- Konu Sahibi Handandandan
- #57.541
bu yazdığım alkali su konusunda bilgisi olan varmıııı lütfen beni aydınlatırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgiciğim diyet büskivilere çok itimat etme çok esprisi yok diye biliyorum.ama sarı leblebi açlık bastırmak için süper bir çözüm denemeni tavsiye ederim :)
Günaydın arkadaslar,
Atesli bir kuzuyla cok zor bi gece gecirdim. Allah evlatlarımıza hastalık vs vermesn insallah. Ne kadar zormus..
Bnde indirdim progarami 10000adim olayi cok tatliteşekkür ederm canım yarın tam iki hafta oluyor.mutlaka bildirim yaparım =)inşallah kilo almam.smdilik spora ısınmaya başladım iki gündür 10000 adım attım.insallah dengelerim.buarada gerçekten bana diyordunuz ama anlamıyordum tek yasarken vermek en kolayıymış.sikayet etmeyecem bidaha tek olmaktan.ne yaparsam onu yiyorum en azından =)![]()
Mesaji yeni gördümasla ayri dusmedikkk bu hafta okul cok yorucu dortbucuga kadar sinavda yaklasiyo gecn haftadaki gibi bol giremiyorum
( sen nasılsın bakiyom rakiplerde bulmusun kimse kusura bakmasin senin tarfindayim
) bndenn tam destek; )))
Günaydın arkadaslar,
Atesli bir kuzuyla cok zor bi gece gecirdim. Allah evlatlarımıza hastalık vs vermesn insallah. Ne kadar zormus..
Diyet modundayım ama sandığın kadar masumda değil yediklerim.Mesela şu mantar soteyi zeytinyağlı yapıp pişince kocamanda bi tereyağ atıverdim içine.Kahvemede kremayı bolca boca ediyorum hala.Kullandğım peynir,süt,yoğurt hep tam yağlı.Şekeri kestim ama yağ aynen duruyo anlıycağın![]()
menüme gelince sabah kavvaltıda 1 dilim ekmek 5-6 zeytin kk kadar yağsız beyaz peyniriki kupa şekersiz çay
teşekkür ederm canım yarın tam iki hafta oluyor.mutlaka bildirim yaparım =)inşallah kilo almam.smdilik spora ısınmaya başladım iki gündür 10000 adım attım.insallah dengelerim.buarada gerçekten bana diyordunuz ama anlamıyordum tek yasarken vermek en kolayıymış.sikayet etmeyecem bidaha tek olmaktan.ne yaparsam onu yiyorum en azından =)![]()
Günaydın arkadaslar,
canım kahvaltında ekmeği 2 dilime çıkarabilirsin bence... yanına domates salatalık yeşillikte ekleyebilirsin... alkali suyu bilmiyorum maalesef...
yaaa ben bişey sorcam kahvenin yağ yakıcı özelliği olduğu biliniyor nescafe mi türk kahvesi mi daha etkilidir ?
:)
İkiside etkili bildiğim kadarıyla.Ama günde 3 kahveden fazlası zararlıymış aşırıya kaçmamak lazım.
yaaa ben bişey sorcam kahvenin yağ yakıcı özelliği olduğu biliniyor nescafe mi türk kahvesi mi daha etkilidir ?
:)
bende sütü yoğurdu ayırmıyorum sütçüden aldığım şekliylde kullanıyorum. kaymağına dikkat etmek kaydıyla. böyle her şeyi ince elersek vitamin ve mineralleride yok edebiliriz.diye korkuyorum. hem yiyelim sağlıklı beslenelim,hemde zayıflayalım istiyorum ben. bakalım mümkün olacak mı :)
Cokj gecmis olsunn(
Çok geçmişler olsun canım.
canım çok geçmiş olsun zor gerçekten allah şifa versin...
Bugun butun gun aklimdaydi size sorayim:)10 gndur yediklerime dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama sadece bi kilo vermisim yani diger forumdaki yazilara bakiyom millet deli gibi veriyometabolizmam yavaas galiba gerci bes kiloyu alti ayda aldim vermemde bukadar uzun mu surcek pes etmeye niyetim yok ama uzuluyorum; (