• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 08 00
Iki dilim tb wkmegi
Zeytin ezmesi ck recel domates biber

Ara iki tane kepekli galeta

Öğle 13 30
Bir tabak arpa çorbası ( icinde mısır yarmasi arpa ve barbunya var)

Aksam 19 00 yetisir insallah esim mangal yapiyo
Uc dort parca tavuk pirzola
Bir dilim tb ekmegi
Salata

Su 2,5 lt
Spor 40 dk bantta yuruyus
Bir saatte dışarda yuruduk pazara gittik ilk kez oglusumla :)

Tecrubeli kizlar ek gidaya gecicez nasil gecelim bizimki pure bulamac yemio
canım katı meyve emzıgı cıkmış ondan kullan ıstersen meyveyı koyuyorsun cocuk meyveyı emerek yemıs oluyor posasınıda yıyor cok guzel tavsıye ederım cok gecmış olsun bu arada cok karmasıkdı bugun bı gecmış olsun dıyemedım kusura bakma

tesekur ederım canım ama bugun sıkıntımı yemeklerden aldımsımdıden hem o adamlara hemde yemek yedım dıye kendıme kızıp duruyorum o an stresımı yemeklerden aldım bıde faturaları bulamayınca esımde bana kızdıgı ıcın yemeklerle kanka olduk kısa surelıgıne
Ayy kiyamam canim ya cok sukur tatliya baglanmis.O tur fatura islerinde esim bana hic guvenmez kendisi halleder sana tavsiyem bir daha bir sey alirsan esin ilgilensin faturayla falan.

Sabah 08 00
Iki dilim tb wkmegi

Öğle 13 30

Bir dilim tb ekmegi
Salata

Su 2,5 lt
Afiyet olsun tatlim gayet guzel,mangal sezonu acildi desene bende cok severim:)

Selam kizlar bende menumu yazayim,

Sabah:7.30 iki kasik cokelek,6 zeytin,2 haslanmis yumurta(esime de haslamistim o yemeyince mecburen ben yedim fazla olmus farkindayim),yesillik,4 ceviz ve cay.

Ögle:12.15 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt icine bir yemek kasigi bugday.

Ara ogun:15.30 bir kuru incir,uc dort kavrulmamis findik.

Aksam:18.30 bir porsiyon kadar firinda soslu tavuk,yarim bardak ayran ve bol salata.

2.5 litreden fazla su ve 45 yuruyus yapildi.

Günaydın herkese
+900 ün 500 ü gitmiş bu iyi haber ama nasıl 1 günde -500 e duserim
bende artilardadim bakalim cumaya ne olur .cok spor yapinca kilo aliyorum.

Günaydınnnnn fıstıklar

Dünden boğaz ve baş ağrım başladı
Bugünde devam ediyor olsada yeni kararlar aldım ve daha huzurluyum
Gece uyuyamayıp şu anda yorgun olsamda...
Geçen hafta benim başlangıç sekteye uğradı, hastane gel gitleriyle

Bugün tekrar bismillah diyorum
Tartıyı kaldırıp bidahaki cumaya kadar tartılmıcam
Kafamda bi program yaptım
Eşimlede iddaaya girdik
Aslında kaçamak yapmamak için beni kontrol etmesini istedim
Inşallah bidahaki cumaya güzel bi eksi görürüm
Örnek olmamak için menü yazmıcam ama kaçamak yaparsam yazıcam
Bugün sporada merhaba diyorum

Görünüşte fazla bişeyfarketmesemde tartıdaki rakam beni rahatsız ediyor

Hadi bakalım tekrar başlıyalım
hadi abla ......

