- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.081
82 yi görsem cumaya ne güzel olurMasallah kizlar bu hafta iyi gibiyiz hemen hemen herkes ekside insallah cumaya 1. Oluruz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
82 yi görsem cumaya ne güzel olurMasallah kizlar bu hafta iyi gibiyiz hemen hemen herkes ekside insallah cumaya 1. Oluruz:)
Harikasın tugba cım kaçamak olmayınca gidiyor.Benim farkımda geçen cumaya göre -400 bu hafta 85.9 u görmek istiyorum en azından.
Hosgeldin canim.selammmmmm 14.takimdan moon bennn iyi haftalar kizlarr bol -ler![]()
82 ne ki tatlim 6 lari da goreceksin insallah:)82 yi görsem cumaya ne güzel olur![]()
İnşallah canım ağzından bal damlıyor82 ne ki tatlim 6 lari da goreceksin insallah:)
iyi iyi çok güzel ben onunla ve çörek otuyla iyi kilo veriyorum ve gebelik döneminde sadece cevizin suyu kilo kontrolu yapıyormuşMerak etme canım kaçamak yapmazsanız görürüz eskileri.
Vuuuu çok güzel canim.
inşallah canım tarif için minnettarim resmen ruhuma iyi geldi.
Kaçamak yok hayatım inşallah verirsin moralini bozma.
ooppss harikasın canım.
Regl den Dolayı dir canım cuma yüzün güler inşallah.
Amin zaferi Tebrikler canım darısı başımıza.
Zuhal ablacim galiba söyledikleriniz bizi kendimize getirdi. Kafada bitirme olayını yaşıyorum resmen masadaki hiçbir yemek umrumda degil çok heyecanlıyım iyiki varsınız bize yol gosteriyorsunuz.Selamlar fıstıklar
Bugün maşallah herkes çok güzel bildirimler yapmış
1-2 tane artı var ama onlarda fazla değil
1.liğin ayak seslerini duyuyor gibiyim
Hadi bakalım cumaya kadar sıfır kaçamak bol su ve sporla devam edelim
Çörek otu yağı aldım hatta makinada sıkıp şişeye doldurdular gözümüzün önünde 3 gün kullandım cevize başlayınca bıraktım ikisi bir arada olmasın diye sen nasıl yapıyorsun beraber Kullanıyor musun?dünkü
iyi iyi çok güzel ben onunla ve çörek otuyla iyi kilo veriyorum ve gebelik döneminde sadece cevizin suyu kilo kontrolu yapıyormuş
Bunu sen başaracaksın Tatlım kendi azmin ve iradenleZuhal ablacim galiba söyledikleriniz bizi kendimize getirdi. Kafada bitirme olayını yaşıyorum resmen masadaki hiçbir yemek umrumda degil çok heyecanlıyım iyiki varsınız bize yol gosteriyorsunuz.![]()
yok canım bende ayrı kullanıyorum ne olur ne olmaz diyeÇörek otu yağı aldım hatta makinada sıkıp şişeye doldurdular gözümüzün önünde 3 gün kullandım cevize başlayınca bıraktım ikisi bir arada olmasın diye sen nasıl yapıyorsun beraber Kullanıyor musun?
supersın canım ınsallah bende atarım su 7 lerı bıran oncebenim bugunku eksim çok iyi sabahtan düşünüyorum nasıl yazacam diye eşim sporla çok ugraşmış o kadar hızlı niye kilo veriyorum dedim bana vücudu bir alıştırsan devamı geliyor diye -1400 çıktı yanı 7leride attım artık 6 larla ugraşma zamanı
Bende eskiden öyle görüyordum kendimi kilo verdikçe daha şişman hissediyorum kendimibu iste benim poni aynen böyle görüyorum kendimi,özgüven patlaması
aynen canım oyle oluyor ınsanBende eskiden öyle görüyordum kendimi kilo verdikçe daha şişman hissediyorum kendimi![]()