• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım yazdıgın butun mesajları okudum ama vardır bı hayr belkı o ay yaptırdıgında tup bebegın tutmayacaktı bı sonrakı ay gelmesı lazımdı ama obur ayda denıyemıyecektın o ay ablan gılı ALLAH gonderdı bıde rızkları o zaman mış tatlım uzulme sen zayıfla bı ay sonra olsun yeterkı olsun bende bu ay tedavıye basladım ALLAH en kısa zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın aklıma bısey takılıyo benımde ılacla beraber sogan suyu ıcsem zararı olurmu onu dusunuyom bu arada sorsalar daha ıyı olurmuş o konuda yerden goge haklısın
Hepimizin hakkında hayırlısı canım inşaAllah tedavin güzel giderde tez vakitte kavuşursun bebişine. Allaha şükür inançlı insanlarız ki şer gibi görünenlerdede hayırların gizli olduğuna inanıyoruz. Gel gör ki anlık piskolojik haller oluyor insan başa çıkamıyor. Soğan suyuna gelince bence içme ben iki kez yaptım soğan kürünü ve adetle başlayıp yumurta çatlama dönemi bitirdim. Ondan sonra sakıncalı olabilirmiş diye okumuştum. Ilaçla etkileşimi olur mu bilemiyorum ama doktora danışamıyorsan deneme bence. Saol yorumun içinde

Valla canim seni gaza getirmis gibi olmayayim ama sonuna kadar haklisin yani emrivaki yapmislar ve mecbur birakmislar resmen.Olan olmus sen uslubunca hissettir bir daha yapmasinlar enazindan. bizim de baska planlarimiz vardi ama neyse falan de.Herhalde anlarlar.
Moralini de bozma canim bir ayi zayiflamak icin degerlendir sen de, vardir herseyde bir hayir bunu da unutma moralini bozma fistik.
Gaza getirmek değil canım yapımızda var haksızlığa gelememek. Benimde ilk aklıma laf sokmak geldi bir akrep olarak eskiden olsa ilk yapacağım şey bu olurdu ama evlendikten sonra değişiyor insan. Bende çok değiştim, gurbette olmak aileme karşı kıyımsız yaptı beni. Hepiniz çok destek oldunuz sağolun şimdi daha iyiyim eşimle tekrar yaptık programımızı Rabbim nasip ederse eylüle kaldı bizim iş.

Kötü değil menü tatlım afiyet olsun

Pilav gereksiz olmuş ama spor güzel onu telafi eder yüksek ihtimalle

İnşallah gelir ve yürüyüşe çıkarsın makarna olmamış söylemiştim zaten

Güzel menü fıstık afiyet olsun

Leslie yapabilirsen süper olur tatlım menü de güzel onunla harika olur
YAPTIM CANIM

Gaza getirmek değil canım yapımızda var haksızlığa gelememek. Benimde ilk aklıma laf sokmak geldi bir akrep olarak eskiden olsa ilk yapacağım şey bu olurdu ama evlendikten sonra değişiyor insan. Bende çok değiştim, gurbette olmak aileme karşı kıyımsız yaptı beni. Hepiniz çok destek oldunuz sağolun şimdi daha iyiyim eşimle tekrar yaptık programımızı Rabbim nasip ederse eylüle kaldı bizim iş.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en yakin zamanda bebisiniz de olur.Masallah cok olgun dusunuyorsun boylesi daha iyi aslinda:)

Benim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
Çok abartılı değil canm bence,sporunda güzel olmuş.

Menum kizLr

Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin

Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir

Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata

Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
Ekmeği rüyanda mı gördün :KK48: 2.5 d fazla olmuş canım yanında peynir yumurta filanda var malum

Sabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata

Ara iki incir

Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah
Olmaması gereken makarna ama tek başına çok fazla değil

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE

OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI

SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Uzun sure aç durabilecek misin canım

Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,

Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00

Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.

Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)

2.5 litre su,1 saat yuruyus.
Güzel canım

Menüm
Sabah09:00
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Öğle 11:40
2 d tam b ekmeğinden 1 kk peynirle yapılmış tost
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

Akşam 17:30
3 yk dünden kalan şehriyeli tavuk çorbası
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca

Benim hobidik obur menüm
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
3 litre su kesin
Sucuklu yumurta disinda gayet guzel canim.
Menum kizLr

Sabah 07.30

Ara 10.30

Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata

yapınca mesaj atarim
Umarim doner cok tuzlu degildir,pilav disinda gayet guzel:)
Sabah 08 00

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30

Ara iki incir

Aksam 18 30
.
Su 2,5 lt
Makarna tabiki olmamis onun disinda gayet guzel canim.

Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.

Sabah 6
2 gün kurusu

Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin

Saat 15
8 findik 4 badem

Aksam 19
5 köfte
Ayran

Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım :confused::confused:

OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI

SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM

Menüm
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca
Canim yarindan itibaren planimizi uygulayalim insallah, dolma az olmus Allahtan menun iyi gibi.

Çok abartılı değil canm bence,sporunda güzel olmuş.

Ekmeği rüyanda mı gördün :KK48: 2.5 d fazla olmuş canım yanında peynir yumurta filanda var malum

Olmaması gereken makarna ama tek başına çok fazla değil

Uzun sure aç durabilecek misin canım

Güzel canım
SUANLIK IYIYIM CANIM COK ACIKIRSM AYRAN ICICEM

Menüm
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt

Afiyet olsun dolmalar inş büyük değildir :) bantta yürü yürü en güzeli ya keşke benimde imkanım olsa ben evde yapamıyorum bizim bina çok eski böyle şeylere imkan yok alttaki gelir direk :) o yüzden spor salonu mecburi hep

Benim hobidik obur menüm
3 litre su kesin
arada boyle kacamaklar olur ama abartili degil canim.

Menum kizLr

Sabah 07.30

Ara 10.30

Aksam 16.00
Et doner, ayran,salata

yapınca mesaj atarim
pirinc disinda guzel canim.

Sabah 08 00

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30

Ara iki incir

Aksam 18 30
.
Su 2,5 lt
spor olursa makarna telafi olabilir onun disinda iyi canim.

Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.

Sabah 6
2 gün kurusu

Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin

Saat 15
8 findik 4 badem

Aksam 19
5 köfte
Ayran

Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım :confused::confused:
guzel canim.

SU 3LT
canim bu kadar erken birakirsan ilerde ne yapacaksin omur boyu bu kadar erken birakamazsin yemegi.menun guzel.

Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,

Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00

Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.

Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)

2.5 litre su,1 saat yuruyus.
gayet guzel seker.

Menüm
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
dolma disinda iyi canim.

Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi

Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.

Saat 17.00
Izgara karisik
Salata

Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz

Back
X