Gunaydin kizlar hi iyi degilim ishalim kusmam var kafam kazan gibi
gecmis olsun canim.

bugunku menum dostlar
sabah 08.00 kepeklı tost
ogle 12.00 domates salatalık peynır zeytın 2 dılım kepeklı ekmek
sekersız kahve
aksam 18.00 mercımek corbası bır dılım yagsız karnıoyarık yogurt salata 2 3 kasık nohut
guzel canim

Sabah:7.30 iki kasik cokelek,6 zeytin,2 haslanmis yumurta(esime de haslamistim o yemeyince mecburen ben yedim fazla olmus farkindayim),yesillik,4 ceviz ve cay.

Ögle:12.15 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt icine bir yemek kasigi bugday.

Aksam:18.30 bir porsiyon kadar firinda soslu tavuk,yarim bardak ayran ve bol salata.

guzel canim.

KIZLAR SAAT 12DEN SONRA KENDIMI YEME KRIZI GECIRIRKEN BULDUM TEK ONEMLI YANI OGLEN OLMASI AKSAMA ZATEN BISEY YEMEM YEMEYE YUZUMDE YOK GECENSENE BELLONADA EŞYA ALMISTIK BORCU FELAN HERSEYI BITMIŞTI ZATEN 3-4 TAKSIT YAPTIRMIŞTIK BUGUN ARADILAR 12 MILYAR BORCUNUZ VAR DEDILER BIDE AVUKATA VERMIŞLER BIZ ODEDIK DIYOIRUZ ONLAR YOK DIYO SONRA FATURALARI ARADIM ONLARIDA BULAMADIMMI DELI OLDUM ACTIM DOLABI ONUME NE GELDIYSE YEDIM SONRA ESIM AVUKATIN YANINA FELAN GITTI HALLETTI YANLIŞLIK YAPMIŞLAR BEY EFENDILER GERIZEKALILAR DURDUK YERE INSANA İŞKENCE YAPIYOLAR YA BIDE ESINIZ SIZE YANLIŞ BILGI WERMIŞTIR DIYOLAR BEN YATIRIYODUM PARALARI DIYORUM ANLAMIYOLAR BAYA BI MORALIM BOZULDU KIZLAR VALLA BUGUN COK FAZLA YEDIM AMA HAKKINIZI HELAL EDIN BAYA BI KTU OLMUSTUM

Canım çok geçmiş olsun hallolmasına sevindim tatlım sıkıntı ama kuzum ne olur yemeklerden alma hıncını sana yazık

İyi aksamlar
Menüm
Sabah09:00
3 lokma ekmek peynir

Öğle 12:00
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates
2 zeytin

Aksam 18:00
1 d ekmek arasına 2 yk tantuni
Salata ayran

Su 2 lt
Spor 1.5 saat dışarıda yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 08 00
Iki dilim tb wkmegi

Öğle 13 30

Bir dilim tb ekmegi
Salata

Su 2,5 lt

Güzel menü canım afiyet olsun

İyi aksamlar
Menüm
3 lokma ekmek peynir

1 d ekmek
2 kk peynir
Domates
2 zeytin

Salata ayran

Su 2 lt

Acaba farkındamısın her öğünde ekmek olduğunun hadi sabah öğlen tamam da akşam niye kuzum ?

Pertim çıktı kızlar benim 11 kg kızım var onu taşıdım 20 dk :KK46::KK68:
Spor olmuş annesi sana :KK66:

Kızlar size sporumu yazıyım Bi aradan sonra inşallah akşama Ağrım olmaz 70 dakka yürüyüş bandı 30 dakika eliptik ve sıkılaşma aletleri+yer hareketleri + ağırlık
Ooo süpersin 30 dk eliptik nasıl yapılır bacim bravo ben 15 dk da pert oluyorum :KK66: .

Al Bi test hemen yap canım için rahatlasın
Yok test yapamam suan buna hazir degilim bi kaç gün daha bekliycez diyet etkilemiş olabilir belki, ki umarım öyledir.

