• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bende kılo bıldırımı yapıp kavıcam pazartesı muhtesem bı donus yaparım insallah bu hafta malesef artıdayım kızlar ınan cok dıkkat ettım sabahları 1 saat yuruyuse gıttım ama stres benı şışırdımı ne yarın sınavım var ve pazar gunu cokfelaket sınırlıbı ınsan oldum

malesef
gecen hafta 70.3
bu hafta 70.9 fark
+600
mesajdan muafım bu haftada

spor 240 dakıkadan fazladır
fark + oldıgııcın hesaplamayı bılmıyorum kaptanım
canim hic

Çok canım sıkıldı neden bu kadar az oldu aç gezdiği halde tuvalete de hala çıkamadım enerjim düştü :KK43:

Çok canım sıkıldı neden bu kadar az oldu aç gezdiği halde tuvalete de hala çıkamadım enerjim düştü :KK43:
Canım bende kendimi çok aç bırakırsam kabız oluyorum bu hafta yemeklerin yanında bol bol az zyağlı salata ye faydasını görürsün cnm

3. HaftaM bitti burda 3.900 gram vermisim ama sin iki hafta az gitti üzülüyorum.
Hiç üzulme canım bende alıştım bu duruma.başladığım ilk hafta 3 kilo verdim.simdi 1 kiloyu her hafta göremiyorum.kilolar azaldıkca geriye kalanlar inat yapıyo .bozmayalım yeterki yavaş yavaş gidecek.yaza ne kaldı surada :)

Kizlar ac kalmak cozum degil o zaman kisa vadede kilo veriliyor ama sonra alinabiliyor birde ac kalmak cok azaltmak kabizliga neden oluyor kubranun dedigi durum bendede oluyor.doyana kadar zararsiz seylerden yenmeli.
Bende de benzer mantık var,cok kisitlayinca evet verirsin ama normale donunce korumak cok zor,hayat boyu boyle yasayamayacagim icin doyana kadar yiyorum,seker,beyaz un zaten herkes için zararlı,hayat boyu az tuketmeliyiz,onları tukettigimiz zaman dengeleme yaparız,ama diğer şeylerde hesap yapmak gereksiz gerçekten,zaten diyette olduğumuz için otomatik olarak bilinçaltı sinyal veriyo istesemde abartmıyorum yada pisman oluyorum

Gelen giden yok bende en güzel bildiririmi yapayım. Bu hafta yolculuyum ve annemde olacağım için menülerimi paylaşmasam daha iyi olur diye düşündüm. Hem yoğun olacam hemde düzensiz olacam. Düzen oturtunca geri dönsem olur mu acaba kaptanım?
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85.5
Fark 1.400
Yüzde 1.64
Mesaj 60
Spor 430dk civarı

Can'ım tebrikler bak demekki kaçamaksız güzel veriliyormuş sen ne zaman yoğunluktan kurtulacaksın tatlım ona göre söyle bakalım ?

kızlar bende kılo bıldırımı yapıp kavıcam pazartesı muhtesem bı donus yaparım insallah bu hafta malesef artıdayım kızlar ınan cok dıkkat ettım sabahları 1 saat yuruyuse gıttım ama stres benı şışırdımı ne yarın sınavım var ve pazar gunu cokfelaket sınırlıbı ınsan oldum

malesef
gecen hafta 70.3
bu hafta 70.9 fark
+600
mesajdan muafım bu haftada

spor 240 dakıkadan fazladır
fark + oldıgııcın hesaplamayı bılmıyorum kaptanım

Can'ım benim normal hesaplanacak ben hesaplarım da niye böyle oluyor kuzum ya şu stresten Seni Nasıl uzak tutcaz be bitanem
Geçen hafta:77
bu hafta:76
yüzdelik olarakta hesap yapıcam kızlar.onuda bildiririm

Tamam Can'ım benim tebrikler
Kizlar geç kaldım biraz kusura bakmayın kahvaltıya surpriz Misafirlerim vardı. Ama kahvaltıdan önce tartıldım.
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 83.8
Fark -600
Yüzde 0.94
Mesaj +60
Spor +200

Can'ım tebrikler güzel 600 gram hiç az değil bence sende azımsama ama kuzum aç kalmak çözüm değil mesela 2 mercimek köftesi yerine 1 2 dilim etin bol salatanla hem doyar hemde daha iyi verirsin şişkinlik olmaz çünkü ve tuvalete daha rahat çıkarsın işte bunlar bu yüzden önemli illaki herşey kalori olmuyor maalesef kuzum aynı kaloriyse bile sahip olsa

Kızlarr patates detoksu hakkında ne düsünüyosunuz.3 günlük bi kür.yapan arkadaslarım oldu güzel sonuçlar aldılar.

Dur daha ne detoxu sen yeni başladın duraksa hele Bi sonra bakarız hepsine :)

Canim biz kurleri en son duraklamalarda kullaniyoruz yeni baslayanlar icin uygun degil ben hic uygulamadim daha kilo vermem durmadi durunca uygulayabilirim.
Eşimle girdiğim iddia nedeniyle 1 mayısa kadar 73ün altında olmam lazım.o nedenle patates diyetini düsünüyorum :))

Can'ım tebrikler bak demekki kaçamaksız güzel veriliyormuş sen ne zaman yoğunluktan kurtulacaksın tatlım ona göre söyle bakalım ?

Can'ım benim normal hesaplanacak ben hesaplarım da niye böyle oluyor kuzum ya şu stresten Seni Nasıl uzak tutcaz be bitanem

Can'ım tebrikler güzel 600 gram hiç az değil bence sende azımsama ama kuzum aç kalmak çözüm değil mesela 2 mercimek köftesi yerine 1 2 dilim etin bol salatanla hem doyar hemde daha iyi verirsin şişkinlik olmaz çünkü ve tuvalete daha rahat çıkarsın işte bunlar bu yüzden önemli illaki herşey kalori olmuyor maalesef kuzum aynı kaloriyse bile sahip olsa

Canım ben 4. Aya girdim:)

canım yarın ve pazar gunu sınavım gelır gecerse bıraz daha sakın olurum sankı cok ozur dılerım artı cıktıgım ıcın aslında cok da dıkkat ettım ama demekkı bı yerde hata yapmışım hayırlısı

Tatlım anlamadım sen 600 gram mı 800 grammı verdin ?
84.6 idim şimdi 83.8 yani -600 verdim tatlım aslında diğer tartıda 83.5 çıktım ama ne bileyim 83.8 dedim

Eklentiler

• 20160413_202439.webp
    20160413_202439.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
Back
X