• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler.

Haftaya daha iyi olucak eminim.

Tebrik ederim gidiyorlar 3 5 kilocuklar.

Harikasın.

Sorma ya hergün hergün artık içimizde dayanma gücü kalmadı.

Tebrikler canım.

Yürüyüşü arttirirsin daha fazla gider üzülme.

ben çıkamıyorum küçükten dolayi yürüyüşe sabah eşimin dersi olmuyor bazı günler o zaman çıkabiliyorum onun dışında leslie yapıyorum. Sende yap bence çok iyi.

Süpersin gerçekten.

Tebrikler canım.

Lapa Kötü de olsa yüzün güldü ; )

Rakibem canım Tebrikler haftaya daha çok vermeni bekliyorum ona göre ayağını denk al. :KK66: 3 hafta sonra fransaya gidip çikolataları lop lop yeme sakin.

Aç karnına mi ıciyosun.

Çok çok tebrik ederim 6 lari banada göster Rabbim.

Tebrikler canım.
ınsallah bol eksılerımız olur daha da

Canım üzülme bence vücutta bulunan bir eksiklikten kaynaklanıyor yadâ vücut kiloya direniyor,d ve kalsiyum özellikle baktir bence

GüZel canim tebrikler

Canım herşeyin bir ilmi var sonuçta ,çok güzel yinede

çok güzel canim tebrikler

Amin canim allah belalarini versin

tebrikler canim

Canım + degilsinya bide senin de apo eksik benim gibi dikkat edelim bu hafta eminim farklı olacak

Canım eksik farkındayım bu hafta

Canım sonuçta vermissin ama eminim kaçamak yapmazsan çok fazla verirsin sen bu hafta daha dikkat lutfen
apo eksık ne kız :)))

Teşekkürler canim ben Eda, 32 yaşındayım 2 çocuğum var,hayırlı olsun diyelim sanada buraya kendimi minnettar gibi hissediyorum simdiden ,emek vermek lazim

Merhaba tatlım bende 22 yaşındayım nişanlıyım ben burda 40 küsür kilo verdim dile kolay Burası her zaman benim için çok özel

Menümü yazayım

Sabah 11.00
Bir yumurta
Çok az peynir
bir bardak ayran
Bidilim çavdarlı ekmek

Öğle 2.00
El kadar kömbe (bi çeşit mayalı ekmek)
Az peynir
3.4 zeytin
Bir küçük but derisiz

Akşam 19.00