KIZLAR SAAT 12DEN SONRA KENDIMI YEME KRIZI GECIRIRKEN BULDUM TEK ONEMLI YANI OGLEN OLMASI AKSAMA ZATEN BISEY YEMEM YEMEYE YUZUMDE YOK GECENSENE BELLONADA EŞYA ALMISTIK BORCU FELAN HERSEYI BITMIŞTI ZATEN 3-4 TAKSIT YAPTIRMIŞTIK BUGUN ARADILAR 12 MILYAR BORCUNUZ VAR DEDILER BIDE AVUKATA VERMIŞLER BIZ ODEDIK DIYOIRUZ ONLAR YOK DIYO SONRA FATURALARI ARADIM ONLARIDA BULAMADIMMI DELI OLDUM ACTIM DOLABI ONUME NE GELDIYSE YEDIM SONRA ESIM AVUKATIN YANINA FELAN GITTI HALLETTI YANLIŞLIK YAPMIŞLAR BEY EFENDILER GERIZEKALILAR DURDUK YERE INSANA İŞKENCE YAPIYOLAR YA BIDE ESINIZ SIZE YANLIŞ BILGI WERMIŞTIR DIYOLAR BEN YATIRIYODUM PARALARI DIYORUM ANLAMIYOLAR BAYA BI MORALIM BOZULDU KIZLAR VALLA BUGUN COK FAZLA YEDIM AMA HAKKINIZI HELAL EDIN BAYA BI KTU OLMUSTUM
İnanılır gibi degil dengesizlik resmen hemde Bellona gibi bi firma hayret ya neyse canım gelmiş geçmiş olsun.

bugunku menum dostlar
sabah 08.00 kepeklı tost
ogle 12.00 domates salatalık peynır zeytın 2 dılım kepeklı ekmek
sekersız kahve
aksam 18.00 mercımek corbası bır dılım yagsız karnıoyarık yogurt salata 2 3 kasık nohut
Afiyet olsun canım. Nohut şişkinlik yapiyomus bide ekmek cok gibi :KK66:

Sabah 08 00
Iki dilim tb wkmegi

Öğle 13 30

Bir dilim tb ekmegi
Salata

Su 2,5 lt
Afiyetler olsun canım.

canım katı meyve emzıgı cıkmış ondan kullan ıstersen meyveyı koyuyorsun cocuk meyveyı emerek yemıs oluyor posasınıda yıyor cok guzel tavsıye ederım cok gecmış olsun bu arada cok karmasıkdı bugun bı gecmış olsun dıyemedım kusura bakma
Bizde kullanmıştık tatlım file şeklinde sebzeyi meyveyi emerek yiyor bebek. Ama bizimki herseyi hertürlü yıyordu en güzeli pure tabi ilk başlarda. Yemiyorsa zor olucak senin için.

Gayet iyi menun afiyet olsun canım.

Ya kizlar iki aydir ara ara agzimda aci bir tat oluyor ve gun boyu suruyor neden oldugunu bilmiyorum. Ne iyi gelir onerileriniz varsa soylerseniz cok sevinirim.
Reflü mu acaba mide ekşimeside olabilir öyle olduğunda neler yediysen sonra yine dene belki midene iyi gelmiyordur. Ben mesela şimdi yemek yedim yatayim o acı tat uyandigimda oluyor midem daha hazmetmedigi için sanırım.

Canım çok geçmiş olsun hallolmasına sevindim tatlım sıkıntı ama kuzum ne olur yemeklerden alma hıncını sana yazık
aynen canım bugun cok yazık ettım kendıme yarın telafı ederım ınsallah seydacım bıde bı konuda fıkrınızı almak ıstıyorum benım bı arkadasım var o dazayıflamak ıstıyor bana bı lıste yap dedı boyu 170 kılo 95 yas 39 guatır hastası nasıl bı lıste yapacagıma karar vermedım ama bırden hersyı kısıp bıktırmakda ıstemıyorum nasıl bı lıste onerırsınız beraber hazırlasak kızlar fıkrı olan varsa teklıflere acıgım

Ooo süpersin 30 dk eliptik nasıl yapılır bacim bravo ben 15 dk da pert oluyorum :KK66: .

