• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar hanımlar nasılsınız benim çok moralim bozuk. Sıfır kaçamakla ne güzel eksilerdeyken bu sabah kabızlığın etkisiyle eksim azalmış. Ne yapsam acaba akşama ne yesem etkisi olur var mı önerisi olan?
Canim bitki caylari deneyebilirsin rezene yesil cay gibi,bide aksam corba,yogurt tarzi seyler tuket.Keten tohumuda tuketebilirsin o da cok etkili

Kızlarr uyguladığınız diyet programlarını yazarmısınız rica etsem,karatay yada dukan gibi...
Selam canim sanirim tanismadik seninle ben zeynep 29 yasindayim,ogretmenim, bir bucuk yillik evliyim.Buraya katilali 3 ay oldu 10 kilo kadar verdim,hedefim insallah 7-8 kilo daha vermek.
Dukani pek saglikli bulmuyorum benim diyet karatay diyeti ama bire bir uygulamiyorum tabiki.

Selam canim sanirim tanismadik seninle ben zeynep 29 yasindayim,ogretmenim, bir bucuk yillik evliyim.Buraya katilali 3 ay oldu 10 kilo kadar verdim,hedefim insallah 7-8 kilo daha vermek.
Dukani pek saglikli bulmuyorum benim diyet karatay diyeti ama bire bir uygulamiyorum tabiki.
Zeynepcim memnun oldum.bende 3 ayda karatayla 10 kilo verdim halâ devam ediyorum. Arkadaşlar ne tür diyetler uyguluyo merak ettim.

Kızlarr uyguladığınız diyet programlarını yazarmısınız rica etsem,karatay yada dukan gibi...
Burdakilerin çoğu karatayımsı besleniyor Cnm
Fazladan sabahları 1-2 dil ekmek oluyor
Aslında zaten işin mantığı glisemik Indexe dikkat etmek

Kizlar bisey sorucam size ben bu ay adet olursam hormon testleri yapmak istiyordum bu testleri devlet hastaneleri de yapar mi? Bide ikici gunu gitsem olur mu sizce?
Yanılmıyorsam 3. Gün isteniyordu tahliller,ama doktora görünmek zorundasın yine,ben sen yarın git 2. Günü,doktora görünüp şöyle,3. Gün olsa bile cumartesi sabah gidip veriyorsun kanı ,yanlisim yoksa böyle canim

Yaparlar tabi dahılıyeye gitmelisin. Önce sağlık ocağına sorsana ben geçen hafta orda yaptırdım diyet yapıyorum dedim aile hekimim herseyi istiyorum o zaman dedi. Netten diyetisyenin istediği testlere baktım aynı şeyler yapılmış yani burdan şunu çıkardım :) hormon testide yapılıyor demekki.
Canım kadın doğum uzmanına gitmeli sanırım hormon testleri icin

günaydın kızlar dünkü menum
sabah 7.40
bir bardak süte yulaf gevregi
öğle 12.30
1 yumurtaya peynirli omlet
salatalık domates
zeytin
1 dilim tb ekmegi
şekersiz cay

ara
1 kuru incir
2 hurma
akşam 19.00
1 kase yogurt
3-4 kaşık menemen
ekmek yok
2,5 lt su
1 saat yürüyüş 500 ipsiz ip atlama :) cezam
Çok güzel canim afieyt olsun
kaptanım cezamı yerine getirdim yazamadım akşam 3-4 gündür mide bulantım var bide baş ağrım var çok yoruldum bide gögsümden süt akıyor. prolaktin hormonumda sorun olabilir yada hamile olabilirim test yaptırdım ögle belli olacak
aa canim belli oldu mu merak ettim

Yanılmıyorsam 3. Gün isteniyordu tahliller,ama doktora görünmek zorundasın yine,ben sen yarın git 2. Günü,doktora görünüp şöyle,3. Gün olsa bile cumartesi sabah gidip veriyorsun kanı ,yanlisim yoksa böyle canim
Canim ikinci gunde, ucuncu gunde yapilabiliyormus hormon testleri ozele gidicem cumartesi sabah yaptiririm artik.

Ilginç canim tuvalete cikmaman, normalde yag yakilirken su gerekir ben ona görmüştüm,bide canim büyük tuvalette de atabilirsin tartı durumları nasil
P.tesiden beri cikmadim tartıya yarın i bekliyorum daha heyecanlı oluyor bide tirsiyorum tabi durum ne acaba diye çünkü büyük tuvaleti mi bugün 3. Gün hala bekliyorum bugün form çay içerim sanırım rahatlamak adına inşallah gerek kalmaz içmeye bagirsaklarim zaten tembel iyice tembellesmesin caya alisipta.

Back
X