• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor iyi oldu diger iki gune gore canm benmde aksam 7 de bitti bugun ama ben sabahtan yapmistim sporu yarna daha da arttrcam insallah bide pirinc lapasini uygulicam hic veremedm bu hafta tam tersne dikkat etmeme ragmen gram gram aldm :(

Rukiye bnde almisim 200gran ki menulerimi yazıyorum hiçte kacamak yapmiyirum galiba kafaya takmamaliyiz yani bndan sonra ole yapcam takinti olunca veremiyo insan

sabah ekmek yok diyecektim baktım nohut :) ordan dengelemişsin gibi haftada 3 günü geçirmeden protein yerine veriyor zaten diyetisyenler... uzak kalmana gerek kalmaz

Diyarbakirda gelnk gibi bisey okul cikisinda nasil misir satilirsa bizdede haslanmis nohut satilirdi pul biber tuz dokup satarlardi cay bardagiyla:))anmde cok yapar ole yeriz ordan aliskanlik sabahlari yerim bnde;)(

Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates

Öğle;
2 yumurtalı menemen,1 bardak ayran

Akşam;
pastırmalı ve kaşarlı 2 yumurta

Malum dün belim tutuldu bugün yemek yapıcak durumda değildim yumurtayla idare ediverdim yapcak bişi yok :(

Rukiye bnde almisim 200gran ki menulerimi yazıyorum hiçte kacamak yapmiyirum galiba kafaya takmamaliyiz yani bndan sonra ole yapcam takinti olunca veremiyo insan
ben size demiştim stres yapınca vücut kortizon üretiyor bu da kilo vermeye engel oluyor diye...
relax... Allahın izniyle olacak bu iş de.

herkese günaydın hanımlar:16::16::16:
dün işte çok yoğun bir gündü.zümreler,sene başı toplantıları...akşama da eşim işe gittiği için arkadaşlar geldi.fırsat bulup yazamadım. ama yazdıklarınızı takipteyim inşallah bugün girmeye gayret edicem.
bugünde nöbetçiyim inşallah sorunsuz geçer
hepimizin kazasız,belasız,sorunsuz gönlünce,dilediği gibi bir gün geçirmesi dileğiyle..

Son düzenleme:
canım akşam ekmek yok zaten 2 kepçe olması ordan dengelemiş... öğle bana hafif bile geldi 1 dilim ekmek te eklesen olurdu... az yemeye alıştırınca bünyeyi sonra daha zor oluyor vermek... şekil a1 ben:34:

Ya canim ben bugun tika basa doydugumu hissettim o derece ben eskiden daha az yemek yiyordum inan dolabimda hicbirsey olmuyordu ama hep abur cubur yiyordm yani onlar fazla kalori aldiriyordu yoksa yemel cok nadir yerdm :( o yuzden bukadar yemek bana fazla bile geliyor.

canım kilo alıyorum deyince dank etti kafama ayın durumuna baktım... ay dolunaya dönüyor:52::52: vucudumuz ayı taklit eder diye bişey vardı ondan sonra hep dikkat etim dolunaya yaklaşırken vucut kiloya müsait oluyor ve veremiyor... dolunay geçsin vericez canım :34::34:
insallah oyledr canim nezamn biticek peki bu durum ? Biran evvel bitsin artik :/ insallah verrz tatlim :)

Belkide ondandr bilemiyorum artik aslinda bendeki suanlik sorun wc ye cikamamak :(

ben size demiştim stres yapınca vücut kortizon üretiyor bu da kilo vermeye engel oluyor diye...
relax... Allahın izniyle olacak bu iş de.
Ahh canim bi o relax duruma gecebilsem ama olmuyorki ://

dün işte çok yoğun bir gündü.zümreler,sene başı toplantıları...akşama da eşim işe gittiği için arkadaşlar geldi.fırsat bulup yazamadım. ama yazdıklarınızı takipteyim inşallah bugün girmeye gayret edicem.
hepimizin kazasız,belasız,sorunsuz gönlünce,dilediği gibi bir gün geçirmesi dileğiyle..

