kahve 1 kaynamis yumrta 3 yudum peynir

Ara 1 adet activia kayısılı

Öglen= 4 kasik müsli lipton kis cayi

Ara lipton kis cayi 5 badem

Aksam= 4 nugget sebzeli bardak corba 10 badem bir adet kivi yatarkende 1 yesil cay

Spor 50 dk eliptik bisiklet 30 mekik ardindanda simit icin 10 dakkalik spor = Su 2 litre yada ustu
:46::46:
Bu arada canlar mutlulugumu sizlerle paylasmak istiyorum ayin 5 inde vucur olcularimi almistim bir ay sonra tekrar kontrol edicektim ama dayanamadm demin kontrol ettim ve tam 6 gunde her yerden neredeyse 2 ser santim incelmisim yuppi yuppi yuppi :) sporlarin ve diyetin her konuda ise yaradigini gormek okadar guzelki Allah hep daim etsin insallah :))
:46::46::46::46:
aç kalarak kilo verilmez diyenlere ben inanmıyorum zaten kilo vereceksen karnın guruldayacak belki doğru değil ama öyle oluyo
ac kalarak kılo verılmez dıyenler sacmalıyorlar bence tam obur sozu :9::9: gırtlagı tutmadan nasıl zayıflarkı ınsan
57 kiloyum ins bes kilo vermk istiyorum:)
sacını basını yolarım :9::9::9: 57 kıloyum dıye dertlenıyor ya hatun hehehehhe
günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter
ogfff cok gecmıs olsun canım ınsallah tekrarlamaz tez zamanda sıfa versın rabbım :54::54:
Bugunde gayet guzel baslamstm gune sayet bunyem kafayi yedi ne kadar gec yatarsam okadar ekn kalkiyorm 1 de yatarkn 8 bucukta uyanyordm kndiligmden dun 2 bucuk gbi yattm sabah 7 bckta kalktim ne zorum varsa bide o kadar alarmlar kapatmstm daha cok uyurum die ama nerdeee !!

Neyse bnde kalktim birsaat spor yaptm da geldm gun guzel gecicek derken gerizekalinin biri tum sinirimi ayaga kaldrdi aksama kadar anarim artik ben onu :) canim sklior burdada kimse yok sanirim yaa :)
Bu arada benm rakipleri merak ediyorm kac verdiler die cumayi iple cekiorm desem yerdr meraktn catliyacagm :)
ben sahsım adına akrnıdma bı gerı cekılme nebılım bı buzusme hısseder gıbıyım ya hayırlısı cuma gunu gorcess
Canim saftirigin biri iste konusuyorum die asigim falan sandi heralde tum kaprislerini cekcegimi dusunuyorda sanirim gerci postayi koydum iki deger verdik deger derkende konustuk kıçi tavana degdi galiba bende zevkle tekmeyi bastm hazir tavana yaklasmisken bi tane caktim yapistirdim :D :D ben kiz cocuklarini hep sevmisimdir demek senn kiz suslu olicak :) Allah zamani gelince bana da nasip etsin hayirlisiyla insallah :) duzen herzamn cok onemli malesef ben memlekete gittigimde cok bozulmustu kilo verilemeyn iki hafta zararima oldu malesef :) Hepimiz icin cok guzel bir gun olsun insallah bol kalori harcananlarindan hem de :) :)
amın canım bu guzel duyguyu olayan herkes yasar ınsallah :49::49:
zumba bir saatte 500 kalori yakıyomuş
hocam 650 kalorı yaktırdıgını solemıstı super bı zayıflama :46:
evet emziriyorum
bebiş 3 aylık
çok sıkamıyorum o yüzden çuku hamur işi pek yemiyorum verebildiğim kadar az az gitsede kar diye düşünüyorum

geçmiş olsun senin bebiş ne kadar

3 aylık daha pek kucukmus allah bagıslasın kızmı oglanmı adı ne :9::9:

emıyorsa cok sıkma zaten annesı sutun gıtmesın kıyamam.bnm bebegımde 2 aylıktı dıyete basladım pek sutum yoktu oda cok emmıyordu zaten 98 kıloydum 88 le takımlara gırmıstım

bnm uc cocugum var canım ıkızlerım 4 yaslaırnı doldurucakalr hazıranda kucugumde 15 aylık :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ayyy cenebazlar gecmıse yetısmek ne mumkun cogunu alıntılayamadım yoksa 3 sayfa alıntı larla dolacaktı :9::9:

ben geldım bosmbos ben gıdıyom dılınız cozuluyo sıze ben yokken sohbetı yasaklıyorum yoksa yetısemıyorum :1::1::27::27:

bıraz bıseyler yıyeyım aksam 5 bucukta salona gıdecem cumaya hazırlık :27::27:

kızlar bu arada sporunuzu sabah saatlerınde yapmayın yanı hocamız dıyorkı 12 den once yapılan spor sabah sporudur saglık ve zındelık ıcın harıkadır ama aksam saatlerınde yapılan sporda yagları yakmak forma gırmek ıcın bırebırdır.vucut aksam saatelrınde yag yakmak ıcınd aha musaıt oluyormus ozellıkle gece 10-12 arası yapılan sporlar daha cok yag yaktırıyormus.sebebıde suymus.ınsanlar gece uyudukalrında sabaha yeterlı enerjı topluyorlarmıs sabah yapılan spor bu toplanan enerjıden gıdıormus yaglara dokunmuyormus.ama aksam saatlerınde ozellıkle gece enerjı bıtmeye basladıgı ıcın vucut spor yapacak enerjıyı yaglardan saglıyormus ozellıkle gece enerjı kalmadıgı ıcın dırek yaglardan yıyormus.gunluk gereken proteınde alındıgı surece yag yakmak ısten bıle degılmıs bu bılgıyı paylasayım dedım.

ha bırde spordan once karbonhıdrat tuketmemek lazımmıs spor esnasında vucut enerjıyı tukettıgımız karbonhıdrattan karsıalrmıs.denklem basıt gereklı proteın al karbonhıdrat alma spor yağ ve dırek yag yak :8::8:

ayy hep yazıyı gonderınce aklıma gelıyor :1::1: yogurt yıyın kızlar gobek agalrını erıtmede yardımcıymıs ayran ıcın kızlar hem su hem yogurt yag yakımında cok etkısı varmıs.sabahalrı sırkelı lımonlu sularla ugrasmayın dıyor hocam bosuna mıdenızı bulandırırsınız dıyor.onun yerıne 1 bardak ılık su ıcın yada ayran ıcın dıyor.lımonu sırkeyı suda deılde salatalarda bol kullanın yesıllıkle bulusunca daha bı faydalıymıs.bende duydukca paylasırım :42:

dalin canım hoşgeldin... şimdi bişey sorucam dilenma nın kilo oranı şu şekilde;

Boyum 168 kilom 57 hedefim 5 kilo vermek bugun basladim hem spora hem diyete:)

biyerlerde aşırı zayıf kabul edilecek kilolar hedef olarak kabul edilmez diye bişey vardı ona baktım bulamıyorum da... şimdi listeye girmesinde bir sorun olurmu boy kilo oranına göre ? karar veremedim genel alanada direkt yazmak istemedim..

Back
X