Yok test yapamam suan buna hazir degilim bi kaç gün daha bekliycez diyet etkilemiş olabilir belki, ki umarım öyledir.

İnanılır gibi degil dengesizlik resmen hemde Bellona gibi bi firma hayret ya neyse canım gelmiş geçmiş olsun.

Afiyetler olsun canım.

Bizde kullanmıştık tatlım file şeklinde sebzeyi meyveyi emerek yiyor bebek. Ama bizimki herseyi hertürlü yıyordu en güzeli pure tabi ilk başlarda. Yemiyorsa zor olucak senin için.

Reflü mu acaba mide ekşimeside olabilir öyle olduğunda neler yediysen sonra yine dene belki midene iyi gelmiyordur. Ben mesela şimdi yemek yedim yatayim o acı tat uyandigimda oluyor midem daha hazmetmedigi için sanırım.
saol canım tesekur ederım fırmaya bakmıyo demek kı baya bı moralımız bozuldu

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 barda yy süt

11 de
Ispanaklı yumurta z.yağlı
Peynir
1 dilim Yulafli ekmek
5 zeytin
Çay
2 ceviz

Aksam 17:30
Yoğurtlu ıspanak bir parça ızgara tavuk göğüs
6 kaşık kırmızı pancar salatası
Yoğurt

2 litre su
Yarım saat yürüyüş dün gecede yürüyüş yapamadım 2 mil leslie yaptim bu gecede yapıcam inşallah.
Yarın da misafirim var büyük bir sınav vericem dua edin yemiyim :KK17:

İyi aksamlar
Menüm
3 lokma ekmek peynir

1 d ekmek
2 kk peynir
Domates
2 zeytin

Salata ayran

Su 2 lt
Goturseydin tantuniyi ekmeksiz Ohhh miss; )

İyi aksamlar
Menüm
3 lokma ekmek peynir

1 d ekmek
2 kk peynir
Domates
2 zeytin

Salata ayran

Su 2 lt
Menun guzel ama ekmegi iki ogune indirgesen daha iyi olacak canim.
Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 barda yy süt

11 de
Ispanaklı yumurta z.yağlı
Peynir
1 dilim Yulafli ekmek
5 zeytin
Çay
2 ceviz

Aksam 17:30
Yoğurtlu ıspanak bir parça ızgara tavuk göğüs
6 kaşık kırmızı pancar salatası
Yoğurt

2 litre su
Yarım saat yürüyüş dün gecede yürüyüş yapamadım 2 mil leslie yaptim bu gecede yapıcam inşallah.
Yarın da misafirim var büyük bir sınav vericem dua edin yemiyim :KK17:
Menun cok guzel canim,
inan insan alisiyor belli bir zamandan sonra hatta yiyince daha mutsuz oluyor insan.

Menun guzel ama ekmegi iki ogune indirgesen daha iyi olacak canim.

Menun cok guzel canim,
inan insan alisiyor belli bir zamandan sonra hatta yiyince daha mutsuz oluyor insan.
Aynen alıştım hatta pasta börek yapiyorum canım çekmiyor bile evdekiler Ohhh çok güzel olmuş diye beni gaza getirmeleri rağmen yemiyorum.

Afiyetler olsun canım.

Bizde kvalla ullanmıştık tatlım file şeklinde sebzeyi meyveyi emerek yiyor bebek. Ama bizimki herseyi hertürlü yıyordu en güzeli pure tabi ilk başlarda. Yemiyorsa zor olucak senin için.

Valla canim hic bilmiyorum daha once boyle bir sorunum yoktu ama reflu olabilir.Sadece sabah degil, gun icinde de surekli mide eksimesi ve agizda aci bir tat hissediyorum.

Back
X