- Konu Sahibi Handandandan
- #58.981
Kararın buysa bişey diyemiycem.Önce derslerin gelir tabikide.Anladığım kadarıyla yarım kilo vermişsin tebrik ederim![]()
Evetttt bnde sevndim:))cok tesekkur ederim hepinizlede tanistigima cok sevndm gercktenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararın buysa bişey diyemiycem.Önce derslerin gelir tabikide.Anladığım kadarıyla yarım kilo vermişsin tebrik ederim![]()
Evetttt bnde sevndim:))cok tesekkur ederim hepinizlede tanistigima cok sevndm gercktenn)
öncelik derslerinde olmalı tabi ki ama çok alışmıßtık biz sana :/
Kizlarr size ne kaadar teskkurcetsem azdir ciss yapmamayi yada yapinca telafi etmeyi sizden ogrendim.ama az kilo versim bunun nedenide cok takiyo olmam inanin ders çalışırken bile dusunuyorum ve gruptan cikmaya karar verdm bu cumadan sonra yokum zaten sinavmda var aklimi bozdum diyetle bana kizabilirsiniz ne desenz haklisiniz ama bugun ders calisrken surekli diyeti dusunudm yok nie veremiyom yok bole yok sole galiba grup olayi bana göre degil tabi bugun tartida eksk rakam gordum ama coj kasililiyorm.sinavdan sonra falan arada girip kilo verdiginizi okumama izin verirsenz cok sevnirim ve bana gelnce kalan 3.5 kiloyu vercm insallah mutlu haberi de size veririm.erkenden solemk istedm ki ueni biri bulunsun kimse zor durumda kalmasin bu cumada kilo bildirimi yapmak istiyon cunku verdim))
Kizlarr size ne kaadar teskkurcetsem azdir ciss yapmamayi yada yapinca telafi etmeyi sizden ogrendim.ama az kilo versim bunun nedenide cok takiyo olmam inanin ders çalışırken bile dusunuyorum ve gruptan cikmaya karar verdm bu cumadan sonra yokum zaten sinavmda var aklimi bozdum diyetle bana kizabilirsiniz ne desenz haklisiniz ama bugun ders calisrken surekli diyeti dusunudm yok nie veremiyom yok bole yok sole galiba grup olayi bana göre degil tabi bugun tartida eksk rakam gordum ama coj kasililiyorm.sinavdan sonra falan arada girip kilo verdiginizi okumama izin verirsenz cok sevnirim ve bana gelnce kalan 3.5 kiloyu vercm insallah mutlu haberi de size veririm.erkenden solemk istedm ki ueni biri bulunsun kimse zor durumda kalmasin bu cumada kilo bildirimi yapmak istiyon cunku verdim))
canım cuma bildirimde kendi isteğiyle ayrıldı diye yazıyorum ozaman seni... yarışmalarda uzun bir süre tekrar yarışamıyorsun haberin olsun birde... inşallah ihtiyacın olmaz da senin kararın...
nereye hıı biz cok alıştık sana olmazsaka bir yana seni cok sevdik derslerin tabiki öncelikli kendini uygun hissettgn bir an beklerz canım yeniden.haberlerinide bekliyoruz
Bnde alıştım(( ama cok abartim kilo isini gozmde cok buyuttum bi ay olcak daha cok vermeliydim ama takinti yaptim die veremedm bnce surekli dusundugum konu bu bnce bn abur cuburu keserek sinavdan snra spirda yaparak veririm zaten keske burdan mezun olsaydim ama kismet degilmis
( sizdende cok sey ogrendim:)))
Menüm;
Sabah;
Kaşarlı domatesli tost light ekmekten
1 bardak süt
Ara;
Biraz kaju
Öğlen ve Akşam;
Kıymalı,3 tatlı tatlı kaşığı bulgurlu,yağsız lahana sardım.Yarısını öğlen diğer yarısını akşam yedim üzerinde 2 şer kaşık yoğurt sosuyla.
Spor yok yağış vardı yürümedim.
oh oh üşenmeden yapılmış sarmalar. afiyet olsun. sarmayı bile diyet moduna sokmuşsun bulgurla sarmışsın hemde azıcık bulgurla. ne diyim ağzım açık kaldı kararlılığın karşısında.
bu da benim dolu dolu menücüğüm
5 MART
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1kk peynir
1 çay bardağı süt
1 tutam maydonoz,nane
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 tabak çorba
ARA
Bir avuç çağla
2 kuru kayısı,1 incir (yürüyüş öncesi enerji olsun diye)
AKŞAM
1 kase pırasa
5 kaşık yoğurt
1 tane turp
3 lt su
100 mekik
8km yürüyüş
Bnde seni tanidigima cok mrmnunum sende bana cok sey kattin sabirli olmam gerektigini sok diyet yapmamm gerektigini her defasında vurguladin artik asla yapamm sağlıksız seylersevgiciğim bizi bırakıp nereye gidiyorsun' biz beraber başlamıştık nolcak şimdi? tabi karar senin ama kalsaydın kendi adıma çok mutlu olurdum. ama işin ucunda derslerin olunca susuyorum canım. hadi bakalım kendinle ilgili kararı en iyi sen verirsin umarım hayırlı olur senin için. sen şimdi derslerine odaklan. ne zaman istersen biz buralardayız. başarılar canım. seni tanıdığıma çok memnun oldum. bana kattığın güzellikler ve destek içinde teşekkür ederim. her mekik çekişimde seni yad edeceğim canım.
ben yürüyüşü birkaç yıldır yaptığım için sanki banada artık fayda etmiyor gibi geliyor. bakalım devam ediyorum şimdilik. ben ilk durağı mayıs olarak görüyorum,sonrada haziranın sonu yani ramazana kadar devam Allah nasip ederse.
bende artık yazın uzun süredir beni görmeyenleri şaşırtmak istiyorum
ayyyyyy sporuna bayıldım :)bu da benim dolu dolu menücüğüm
5 MART
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1kk peynir
1 çay bardağı süt
1 tutam maydonoz,nane
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 tabak çorba
ARA
Bir avuç çağla
2 kuru kayısı,1 incir (yürüyüş öncesi enerji olsun diye)
AKŞAM
1 kase pırasa
5 kaşık yoğurt
1 tane turp
3 lt su
100 mekik
8km yürüyüş
hu huuu kimse yok mu ?![]()
![]()