Bide ben ekmek yedigim zaman hele beyaz ekmekse çarpıntım oluyor (ritim bozukluğum var) elim ayağım tutmuyor halsizlesiyorum sizce neden. cuma kan verdim yarın alırım sonuçlarını.
Canım aldi mi sonuçlarını ,kan şekerin ani yukseliyo ondan olabilir
Çok erkenciler ya zor olur senin icin buyurler hayirlisiyla insallah. benim küçük hala ayakta oda beni böyle yiyip bitiriyor abisine benzemiyor hiç sürekli neden neden neden soruları hiç bitmiyor herkes sabır diliyor bana suan hala konuşuyor

Canım yaa zorlucaklar bi süre bizi allah senin de yardimcin olsun,gece uykusu almadan insan dinlenmiyo
Yaaa annemde sana diyor bak şu An kıymetini bil büyüyünce dertleri de büyüyor diyor
Aynısını annemde diyo bunlar tatlı zamanların diye offfff allah dert vermesi napalim artık
cevızlı su sanırım ıstah kapatıyor kızlar dun yıyemedım hıc bısey:)) ne mutlu bana
bende başlıyorum yarın inşallah
Gunaydin kizlar hi iyi degilim ishalim kusmam var kafam kazan gibi
niye oldu ki acaba canim iyi misin şimdi
Kızlar size sporumu yazıyım Bi aradan sonra inşallah akşama Ağrım olmaz 70 dakka yürüyüş bandı 30 dakika eliptik ve sıkılaşma aletleri+yer hareketleri + ağırlık
kaptanim maşallah sana
KIZLAR SAAT 12DEN SONRA KENDIMI YEME KRIZI GECIRIRKEN BULDUM TEK ONEMLI YANI OGLEN OLMASI AKSAMA ZATEN BISEY YEMEM YEMEYE YUZUMDE YOK GECENSENE BELLONADA EŞYA ALMISTIK BORCU FELAN HERSEYI BITMIŞTI ZATEN 3-4 TAKSIT YAPTIRMIŞTIK BUGUN ARADILAR 12 MILYAR BORCUNUZ VAR DEDILER BIDE AVUKATA VERMIŞLER BIZ ODEDIK DIYOIRUZ ONLAR YOK DIYO SONRA FATURALARI ARADIM ONLARIDA BULAMADIMMI DELI OLDUM ACTIM DOLABI ONUME NE GELDIYSE YEDIM SONRA ESIM AVUKATIN YANINA FELAN GITTI HALLETTI YANLIŞLIK YAPMIŞLAR BEY EFENDILER GERIZEKALILAR DURDUK YERE INSANA İŞKENCE YAPIYOLAR YA BIDE ESINIZ SIZE YANLIŞ BILGI WERMIŞTIR DIYOLAR BEN YATIRIYODUM PARALARI DIYORUM ANLAMIYOLAR BAYA BI MORALIM BOZULDU KIZLAR VALLA BUGUN COK FAZLA YEDIM AMA HAKKINIZI HELAL EDIN BAYA BI KTU OLMUSTUM
Canım çözülmüş çok şükür,bende kaçamak yaptım bugün
Tecrubeli kizlar ek gidaya gecicez nasil gecelim bizimki pure bulamac yemio
Canım pirinç unuyla keçi sutuyle muhallebi yaptım içine şeker yerine meyve koydum,tarçın attım biraz. Elma falan rendeledim. Sebzeleri buhar makinesinde pişirip minik parçalar halinde onu verdim. ekmek parcalayip koydum onune.20 gün sonra falan keçi sütlü tarhana çorbası icirdim, ne bulursam verdim eline ama gözüm onda oldu boğazına kacar diye. Pure yemedi benim kucuk te. cok korktum napcam yemiyo bisey diye.Şimdi 9,5aylık benim verdiğim hiçbirşeyi yemiyo, koyuyorum minik minik herşeyden önüne kendisi yiyor.allah kolaylık versin,onemli olan bu dönemde yutkunma alışkanlığını kazandirman,yemek pisince tuz atmadan aldım biraz suyundan banip verdim.eline kaşar dilimi verdim,krep yaptım parçalayıp koydum
bugunku menum dostlar
sabah 08.00 kepeklı tost
ogle 12.00 domates salatalık peynır zeytın 2 dılım kepeklı ekmek
sekersız kahve
aksam 18.00 mercımek corbası bır dılım yagsız karnıoyarık yogurt salata 2 3 kasık nohut
Afiyet olsun canim,kepekli ekmek yerine tam bugday yada tam tahıl tercih et canim
Sabah 08 00
Iki dilim tb wkmegi
Zeytin ezmesi ck recel domates biber
Ara iki tane kepekli galeta
Öğle 13 30
Bir tabak arpa çorbası ( icinde mısır yarmasi arpa ve barbunya var)
Aksam 19 00 yetisir insallah esim mangal yapiyo
Uc dort parca tavuk pirzola
Bir dilim tb ekmegi
Salata
Su 2,5 lt
Spor 40 dk bantta yuruyus
Bir saatte dışarda yuruduk pazara gittik ilk kez oglusumla :)
güzel canim afiyet olsun
Selam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,6 zeytin,2 haslanmis yumurta(esime de haslamistim o yemeyince mecburen ben yedim fazla olmus farkindayim),yesillik,4 ceviz ve cay.
Ögle:12.15 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt icine bir yemek kasigi bugday.
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,uc dort kavrulmamis findik.
Aksam:18.30 bir porsiyon kadar firinda soslu tavuk,yarim bardak ayran ve bol salata.
2.5 litreden fazla su ve 45 yuruyus yapildi.
çok güzel canim bence,fazla da olmamış ne var 2 yumurtada
İyi aksamlar
Menüm
Sabah09:00
3 lokma ekmek peynir
Öğle 12:00
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates
2 zeytin
Aksam 18:00
1 d ekmek arasına 2 yk tantuni
Salata ayran
Su 2 lt
Spor 1.5 saat dışarıda yürüyüş
Bana yemek az ekmek fazla geldi ponicim
Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 barda yy süt
11 de
Ispanaklı yumurta z.yağlı
Peynir
1 dilim Yulafli ekmek
5 zeytin
Çay
2 ceviz
Aksam 17:30
Yoğurtlu ıspanak bir parça ızgara tavuk göğüs
6 kaşık kırmızı pancar salatası
Yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş dün gecede yürüyüş yapamadım 2 mil leslie yaptim bu gecede yapıcam inşallah.
Yarın da misafirim var büyük bir sınav vericem dua edin yemiyim
çok begendim canim afiyet olsun
Iyi akşamlar canlar nasılsınız?@merveebrar44 çok geçmiş olsun ne kadar sinir bozucu bir durum.
Benim menüm ise
11 00 çay, 1.5 tb ekmeği, 1 acıkalı yumurta 4 sucuk
15 30 yarım bardak süt, 1 hurma, 10 fındık
17 00 çeyrek simit (ümraniye kalyondan tanıyan anlar o sıcak simidi nasıl yemiyeydim çok güzel koktu)
19 30 ton balıklı salata, peynir
2.5 litre suyum
1 saatten fazlada yürüyüşüm var ama halim olursa yatmadan leslie düşünüyorum yazarım yaparsam
simit kaçamağı dışında iyi canim
Olmadi oyle yapayim canim son aylarda basladi, dedigin gibi ilerlemeden en iyisi doktora gorunmek
bende merak ettim niye olduğunu dr a gidince şöyle emi bize de