• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

darısı bana inşallah ben sabah oğlumu okula hazırlarken karnım gurulduyordu .oğlumda anne karnından sesler geliyo dedi :1:

:1: canım güldürdün beni=) ben yinede biraz korktum benden anoreksiya falan olmaz yiyorum azda olsa bişeyde normalde cok iştahlıydım bu halim garip geliyor.acıkmıyorum artık:52:

canım benim çok geçmiş olsun yeni gördüm...:50:
Saol canim gecti sukur kusura bakmayin ya burayada giremiyorum beni izinli yazsan bu hafta hem sari kart almamis olurum hemde evi tasicam yeni evde internet olmixak girip bildirim yapamayabilirim :(

takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın kızlar
bugün geç yatmama rağmen yine erkenden uyandım gecede rukişin olayından etkilendim uykumdan da bişey anlamadım.
ben çook uzaklarda böyle etkilendiysem o kızcağız napsın. Rabbim dayanma gücünü artısın Rukişciğim.

bugün 1. ayı devirmenin mutluluğunu yaşıyorum.hedefe ulaşıncaya kadar sağlıkla,daha nice aylar devirmeye inşallah hep beraber :))

herkese sendromsuz bir pazartesi günü diliyorum. hadi bakalım kolay gelsin

Malesef cok etkiliyor canim hala titredigimi hissediyorum :(
Pencerelerde demir yok sanırım.Ucuz kurtulmuşsun.Bizede girmişti hırsız.Evin kapısını hava gelsin diye açık bırakma huyumuz vardı sersem gibi :( Bende evdeydim senin gibi duydumda sesini.Allah korumuş senide.Demir taktırsan balkon camına pencerelerine kiradan düşsen olurmu acaba.
Canim apart sahibi kabul etmez zaten bende cikiyorum hayatta kalamam burda :/
canim cok gecmis oksun.Allah korunus ya. tek mi.kaliosun evde. Allah senin gonlunevferahlik cesaret versin.benimde en buyuk.korkumdur. ole bisi.olsa uyuyamam.hic kokudan zayen.korkagin tekyimndir.
Evet canim tek kaliyordum benmde en buyuk korkumdu basima geldi ama Allahtan en hafif sekilde geldi ve gecti bundada vardir elbet bi hayir :)

ama çok şükür Rabbim seni korudu. dediğin gibi verilmiş sadakan varmış. Allah bi daha göstermesin. birileri kalsa bir süre yanında daha kolay atlatırsın belki. annenler keşke şimdi gelseydi di mi... canım eğer biliyorsan ayete'l kürsiyi oku. melekler 7 kat kale içinde muhafaza ediyormuş okuyunca.
Evet canim rabbim korudu annemler geldi tatlim babam dayanamamis isinden izin alip geldiler evi fala tasiyacagiz :) okuyordum aslinda ama artik daha cok okurum bu korku bana baya yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

darısı bana inşallah ben sabah oğlumu okula hazırlarken karnım gurulduyordu .oğlumda anne karnından sesler geliyo dedi :1:

Canım öğünlerindeki proteini artıtırsan tok tutar seni acıkmazsın.Bende pek acıkmıyorum.Hatta dün akşam hiiiçç aç değildim akşam yemeği yemeyi canım istemedi.

Saol canim gecti sukur kusura bakmayin ya burayada giremiyorum beni izinli yazsan bu hafta hem sari kart almamis olurum hemde evi tasicam yeni evde internet olmixak girip bildirim yapamayabilirim :(

Evet canim tek kaliyordum benmde en buyuk korkumdu basima geldi ama Allahtan en hafif sekilde geldi ve gecti bundada vardir elbet bi hayir :)

Evet canim rabbim korudu annemler geldi tatlim babam dayanamamis isinden izin alip geldiler evi fala tasiyacagiz :) okuyordum aslinda ama artik daha cok okurum bu korku bana baya yeter

Taşınman en hayırlısı canım.Korunaklı hırsızın kolay giremiyceği biyere taşın.Zaten soğuyor insan hırsız girdimi eve.

:1::1: inşallah sporla gitmiştir o cıss... benim dün halimde yoktu dışarı çıkmayınca doğru dürüst güneş çarptı resmen cıssları eritecek bişey de yapamamıştım... bu gün telafi ettim ama:1: senin menülerde yavaş yavaş düzene girdi gibi stubb daha azimli görüyorum bu ara seni:46:

evet artik duzelttim.kendimi ve yilmayacagim.insallah. bakalim.ise yariyormu. gunlerdir cikmadim tartiya.
Gelelim bugüne;

Sabah:
1 kk peynr
Domates
1 yumurta
1.5 dlm kpk ekmek
Maydanoz

Ara;
2 parca armut

öğle;
Kahvaltının aynısı yumurtayu cıkar 4-5 parca sucuk ekle

Aksam;
1 kase makarna
Yogurt

Ara;
1 portakal

Leslie 2 mil, 10 dk eliptk, 2 lt su
afiyet olsun guzel.menu.

Afiyet olsun güzel menü.Korkma yoğurtlu makarna kilo yapmaz hiç :34:

gercektenmi yogurtlu daha mi iyi. ben cuma aksami kepekluvyogurtlu.makarna yicem bildirim gunu gecsin de.

evet artik duzelttim.kendimi ve yilmayacagim.insallah. bakalim.ise yariyormu. gunlerdir cikmadim tartiya.

afiyet olsun guzel.menu.

gercektenmi yogurtlu daha mi iyi. ben cuma aksami kepekluvyogurtlu.makarna yicem bildirim gunu gecsin de.

