• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu çay mikemmel:))))))) mihri teşekkürler elma sevenler için harika:))))))) içine birazcıkda çörek otu attım ben kaynadıktan sonra iiçerken rengini biraz değiştirdi ama metabolizmayı hızlandırıyomuş:) tavsiye ederim:) hatta bidahakine bi kaç damla limonda deniycem dur ben bu çayı şimdi şekilden şekile sokrım:))))

afiyet olsun. böyle diyetimi baltalayacak şeyler gelişince bende üzülüyorum. ama işte sosyal hayattan da kendini soyutlayamazsın ki. başarının sırrı burda saklı sanırım hayatın her bölümünde diyeti delmeden,istikrarı bozmadan devam edebilmek... umarım bunu başarırız :)
Cokk dogru solemisin;)bnde krem santisini yemedim kendimce biseyler yapiyom ama zor ya diyet yapmak:))

öğretmenler odasında sürekli bir diyet muhabbeti beni bayıyor zaten. hem bu yüzden hemde göz hapsine girmemek için söylemicem. kendimi rahat hissedemiyorum sonra. bi de nazar olayı da var tabi buna da inanıyorum :) kendi kendime sessizce ilerlicem. zayıfladıkça kendileri farkeder ve yorum yapar zaten.
bugünde kahvaltı niyetine az yiyip kalkıcam. sağol tavsiyen için

ya bu kada rolur ancak kim ne zaman diyete girdiğini öğrense göz hapsine alıyo seni sürekli soruyolar falan
artık insana gına geliyo

ve kendim için konuşim diyet muhabbeti kilo muhabbeti geçtiğinde ezberlenmiş sözler

ekmek yeme!!!!!!! (hadi ya)
spor yap (sanki ben bilmiyorum)
şekerden uzak dur (şekersiz diyet olmaz ama)

insana gına getiriyolar hele hele bide ben sağlık kurumunda çalışıyorum hemşireler doktorlar insülin direncinden giriliyo
proteinlerin enzimlerinden çıkılıyo ben zaten hepsini adım gibi biliyorum

ve sonrada göz hapsi başlıyo herkes öğlen ne yediğini inceliyo oy oy oy en iyisini yapmışsın

bu konuda çok dertliyim

bide bunu doğumöda yapmışlardı bana
kaç gün kaldı hangi döneme girdin hareketleri nasıl dogum normalmi sezeryanmı hemşireleri tanıyomusun
yaptırdıkları doğumlar , kendi doğumları derken profosyonel olmuştum bu konuda:))))))

öğretmenler odasında sürekli bir diyet muhabbeti beni bayıyor zaten. hem bu yüzden hemde göz hapsine girmemek için söylemicem. kendimi rahat hissedemiyorum sonra. bi de nazar olayı da var tabi buna da inanıyorum :) kendi kendime sessizce ilerlicem. zayıfladıkça kendileri farkeder ve yorum yapar zaten.
bugünde kahvaltı niyetine az yiyip kalkıcam. sağol tavsiyen için

Bncede kimseye soleme;))gizlice yap diyetinii:)))

Ay ben hiç tutamam çenemi diyet yapıyorsam mısırdaki sağır sultan bile duyar :1: Ama nası saklayayımki biri bişi ikram etsem ağzıma koymam.Bir misafir gelse börekleri çörekleri tatlıları onların önüne koyar ben sadece çay içerim.Diyette olduğum gün gibi ortada olur .Canım sende biriki atıştır anlamasınlar diyceksiniz ama onu yapamıyorum ben.O tadı alınca içimden bi canavar çıkıyor hepsini yemek istiyor :27:

ya bu kada rolur ancak kim ne zaman diyete girdiğini öğrense göz hapsine alıyo seni sürekli soruyolar falan
artık insana gına geliyo

ve kendim için konuşim diyet muhabbeti kilo muhabbeti geçtiğinde ezberlenmiş sözler

