• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 354.ETAP***

mihrimah01(85.9/85.3/0.6/%0.70)
sismanne(82.1/82/0,1/%0,12)
usagisan(83.7/81.5/2.2/%2.63)
mnisa(106.6/0/0/%0
) bildirimde bulunmadi izinli
tatlicikiz(86.5/84/2.5/(%1.45)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu

9.TAKIM ORTALAMASI:%0.98

***9.TAKIM 354.ETAP***
mnisa(106.6/0/0/%0
) bildirimde bulunmadı
9.TAKIM ORTALAMASI:%0.98

mihrimahcim canim renklerde karisiklik olmustu onu duzelttim bide mnisaya izinli yazilicakti yazmamistin onuda duzelttim canim simdi yukaridaki listeyi paylasim alaninda paylasa bilirsin benm acelem var kizlar sonra hepinizi tek tek tebrik edicem harikasiniz hep boyle devamm:32::46::46::46::46::nazar::16:

***9.TAKIM 354.ETAP***

mnisa(106.6/0/0/%0
) bildirimde bulunmadi izinli

9.TAKIM ORTALAMASI:%1.2

o zaman ortalama değişiyor onu katmıyorum ortlama hesaplamaya

Son düzenleme:
mnisa da bildirmeyecekse durumun son hali bu
okul dönüşü genel alana bildiririm onuda nasıl yapacağımı bilmiyorum ama şansımı deniyeceğim

buse8 katkıların için teşekkürler canım yoksa beceremeyecektim ben bu işi ilk kez yapınca tabi

kızlar kilolarımızı genelde paylaştım inşallah yanlışlık olmamıştır.
paylaşan takımlar içinde en büyük yüzde bize ait görünüyor. ama daha sonuçlarını bildirmeyenlerde var
belki bu haftanın 1.si biz oluruz. birinciliğe pek katkım olmasa da olursak mutlu olurum

Son düzenleme:
kızlar kilolarımızı genelde paylaştım inşallah yanlışlık olmamıştır.
paylaşan takımlar içinde en büyük yüzde bize ait görünüyor. ama daha sonuçlarını bildirmeyenlerde var
belki bu haftanın 1.si biz oluruz. birincilikğe pek katkım olmasa da olursak mutlu olurum

Aa öyle deme tatlım niye katkın olmasın duyanda kilo aldın sanıcak :34: Bu hafta birinci olurmuyuz acep bende heyecanlandım şimdi :1:

ela sende hoş geldin canım. ne haber tartını da almışsın kilonu da vermişsin bugün epey mutlusundur ne güzel. daim olur inşallah canım

Hoşbulduk canım.Vallahi sabah yediğim böreklerden dolayı biraz tırsmıyor değilim.Sanırım korkup yarın tartılmıycam :1: Sen nasılsın ? (Bu arada sana mesajda atmıştım bugün bi ara okursun)

tartılma zaten yarın değil cumaya kadarrrr
sen dün menünüde yazmadın yoksa sadece ayranla su mu içti bu kız diye düşündüm acaba ondan mı paylaşmadı.dün akşam epey aradı gözlerim seni yoktun
mesajını okudum az önce cevap da yazdım bak bakalım

tartılma zaten yarın değil cumaya kadarrrr
sen dün menünüde yazmadın yoksa sadece ayranla su mu içti bu kız diye düşündüm acaba ondan mı paylaşmadı.dün akşam epey aradı gözlerim seni yoktun
mesajını okudum az önce cevap da yazdım bak bakalım

Yok canım dün saçlarımı boyadım sonra banyodayken trafo patladı kaldımmı öyle :( Fener ışığında banyomu yaptım ıslak saçla klimasız soğukta oturdum gelene kadar :( Geldiğindede herks gitmişti :( Menüm sır değil canım öyle olsa bugünde söylemezdim evet sadece ayran su içtim dün ödem atmak için :17:

