• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin

oglen
ceyrek cupra

aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt

aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
:cool:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

menü süper tebrikler canım. dikkat et bu hafif menü seni uçurmasın :))

Son düzenleme:
kızlaaar bu da benim bugünkü naçizane menüm

SABAH
3 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
2 İncir
10 fındık

AKŞAM
1 kase pırasa
1 kase buğday çorbası

3 lt su
8 km yürüyüş
45 dak.aletli jimnastik
Mihrim sağlık kokan güzel seçimler yapmışsın yine :21:Sporda bu hafta ikiye çıktı maşallah uçuşa geçtik rakibem kemerlerimiz bağlayalım :10::10:

sorun çıkmadı bu buyuk 20 kilo verdigimde de bu sekilde diyetle verdim Allaha çok şükür sorun çıkmıyor :) zamanin akupunktur yaptirmayi denemistim doktorum sakın 1 ayda 10 kilo verdiğini söyleme kimseye cunku kolay kolay kimse veremez dedi degisik bi bunyem var cabuk kilo gidiyor durma zamanlarimda oluyo tabiki ama 2 haftayi gecmiyo ama bu sefer 65e dusucemmm.insallahhh ben ki 20 kilo vermisim.son 10 kiloyu mu veremicemmm diye kendimi motive ediyorum :)

oh oh çok radikal menü olmuş.ultra hafif. tebrikler valla. azmin daim olsun canım. spor ve su da süper.kim tutar bizi gümbür gümbür geliyoruz 9. takımdan korksun herkes :))

Hası ınsallah cnm bu ara bıras durur kılo da ben ıkı hafta sonra gırcem lısteye o zamana hızlanır yıne

Menün çok güzel canım dikkatsiz tek bir lokma bile atmamışsın ağzına çok tebrik ediyorum :46: Etiforma tahta kurusu demene çok güldüm :1:Vallahi suntadan farkı yok :1: Suyuna ve meyve çaylarına imrendim hadi beni heveslendirinde bende bolbol içmeye gayret göstereyim :52:

Canım ben suyu cok sevıyorum zorla ıcmıyorum canım istiyo resmen yazın kışın 2 litre yazın 4 u buluyo antalyadayım ben burası cok sıcak ve nemlı alıştım elımde hep bı su

sorun çıkmadı bu buyuk 20 kilo verdigimde de bu sekilde diyetle verdim Allaha çok şükür sorun çıkmıyor :) zamanin akupunktur yaptirmayi denemistim doktorum sakın 1 ayda 10 kilo verdiğini söyleme kimseye cunku kolay kolay kimse veremez dedi degisik bi bunyem var cabuk kilo gidiyor durma zamanlarimda oluyo tabiki ama 2 haftayi gecmiyo ama bu sefer 65e dusucemmm.insallahhh ben ki 20 kilo vermisim.son 10 kiloyu mu veremicemmm diye kendimi motive ediyorum :)

Burda söylemenin hiç sakıncası yok ama konuna komşuna bencede söyleme :1: Son 10 kilon çabucak gider fitliğe kavuşursun inş tatlım :34:

maşallah takımımız pek bereketli bu akşam. varlığınızla renk verdiniz,takımımızı şenlerdiniz kızlar iyi ki geldiniz :)

Hası ınsallah cnm bu ara bıras durur kılo da ben ıkı hafta sonra gırcem lısteye o zamana hızlanır yıne

Canım ben suyu cok sevıyorum zorla ıcmıyorum canım istiyo resmen yazın kışın 2 litre yazın 4 u buluyo antalyadayım ben burası cok sıcak ve nemlı alıştım elımde hep bı su

Canım bende İzmirdeyim burasıda çok sıcak yazın bol bol içiyorum ama kışın içmekte zorlanıyorum.Sizlerin bolbol içtiğini görünce utanıp bende içicem sanırım :17:

bende mersinin bir ilçesindeyim size yakın sayılırım. burasıda çok sıcak olur yaz kış. ama ben diyette olunca biraz zorluyorum kışın yoksa 3 lt su içemezdim. o bakımdan sen şanslısın isteyerek su içiyorsun ne güzel. rakibeeem duy bunları

bende mersinin bir ilçesindeyim size yakın sayılırım. burasıda çok sıcak olur yaz kış. ama ben diyette olunca biraz zorluyorum kışın yoksa 3 lt su içemezdim. o bakımdan sen şanslısın isteyerek su içiyorsun ne güzel. rakibeeem duy bunları

Ben aslında yemekle su içen bi tipim.her öğünde 2 lt ye yakın su içerdim.Ama artık öğünlerim hamur işi değil salata sebze ağırlıklı olunca sularda sürahide kalıyor :1: Bende içicem siizmn gibi ya gazlandım bak şimdi yarın 3 lt yi bitirmeden uyumak yok bana :32:

Ben aslında yemekle su içen bi tipim.her öğünde 2 lt ye yakın su içerdim.Ama artık öğünlerim hamur işi değil salata sebze ağırlıklı olunca sularda sürahide kalıyor :1: Bende içicem siizmn gibi ya gazlandım bak şimdi yarın 3 lt yi bitirmeden uyumak yok bana :32:

yemekle su içmeyin hazmı zorlaştırır diyorlar rakibem. ya önce yaa sonra içmek gerekmiş
hadi bakalım yarınki menünde 3 lt suyu görelim rakibem.sana güveniyorum isteyince yaparsın sen

herkese iyi akşamlar canlar
hadi bakalım bugün ilk menü benden gelsinde hafta sonu yazamadığım menülerimin telafisi olsun

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 dilim gözleme
1/5 simit

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
3 kayısı
7 fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 kase kıymalı karnabahar
1 bardak ayran

3lt su
45 dak. Aletli jimnastik
10 km yürüyüş
guzeell
Buda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
avokado sosu
2 kokteyl sosis
1 yumurta
domates,salatalık

Öğle;
kırmızı pancar salatası

Ara;
1 kivi
1 bardak süt

Akşam;
tavuklu salata

Gece;
Bir kase çilek yemeyi planlıyorum.

