- 24 Ocak 2011
- 241
- 185
- 123
- Konu Sahibi Handandandan
- #137.361
inşaallah başarırsın.çok gençsin üstesinden gelirsin.kilomuz birbirine yakınmış.başarılar tatlım.Herkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..
Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..
Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3