Gunaydin canim insallah :))

Herkese günaydın arkadaşlar

Gunaydin canim :)

günaydın kızlar... leslie 2 mili yaptım güne gözümü açtım... bugün birde termal kemerim vardı onunla deniyeyim dedim sporu belim su gibi oldu... belki biraz etkisi olur göbek kısmına:1:

Ya canim ben bugun tika basa doydugumu hissettim o derece ben eskiden daha az yemek yiyordum inan dolabimda hicbirsey olmuyordu ama hep abur cubur yiyordm yani onlar fazla kalori aldiriyordu yoksa yemel cok nadir yerdm :( o yuzden bukadar yemek bana fazla bile geliyor.

insallah oyledr canim nezamn biticek peki bu durum ? Biran evvel bitsin artik :/ insallah verrz tatlim :)

Belkide ondandr bilemiyorum artik aslinda bendeki suanlik sorun wc ye cikamamak :(

Ahh canim bi o relax duruma gecebilsem ama olmuyorki ://

Gunaydin canim insallah :))

canım ayın durumuna bakmış olabilirim :52::52: iyica bi bakayım bugün... relax kısmına katılıyorum tamam yarışıyoruz bu önemli ama 2 günde vermiycez canım bu kiloları... yol uzun daha bu kadar kasarsak sonunda bıkkınlık ta verir... ben ayda 2 kilo hedef koydum kendime...e zaten ancak o kadar verdiğimi düşününce :1: canım analiz raporlarını yapmış püsküüt bi bak ne kadar güzel kilo vermişsin :46: bütün raporlarda en çok seninle kalınkaselin vermiş... gaza gelirsin bidahadan...

Günaydın kızlar:3:Ayyhh deli gibi spor yapasım var ama kıpırdayamıyorum bu nası iştir hiç bilmiyorum tartıyada 2 gün kaldı :14:

günaydın kızlar... leslie 2 mili yaptım güne gözümü açtım... bugün birde termal kemerim vardı onunla deniyeyim dedim sporu belim su gibi oldu... belki biraz etkisi olur göbek kısmına:1:

Bende askili giyip ustune poset takiyorum sonrada bel korsesi giyiyorm bazen oda cok terletiyor :))

canım ayın durumuna bakmış olabilirim :52::52: iyica bi bakayım bugün... relax kısmına katılıyorum tamam yarışıyoruz bu önemli ama 2 günde vermiycez canım bu kiloları... yol uzun daha bu kadar kasarsak sonunda bıkkınlık ta verir... ben ayda 2 kilo hedef koydum kendime...e zaten ancak o kadar verdiğimi düşününce :1: canım analiz raporlarını yapmış püsküüt bi bak ne kadar güzel kilo vermişsin :46: bütün raporlarda en çok seninle kalınkaselin vermiş... gaza gelirsin bidahadan...

Canim zaten veremesem uzulmem sonucta vücut kendini topluyordur dedgn gibi baya hizli verdim cunku ama alinca isler degisiyor sknti yapiyorum afedersin ama nedeninide anliyorum aslinda buyuk idrara cikamiyorum belki onunla alakalidir sadece 1 gunluk lapa uygulicam bugun oda odem varsa atiyim die onun haricinde cuma gunu gecen haftayla ayni ciksamda sorun degil benm icin sonucta kac yilda aldim hemen gtmesini beklemek cok sacma :)) bu arada inceledm analiz raporlarini gercekten iyi vermisim ve mutlu oldum :)

Günaydın kızlar:3:Ayyhh deli gibi spor yapasım var ama kıpırdayamıyorum bu nası iştir hiç bilmiyorum tartıyada 2 gün kaldı :14:

hem var hem kıpırdayamıyormusun :27: o nası şey öyle canım ya... tartıyıda saymayı bırakın cidden takıntıdan bu hafta kimse kilo veremeyecek:52: ben dahil...

hem var hem kıpırdayamıyormusun :27: o nası şey öyle canım ya... tartıyıda saymayı bırakın cidden takıntıdan bu hafta kimse kilo veremeyecek:52: ben dahil...

2 gün önce benim tutuldu benim ondan kıpırdayamıyorum pek :14: Tartı takıntım var yalan değil mihrimah gibi haftada tartılmayı isterdim ama merak kediyi öldürürmüş heralde ölürüm :9:

iyi gunler kizlar hepinize.nasilsiniz.okadar cok yaziyorsunuzki heosini okuyamiyorum.herkes burakarda ben okadar cok giremiyorum.cok firsatim da olmuyor.

bugun gune iyi basladim aslinda ama oglen.kizim yesin diye cig borekleri yapinca dayanamadim.yedim offf kendime gelmeliyim.spor yaparsam verdigim emege acir yemem belki.birde kendimcecyeme listesi yapayim diyorum.

Back
X