Spor 1 saat yürüyüş,su henüz 1 lt oldu malesef yatana kadar inş 2 olur.
güzel kacamaksız bir gn
gunaydin kizlar :16:

bakiyorumda baya sohbet edilmis ne guzel dun girdim katilmakisteyenler topiginde birini davet ettim tam takimimiza selam verim derken misafirlerim geldi giremeden ciktim menumude paylasamadim hemen yazayim

dunki menum

sabah:sade kahve
kahvalti: 1 yumurta has
domates salatalik
1 kk peynir tussuz olanindan
ara: eti biskuvi sekersiz cay
ogle: taze fasulye 1 kase mercimek corba
ara : yesil cay 1 elma
aksam: yiyesim gelmedi sadece 1 kase corba ictim

spor : 40 dk yuruyus 60 ip
su : 1.5 litre su icmyi hep unutuyorum arttirmam lazim ...

kizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)

hoş geldin cnm
Merhaba:16:
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü :53:
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
hoş geldin cNIM
selam canim :3: sen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119::64::62:
BUNU COK SEVDİİİMMMM:16::16::16:
Merhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
HOŞ GELDİN CNIMM
Kalinkaselin izne ayrıldı.Jeof ve stabborn yeteri kadar vakit ayıramıyoz diip ayrıldılar.Sismanne bebek bekliyormuş sanırım katılamayacak oda.Mnisa zaten pek katılmıyordu 2 haftadır ortalarda hiç yok.Buse8 izinden döndü kaptanlığı devraldı.2 yeni üyemiz vardı henüz liseteye girmeyen takım azalınca ondarında şevki kaçtı galiba 2 gündür yoklar :1: Bugün 2 yeni üyemiz daha oldu.Belki kalabalık olduk diye geri dönerler belli de olmaz.Bugün jeof da uğradı selam vermeye.Ayağın uğurlu mu geldi ne şenlendik :52:
YOK YOK ŞEVKİM KAÇMADI BEN UYKUYA YENİK DÜŞTÜM
Bugünün ilk menüsü benden gelsin.
Sabah;
2 dilim light ekmek
Avokado sosu
2 kokteyl sosis,2 dilim sucuk
1 yumurta
1 domates,1 salatalık

Öğle;
Pancar salatası

Akşam;
1 tabak yoğurtlu semizotu

Gece;
Biraz çilek yemeyi planlıyorum

Spor:1.5 saat yağmur altında yürüyüş.Evden çıktıktan 2 dk sonra başladı yağmaya üşendim dönüp yağmurluk giymeye.Sonrada inat ettim dönmedim yağmur altında yürüdüm.
Su:Fazla içemedim telaşlı bi gündü.İnşallah yatana kadar çoğaltırım .
YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYÜŞ GÜZELDİR BEN SEVERİM SEN İZMİRİN NERESİNDESİN
Menüm
Sabah 3 kasık yulaf ezmesi
Yarım bardak sut

Ara 1 parca bıtter sekersız turk kah

Öğle azcık haslanmış karabugday yoğurt
Azcık kapuska

Ara yarım paket etı form tahta kurusu:))
Sekersız sutlu nescafe

Aksam sade mercımek corba 1 kase( patatessız havucsuz unsuz)
1 kase yogurt
Yarım salata 1 dlm tam bugday

3 lt su. 3 bıtkı cayı
1 saat yuruyus

Mekık yapabılırsem ıkı saat sonra yapıcam inşş
TAHTA KURUSU :)))))))
sabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin

oglen
ceyrek cupra

aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt

aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
:cool:

GÜZEL
kızlaaar bu da benim bugünkü naçizane menüm

SABAH
3 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
2 İncir
10 fındık

AKŞAM
1 kase pırasa
1 kase buğday çorbası

3 lt su
8 km yürüyüş
45 dak.aletli jimnastik
GAYET DUZENLİ
hoşgeldin canım
bizde haberler iyi şükür de sen nerelerdesin?

HOŞ BULDUK İYİYİM CANIM DÜN GİRECEKTİM DE BİR GÜN ÖNCESİNDEN UYKUSUZDUM DÜN AKŞAM 6DA Bİ YATTIM UYANDIĞIMDA SABAH 10:30 DU

yemekle su içmeyin hazmı zorlaştırır diyorlar rakibem. ya önce yaa sonra içmek gerekmiş
hadi bakalım yarınki menünde 3 lt suyu görelim rakibem.sana güveniyorum isteyince yaparsın sen

Biliyorum duydum canım ama ben lokmalarımı susuz yutamıyorum pek :( Bademciklerim yüzündenmidir nedir artık :( Yutması kolay olan sebzeler ve sulu yemekler olunca diyette su içmemde gerekmiyor işte :14:

Back
X