insana gına getiriyolar hele hele bide ben sağlık kurumunda çalışıyorum hemşireler doktorlar insülin direncinden giriliyo

ve sonrada göz hapsi başlıyo herkes öğlen ne yediğini inceliyo oy oy oy en iyisini yapmışsın

bu konuda çok dertliyim

kaç gün kaldı hangi döneme girdin hareketleri nasıl dogum normalmi sezeryanmı hemşireleri tanıyomusun
yaptırdıkları doğumlar , kendi doğumları derken profosyonel olmuştum bu konuda:))))))

aynen katılıyorum canım. bize akıl lazım değil,bize irade lazım diyet yapan herkes zaten az çok neleri yapacağını,nelerden uzak duracağını bilir. ağzı olan konuşup bir şeyler söylüyor işte.karşısındakinin ne hissedeceğini düşünmeden. onları tek tek susturmak mümkün olmayacağı için bizede tedbir olarak diyeti gizli tutmak kalıyor.

bu çay mikemmel:))))))) mihri teşekkürler elma sevenler için harika:))))))) içine birazcıkda çörek otu attım ben kaynadıktan sonra iiçerken rengini biraz değiştirdi ama metabolizmayı hızlandırıyomuş:) tavsiye ederim:) hatta bidahakine bi kaç damla limonda deniycem dur ben bu çayı şimdi şekilden şekile sokrım:))))

afiyet olsun.beğenmene sevindim faydalı olur inşallah. bazı tariflere göre limon da koyuluyor zaten. hatta karabiberde atan tarifler var.
kafana göre takıl damak tadına uygunsa no problem.

artık insana gına geliyo

bu konuda çok dertliyim

ah canım ya herkeste aynı dert demek ki... inadına ikramlar falan... gizleyemem de ben artık herkes biliyor zaten... 1 yıldır veremedin diyorlar birde:52::52: haklı olarak..

Ay ben hiç tutamam çenemi diyet yapıyorsam mısırdaki sağır sultan bile duyar :1: Ama nası saklayayımki biri bişi ikram etsem ağzıma koymam.Bir misafir gelse börekleri çörekleri tatlıları onların önüne koyar ben sadece çay içerim.Diyette olduğum gün gibi ortada olur .Canım sende biriki atıştır anlamasınlar diyceksiniz ama onu yapamıyorum ben.O tadı alınca içimden bi canavar çıkıyor hepsini yemek istiyor :27:

:52::52: aynı ben..

Ama benimde ultra gıcık olduğum başka bir konu var.Bundan biriki sene önce 20 kg verdim ben.Hepsini aldım geri hatta fazlasınıda ama konu başka.Millet ben zayıfladıkça iğneli iğneli sorular sormaya başladı.

-Nası zayıfladın hııı? (Yemedim abicim yemedim az yedim hergün yürüdüm zayıfladım.Biliyorum falanca diyet hapını yuttum öyle zayıfladım dememi bekliyorsunuz.)
-Bizde uğraşıyoruz ama zayıflayamıyoruz.(Görüyorum nasıl uğraştığınızı dolmalar tatlılar havalarda uçuşuyor gezmelerde)
-Birde ay canım çok eridin sen hastamısın.Babamı çevirip kızın çok zayıfladı hastamı yoksa.

Zayıfladığına bile sevinemiyosun bu konu komşular yüzünden :47:

Ama benimde ultra gıcık olduğum başka bir konu var.Bundan biriki sene önce 20 kg verdim ben.Hepsini aldım geri hatta fazlasınıda ama konu başka.Millet ben zayıfladıkça iğneli iğneli sorular sormaya başladı.

-Nası zayıfladın hııı? (Yemedim abicim yemedim az yedim hergün yürüdüm zayıfladım.Biliyorum falanca diyet hapını yuttum öyle zayıfladım dememi bekliyorsunuz.)
-Bizde uğraşıyoruz ama zayıflayamıyoruz.(Görüyorum nasıl uğraştığınızı dolmalar tatlılar havalarda uçuşuyor gezmelerde)
-Birde ay canım çok eridin sen hastamısın.Babamı çevirip kızın çok zayıfladı hastamı yoksa.

