- Konu Sahibi Handandandan
- #59.121
canım seni ayrıldı yazdım zaten bildirime gerek yok... yazmıyorum listeye...
Tamam bn sn hafta bildircm sandm.hepinize iii gunler bol kilo vermeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni ayrıldı yazdım zaten bildirime gerek yok... yazmıyorum listeye...
Tamam canim sen merak etme girmemis olursan hallederiz biz :)canım haklısın bu defa quate kısımları silinmediği için alıntı yapılamıyordu... ben düzelttim tekrardan ordan devam eder kızlar... senide tebrik ederim canım bu aradasayfayı açmıyor arada birde... öğleden sonra 16 ya kadar gelmezsem kontrol edip paylaşın biriniz görüşürüz kızlar...
Canim neden uzuluosun sunu unutma en azndan vermissin oyle dusun ve hic skma canini :)Ayy evet ya ben ilk kilomdan çikarmisim.simdi okuldayim telden giriyom.hesaplama yapamam bugünkü kiloma göre siz hesaplar mısıniz ya da ben öglen paydosunda ben yapayim.kusura bakmayin lütfen. Tüh ya ne kadarda mutlu olmustum.
Kizlar veren veremeyen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum bu hafta bence yine derecedeyiz :) iyi ki varsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rukiş süper başarı tebrik ediyorumBugün regl oldum bendemi lapa yapsam acaba
![]()
tebrik ederm canım sende güzel vermişsin bu hafta birinci bizim takım![]()
jeof senide tebrik ederim tatlım bu hafta çok çalıştın kilonuda vermişsin![]()
Bencede bu hafta birincilik bizde yada derece bizde diyelimbende seni gonulden tebrik ederim canim azmimize saglik :))
Tamam canim sen merak etme girmemis olursan hallederiz biz :)
Canim neden uzuluosun sunu unutma en azndan vermissin oyle dusun ve hic skma canini :)
ah canım ya hava çok kötü bugün bizim burda... sabahtan beri 3 defa elektrik gitti geldi... e böyle olunca internette kafayı yiyor... e giden elektriğin geri geleceğinin de garantisi yoktedirgin oluyorum haliyle sen burdaysan aklım kalmaz... kızımda hasta zaten bugün.. ayrıca tebrik ediyorum senide
![]()
Dogrudur canim oluyor öyle benmde dun yoktu internet :/ merak etme sen ben burdayim her turlu paylasirim onu ama sen burdayken birsey soriyim takimin yuzdesini hesaplarken dilemnayi da sayiyormuyuz yani bolerken kisi sayisina katicakmiyiz onuda ? Ayrica cok tesekkur ederm canim :)
evet canım herkesi sayıyorsun...e buda yüzdeyi düşürüyor tabi... aysesu ayrılmak istediğini yazdı ama tekrar girmedi... kimseyi bir seferde ayrıldı yazmıyorum gelmezse bu haftalık bildirimde bulunmadı yazarız...yarın vakit bulursam sarı kartları da hazırlıyorum... bu haftanın sonucuna görede 2 kişi daha davet ederiz görünüşe göre sayımız 8 e düştü... bu sede geçen hafta gelicem dedi yok hala ortalıkta, onuda merak ediyorum biryandan çünki gelince uygulanır kurallar diye bekliyorum hep... ama bu haftada gelmezse kurallar tam oturacak 3 sarı kartı biriktiren diskalifiye...![]()
Anladim canim ozamn onlarin yuzdeliklerini sifir olarak alip yazili kisi sayisina boluyoruz :/ ve haklisin yuzdelik dusuyor ama napalim ayrica ben elim kulagmda bekliyorum sen uye cagiralim dedgn an ben hemen kaparimkurallari en bastan iyice okusam iyi olacak sanirim cunku sari kartlar hangi durumlarda veriliyor pek bilmiyorum ama ogrenirim hemencik :) tamamdir yardimci kaptan bundan sonra kurallari uyguluyoruz ve daha siki sariliyoruz :)
evet canım herkesi sayıyorsun...e buda yüzdeyi düşürüyor tabi... aysesu ayrılmak istediğini yazdı ama tekrar girmedi... kimseyi bir seferde ayrıldı yazmıyorum gelmezse bu haftalık bildirimde bulunmadı yazarız...yarın vakit bulursam sarı kartları da hazırlıyorum... bu haftanın sonucuna görede 2 kişi daha davet ederiz görünüşe göre sayımız 8 e düştü... bu sede geçen hafta gelicem dedi yok hala ortalıkta, onuda merak ediyorum biryandan çünki gelince uygulanır kurallar diye bekliyorum hep... ama bu haftada gelmezse kurallar tam oturacak 3 sarı kartı biriktiren diskalifiye...![]()
ah canım bu hafta diğer takımlar neler yapmış öyle3 küsür yüzdeler var ya bi ajanlık yapayım dedim de
takım olarak dereceye girebilirizde bireyselde bu hafta olmayacak sanırım... bu haftada olsa 3 hafta üstüste derece olcaktı
![]()
Tatlım ayşesu 60-69 lar yarışıyor grubuna katıldı ayrılmak istediğini söyledikten sonra.Geri döneceğini hiç sanmıyorum.
Hay maşallah ne diyelim kimse onlar tebrik ederim ayrica olsun canim o kadar onemli degl takim olarak gireriz belki bizim icin onemli olan azda olsa hepimizin kilolarindan kurtulmasi ve hepimiz vermisiz bi cok sevindirici derecede kısmet artik :)