Yok canım dün saçlarımı boyadım sonra banyodayken trafo patladı kaldımmı öyle :( Fener ışığında banyomu yaptım ıslak saçla klimasız soğukta oturdum gelene kadar :( Geldiğindede herks gitmişti :( Menüm sır değil canım öyle olsa bugünde söylemezdim evet sadece ayran su içtim dün ödem atmak için :17:

sır olduğundan değil de hani kimseyi etkilememek adına. şok bir şey yapmışsın sonuçta. benim kızacağım sağlıksız bir şey :( ama neyse bugün senin yüzünü güldürdüğü için mutlu ettiği için üzerinde durmuyorum.
sıhhatler olsun ne renk kullanıyorsun? epey badire atlatmışsın akşam.
bende sabah spordan sonra banyo yapıp okula gidince grip olur gibi oldum ama bugün kayboldu inşallah geri dönmez

Son düzenleme:
sır olduğundan değil de hani kimseyi etkilememek adına. şok bir şey yapmışsın sonuçta. benim kızacağım sağlıksız bir şey :( ama neyse bugün senin yüzünü güldürdüğü için mutlu ettiği için üzerinde durmuyorum.
sıhhatler olsun ne renk kullanıyorsun? epey badire atlatmışsın akşam.
bende sabah spordan sonra banyo yapıp okula gidince grip olur gibi oldum ama bugün kayboldu inşallah geri dönmez
Bak işte çok sağlıksız denir biraz azarlanırım diye pekte dillendirmek niyetinde değildim ama yalanda söyleyemem yaptım işte napim :17: Ayrıca okadarda sağlıksız değil.Mide dinleniyor karaciğer vücudu temizliyor.Benim gibi tüm gün evde olan biri için de yapılması kolay bişi.tansiyon şeker düşmesi gibi sorunlarım olmuyor çünkü tüm gün oturuyorum.Ayrıca şişmem çok kötüydü.Pantalom sıkınca moralim bozuldu ihtiyacım olduğunu hissettim :(

Rengim sıcak çikolata.Asıl saç rengimden bir farkı yok.Yapay renkler sevmiyorum pek.Beyazlarım kapansın diye boyuyorum.Sorma dün üşümüşüm sabah korkunç bi sırt ağrısıyla uyandım.Eliminde uzanmadığı bi yer yakıda yapıştıramadım.Ağrı kesici biraz geçirdi çok şükür.Sende bu havalarda banyo yapma sabahları bence.Kıyafetlerini değiştir olsun bitsin.Zaten hava soğuk çok terlencek bir durum yok.Soğuk algınlığıda başa bela :(

o zaman ortalama değişiyor onu katmıyorum ortlama hesaplamaya

hayır canım lıstede kımın ısmı gecerse gecsın yanında hangı not olursa olsun yuzde kısı sayısına bolunur sımdı ben gereklı duzenlemeyı yaparım senınde ellerıne saglık .. sımdı baktımda paylasıma tasımıssın ama tek eksıgın var en son kım takımını eklemısse onu alıntılıyarak yapman gerekırdı bunuda hatırlatayım dedım ..bende yanlıs yapa yapa ogrenmıstım zaten:1:

hayır canım lıstede kımın ısmı gecerse gecsın yanında hangı not olursa olsun yuzde kısı sayısına bolunur sımdı ben gereklı duzenlemeyı yaparım senınde ellerıne saglık .. sımdı baktımda paylasıma tasımıssın ama tek eksıgın var en son kım takımını eklemısse onu alıntılıyarak yapman gerekırdı bunuda hatırlatayım dedım ..bende yanlıs yapa yapa ogrenmıstım zaten:1:

ay anlayışlı insanın hali başka çok sağol canım ya
13.takıma sormuştum ama cevap geç gelince paylaşmış gitmiştim
evet bu sayede birkaç bir şey öğrendim ama eksikliklerimin kusuruna bakmayın lütfen.

Back
X