Zayıfladığına bile sevinemiyosun bu konu komşular yüzünden :47:

kesinlikle canım her satırına katılıyorum.bizim bide evdekiler bir acayip kilo alıyorum cok aldın dikkat et genc kızsın fizigine dikkat et iştahının masallahı var vs.diyete baslıyorum.ye annem ye kızım böyle olmaz.üzerine bide ne zaman diyete baslamaya niyet etsem mutlaka börek cörek hamurişi kızartma vs:27::27: baska sehre geldim kurtulurum sandım kilolardanda yeni bir yer alısana kadar dısarda yemeler düzensiz yemeler vs cok bozuldu düzenim.

bugünki menüm

sabah:

bi parça peynir canım bişey istemedi

kahve içtim arada

öğlen çavdar ekmeği (bunu yeni denedim ama tadfı nefis:))) 1 dilim
yoğurt çrobası yarım kase
2 yumurtayla yumurta salatası

akşamda tavuk sote yağsız bol sebzeli bugünki menüm bu kadar akşam ekmek yemiyceğim:))))

kendime bide elmalı çay yaparım bebğimede veriyorum ben oda seviyo eşimde içiyo o rajim falan yapmıyo ama tadı hoşuna gitti
biz amasyalıyız ve elma delisiyiz :))))))) elmanın her tülüsünü seviyoruz çayıda dahil:)

OYLAMA

Öneri:

Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.

Cevaplar:

2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.

kızlar oylama var performans uygulamasıyla ilgili.. tüm takım üyeleri öncelikle performans uyg. nedir bi bakın daha sonra herkes oylasın.. sonucu genel alanda paylaşalım

bugünki menüm

sabah:

bi parça peynir canım bişey istemedi

kahve içtim arada

öğlen çavdar ekmeği (bunu yeni denedim ama tadfı nefis:))) 1 dilim
yoğurt çrobası yarım kase
2 yumurtayla yumurta salatası

akşamda tavuk sote yağsız bol sebzeli bugünki menüm bu kadar akşam ekmek yemiyceğim:))))

kendime bide elmalı çay yaparım bebğimede veriyorum ben oda seviyo eşimde içiyo o rajim falan yapmıyo ama tadı hoşuna gitti
biz amasyalıyız ve elma delisiyiz :))))))) elmanın her tülüsünü seviyoruz çayıda dahil:)

elma çayını verebilirsin zaten canım diyete özel birşey değil ve lezzetli oluyor... ilk kapadokya da içmiştim sizin memlekette de kesin vardır elma çayı:1: menü güzel ve az olmuş, akşam ekmeklerini bu hafta bende çıkarıyorum listeden, afiyet olsun...

ah canım memlekete gidesim var benimde bu ara ama gidemiyorum... tadını çıkart :54: pzt söyleyecektim ama dayanamadım yine haftaya listelere yardım istiyorum canım açıkçası yoruyor biraz...

cikarttm canim hemde baya cikarttim ve vicdan azabiyla geri dondum malesef :( tabiki herturlu yardima hazrim istemn yeter canim :)) haklisin tabiki yorar o kadar isle ugrasmak koly degl :)

ya bende duymuştum bu montinag diyetini aama pek araştırmadım bi, bakayım meyve sebze serbestse süper tam bana göre bi diyet olur:))

hemen bakcam

memleket neresi kahveli:) bana nedense sivas gibi geliyor:)
hangi bölümde okuyosun projeler falan mühendislikmi?
Kutahya tatlim malesef yanlis tahmin :) szlerin neresi ? Hayr canm ya okul oncesi okuyorum ama mart ayi icn 10 adet proje odevi var baya zorluyorlar bklim :/
Afiuet olsun senden sonra canim cekti bnde yedim;))

Ahh iyice uzuldum bak simdi desene sanada kotu ornek oldum :(

Back
X