- Konu Sahibi Handandandan
- #140.101
Haklisin canım, toparlandim.20 gün sonra düğün vaaaaar![]()
İyi yaparsın Can'ım sonra moralin bozulmaması için şimdi sıkmalısın dişini inan bana bu kısır döngü girme bu kısır döngüye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canım, toparlandim.20 gün sonra düğün vaaaaar![]()
Canım elimden geleni yapicam sağlıkla insallahRAKIBEM INSALLAH PILAV GERIYE ATMAZ SENI GENEL OLARAK IYI AMA
Kaptanim sinirim bozuldu zaten bugün 100 ip atladım ekstradan artık hafta içi telafi etmeye caliscamPilav gereksiz olmuş ama spor güzel onu telafi eder yüksek ihtimalle
Hepimizin hakkında hayırlısı canım inşaAllah tedavin güzel giderde tez vakitte kavuşursun bebişine. Allaha şükür inançlı insanlarız ki şer gibi görünenlerdede hayırların gizli olduğuna inanıyoruz. Gel gör ki anlık piskolojik haller oluyor insan başa çıkamıyor. Soğan suyuna gelince bence içme ben iki kez yaptım soğan kürünü ve adetle başlayıp yumurta çatlama dönemi bitirdim. Ondan sonra sakıncalı olabilirmiş diye okumuştum. Ilaçla etkileşimi olur mu bilemiyorum ama doktora danışamıyorsan deneme bence. Saol yorumun içindecanım yazdıgın butun mesajları okudum ama vardır bı hayr belkı o ay yaptırdıgında tup bebegın tutmayacaktı bı sonrakı ay gelmesı lazımdı ama obur ayda denıyemıyecektın o ay ablan gılı ALLAH gonderdı bıde rızkları o zaman mış tatlım uzulme sen zayıfla bı ay sonra olsun yeterkı olsun bende bu ay tedavıye basladım ALLAH en kısa zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın aklıma bısey takılıyo benımde ılacla beraber sogan suyu ıcsem zararı olurmu onu dusunuyom bu arada sorsalar daha ıyı olurmuş o konuda yerden goge haklısın
Gaza getirmek değil canım yapımızda var haksızlığa gelememek. Benimde ilk aklıma laf sokmak geldi bir akrep olarak eskiden olsa ilk yapacağım şey bu olurdu ama evlendikten sonra değişiyor insan. Bende çok değiştim, gurbette olmak aileme karşı kıyımsız yaptı beni. Hepiniz çok destek oldunuz sağolun şimdi daha iyiyim eşimle tekrar yaptık programımızı Rabbim nasip ederse eylüle kaldı bizim iş.Valla canim seni gaza getirmis gibi olmayayim ama sonuna kadar haklisin yani emrivaki yapmislar ve mecbur birakmislar resmen.Olan olmus sen uslubunca hissettir bir daha yapmasinlar enazindan. bizim de baska planlarimiz vardi ama neyse falan de.Herhalde anlarlar.
Moralini de bozma canim bir ayi zayiflamak icin degerlendir sen de, vardir herseyde bir hayir bunu da unutma moralini bozma fistik.
YAPTIM CANIMKötü değil menü tatlım afiyet olsun
Pilav gereksiz olmuş ama spor güzel onu telafi eder yüksek ihtimalle
İnşallah gelir ve yürüyüşe çıkarsın makarna olmamış söylemiştim zaten
Güzel menü fıstık afiyet olsun
Leslie yapabilirsen süper olur tatlım menü de güzel onunla harika olur
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en yakin zamanda bebisiniz de olur.Masallah cok olgun dusunuyorsun boylesi daha iyi aslinda:)Gaza getirmek değil canım yapımızda var haksızlığa gelememek. Benimde ilk aklıma laf sokmak geldi bir akrep olarak eskiden olsa ilk yapacağım şey bu olurdu ama evlendikten sonra değişiyor insan. Bende çok değiştim, gurbette olmak aileme karşı kıyımsız yaptı beni. Hepiniz çok destek oldunuz sağolun şimdi daha iyiyim eşimle tekrar yaptık programımızı Rabbim nasip ederse eylüle kaldı bizim iş.
Çok abartılı değil canm bence,sporunda güzel olmuş.Benim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
Ekmeği rüyanda mı gördünMenum kizLr
Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin
Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir
Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata
Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
Olmaması gereken makarna ama tek başına çok fazla değilSabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata
Ara iki incir
Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah
Uzun sure aç durabilecek misin canımkızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE
OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI
SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Güzel canımSelam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00
Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.
Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)
2.5 litre su,1 saat yuruyus.
Sucuklu yumurta disinda gayet guzel canim.Benim hobidik obur menüm
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
3 litre su kesin
Umarim doner cok tuzlu degildir,pilav disinda gayet guzel:)Menum kizLr
Sabah 07.30
Ara 10.30
Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata
yapınca mesaj atarim
Makarna tabiki olmamis onun disinda gayet guzel canim.Sabah 08 00
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
Ara iki incir
Aksam 18 30
.
Su 2,5 lt
Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.
Sabah 6
2 gün kurusu
Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin
Saat 15
8 findik 4 badem
Aksam 19
5 köfte
Ayran
Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım![]()
kızlar bende menumu yazayım
OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI
SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Canim yarindan itibaren planimizi uygulayalim insallah, dolma az olmus Allahtan menun iyi gibi.Menüm
Sabah09:00
2 lokma ekmek
1 kk peynir
Öğle 11:40
2 d tam b ekmeğinden 1 kk peynirle yapılmış tost
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal
Akşam 17:30
3 yk dünden kalan şehriyeli tavuk çorbası
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata
Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca
SUANLIK IYIYIM CANIM COK ACIKIRSM AYRAN ICICEMÇok abartılı değil canm bence,sporunda güzel olmuş.
Ekmeği rüyanda mı gördün2.5 d fazla olmuş canım yanında peynir yumurta filanda var malum
Olmaması gereken makarna ama tek başına çok fazla değil
Uzun sure aç durabilecek misin canım
Güzel canım
Canım elimden geleni yapicam sağlıkla insallah
Kaptanim sinirim bozuldu zaten bugün 100 ip atladım ekstradan artık hafta içi telafi etmeye caliscam
Menüm
2 lokma ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata
Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca
arada boyle kacamaklar olur ama abartili degil canim.Benim hobidik obur menüm
3 litre su kesin
pirinc disinda guzel canim.Menum kizLr
Sabah 07.30
Ara 10.30
Aksam 16.00
Et doner, ayran,salata
yapınca mesaj atarim
spor olursa makarna telafi olabilir onun disinda iyi canim.Sabah 08 00
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
Ara iki incir
Aksam 18 30
.
Su 2,5 lt
guzel canim.Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.
Sabah 6
2 gün kurusu
Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin
Saat 15
8 findik 4 badem
Aksam 19
5 köfte
Ayran
Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım![]()
canim bu kadar erken birakirsan ilerde ne yapacaksin omur boyu bu kadar erken birakamazsin yemegi.menun guzel.kızlar bende menumu yazayım
SU 3LT
gayet guzel seker.Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00
Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.
Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)
2.5 litre su,1 saat yuruyus.
dolma disinda iyi canim.Menüm
2 lokma ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata
Su,2 lt
Insalah kaptanim basarili gecer.Kızlar yarın son sınavım inşallah güzel geçer :) dua edin bana
Yarından itibaren tekrar salona ağırlık vercem ben de sporu boşladım bu ara gerçekten
Insalah kaptanim basarili gecer.