• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi aksamlar kızlar.sabah giremedim coook yoğun bir gündü.hep saha görevim vardı zemin kontrolleri vs.dısardaydım.yemek konusundada büyük bir cıs yaptım.arazide okadar dolanınca fena oldum herkesle beraber bende et dürüm yedim .sabahım ve aksamım hafif ama ögle tutamadım.cezalara razıyım.yarından önce yapmamam gerekn biseydi.üzgünüm

menümü yazıp açılışı yapayım bakalım.

SABAH
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase çorba
1 muz

AKŞAM
6 kuru kayısı
1 kuru incir

3lt su

umarım dünü telafi edebilmişimdir

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar.sabah giremedim coook yoğun bir gündü.hep saha görevim vardı zemin kontrolleri vs.dısardaydım.yemek konusundada büyük bir cıs yaptım.arazide okadar dolanınca fena oldum herkesle beraber bende et dürüm yedim .sabahım ve aksamım hafif ama ögle tutamadım.cezalara razıyım.yarından önce yapmamam gerekn biseydi.üzgünüm

zaten üzülmen en büyük ceza olmuş canım.
bende dünden beri kendimle bu cısslar yüzünden kavgalıyım. o yüzden seni çok iyi anlıyorum
umarım yarın tartıda seni üzmez eriyip kaybolur gider

menümü yazıp açılışı yapayım bakalım.

SABAH
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase çorba
1 muz

AKŞAM
6 kuru kayısı
1 kuru incir

3lt su

umarım dünü telafi edebilmişimdir

canım sen hiçbişe yememişsinki neyi yorumlayacağımı bilemedim dün fazlasıyla telafi olmuş iradenden dolayı tebrik ediyorum

Yarın sabah tartıdan korkalardan biride benim :18: Koca hafta yan gelip yattım.Ya belim ağrır ya sırtım ağrır ya yağmur yağar hep bi bahanem oldu koca bi hafta daha sporsuz geçti :14: Yarın sabahtanda pek ümidim yok :50:

Yarın sabah tartıdan korkalardan biride benim :18: Koca hafta yan gelip yattım.Ya belim ağrır ya sırtım ağrır ya yağmur yağar hep bi bahanem oldu koca bi hafta daha sporsuz geçti :14: Yarın sabahtanda pek ümidim yok :50:

Benimde hiiiç ümidim yok rakibem.hayirlisi bakalim.bugün havadan dolayi bende yapamadim yürüyüş.

sabah kahvaltı saat 8de:1 yumurta 2 dilim ekmek,beyaz peynir,roka. 2 bardak şekersiz çay. öğle saat 3 te: yoğurtlu bulgur köftesi,ispanaklı börek,haşhaşlı çörek ,2 adet ekler. :18: akşam :yemeyi düşünmüyorum .inşallah.

sabah kahvaltı saat 8de:1 yumurta 2 dilim ekmek,beyaz peynir,roka. 2 bardak şekersiz çay. öğle saat 3 te: yoğurtlu bulgur köftesi,ispanaklı börek,haşhaşlı çörek ,2 adet ekler. :18: akşam :yemeyi düşünmüyorum .inşallah.

Bence çık o günlerden sen canım.Gidip yemezsen olmaz yersende kilo veremezsin anlamı yok.

Benimde hiiiç ümidim yok rakibem.hayirlisi bakalim.bugün havadan dolayi bende yapamadim yürüyüş.

Senin bir gün firen var oda hava muhalefetinden dolayı.Bense tembelliğimden daha doğrusu uykuculuğumdan yapamadım :14:Sabah erkenden uyanıp sıcacık yatağımdan çıkıp soğukta yürümek zor geliyor biraz daha uyuyayım diyorum hep :14:

Back
X