Makarnayı yağlayıp soslarsak kilo yapıyor.Ama sade haşlanmış haline yoğurt döküp extra yağ gezdirmeden yersek o bir diyet yemek haline geliyor.Mantıyı bile haşlayıp yağ eklemeden yoğurt sos döküp yersek hafif bir öğün sayılabilir.

usagisan sende benim gbi olmussun :34: alıskın degilim sahsen:50:

Canım ben alışkınım.Monti yaparken hiç acıkmam.Kan şekeri düşerse insanın eli ayağı titrer acıkır midesi guruldar gözü falan kararır.Ama ben kan şekerimi sabit tutmaya çalışıyorum o yüzden hiç acıkmıyorum.Ama benim midem bulanmıyor sen yağlı yemeği bıraktında damağın artık yağın tadını mı istemiyor acaba.

buarada kızlar midemmi küçüldü başka bir rahatsızlıkmı canım hiç bişey istemiyor normalde acımmm diye söylenir öğün gelmesini iple çekerdim.simdi biri demesse yemeyi unutuyorum.yemege arkadaşlarla gttm dün aksam öyle yedim yoksa elma salata öğün geçirmiştim.yaglı hersey midemi bulandırıyor.szde böylemisiniz:50:

yooo nerde o günler. keşke benimde iştahım kapansa. hep imrenmişimdir bir şey yiyesim yok iştahım kapalı diyenlere. şimdi sana da imrendim. kimbilir belki bir gün bu duyguyu yaşamak banada nasip olur. (amiiin inşallah)

Son düzenleme:
günler sonra işe yürüyerek geldim azda olsa sporumu yapmıs oldum 3000 adımla:34:

oh oh daim olsun. şeytanın bacağını kırmışsın bravo. bende her sabah bugün okula yürüyerek gideyim diyorum ama bir türlü olmuyor son dakika evden çıkınca zorla yetişiyorum

ay iyi bari annenlerin gelmesine senin adına çok sevindim. evi taşımanda isabetli olmuş. inşallah bu son olur bir daha böyle bir şey yaşamazsın. Rabbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda olayı unutur, atlatırsın inşallah

Son düzenleme:
yooo nerde o günler. keşke benimde iştahım kapansa. hep imrenmişimdir bir şey yiyesim yok iştahım kapalı diyenlere. şimdi sana da imrendim. kimbilir belki bir gün bu duyguyu yaşamak banada nasip olur. (amiiin inşallah)

banada inşallah hepimize yani istediğimiz kiloya gelelim zaten dikkat ederiz sonrasında

oh oh daim olsun. şeytanın bacağını kırmışsın bravo. bende her sabah bugün okula yürüyerek gideyim diyorum ama bir türlü olmuyor son dakika evden çıkınca zorla yetişiyorum

cok sükür kırdım vala spor yapsam hedef kiloma daha cabuk varacagımı bildgm halde yapamıyordum kac gündür.hos yürüme dısında yaptıgım sporda yok.cok imreniyorum szlere aksam menülernizin yanında sporlarınızı okuyunca

insallah canım en kısa zamanda istedgn gbi olursun.bende alıskın degilim soka girmem ondan kabullenemedim =)

Canım ben alışkınım.Monti yaparken hiç acıkmam.Kan şekeri düşerse insanın eli ayağı titrer acıkır midesi guruldar gözü falan kararır.Ama ben kan şekerimi sabit tutmaya çalışıyorum o yüzden hiç acıkmıyorum.Ama benim midem bulanmıyor sen yağlı yemeği bıraktında damağın artık yağın tadını mı istemiyor acaba.

evet yag kullanmıyorum salatalarım yagsız sebzelerim haslayarak yiyorum yumurtayı haslıyorum ille yag gerekirse cok cok az kullanıyorum yinede dayanamıyorum midem bulanıyor.ki ben paket paket cips yiyen bir insandım.kızkardeslerim abla okadar yaglı seyleri nasıl yiyorsun diyordu bir zamanlar.markette ilk aldıgım cipsti.simdi reyonun önünden bile gecmiyorum.allahım sana sükürler olsun.bir aydan fazla oldu baslayalı.nihayet bariz degişimler oluyor yeme düzenimde

evet yag kullanmıyorum salatalarım yagsız sebzelerim haslayarak yiyorum yumurtayı haslıyorum ille yag gerekirse cok cok az kullanıyorum yinede dayanamıyorum midem bulanıyor.ki ben paket paket cips yiyen bir insandım.kızkardeslerim abla okadar yaglı seyleri nasıl yiyorsun diyordu bir zamanlar.markette ilk aldıgım cipsti.simdi reyonun önünden bile gecmiyorum.allahım sana sükürler olsun.bir aydan fazla oldu baslayalı.nihayet bariz degişimler oluyor yeme düzenimde

Dil neye alışmışsa onu ister tatlım.Yağsıza alıştırmışsın şimdide yağı gördümü hoşuna gitmio.Bende aynını şeker için yaptım.Çayıma kahveme öyle çok şeker atardımki.4 kesme şeker ince belli çay bardağına 12 kesmeşeker neskafe fincanıma.Dalga geçerlerdi benimde doymuş çözelti içiyorsun diye :1: Şimdi çay kaşığının ucuyla içine şeker kırıntısı at çayımın midem bulanır içemem.

canım sareı kart falan yok zaten sen onu kafana takma... işlerini hallet annenlerin geldiği iyi olmuş hayırlısıyla evine yerleş öncelikle... cuma bildirim yapabilirsen yazarım canım olmazsa bildiremezsen de izinli geçerim seni... gerisini takma kafana öptüm canım biran önce dön aramıza uzatma arayı...

Back
X