- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.961
Bende önce 1ck koydum sonra ucundan ekleme yaptım belki azdır diye 1-2 kaşık zorla yedim tiksindimFazla koymuşundur Cnm
Ben 1 er çk koydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende önce 1ck koydum sonra ucundan ekleme yaptım belki azdır diye 1-2 kaşık zorla yedim tiksindimFazla koymuşundur Cnm
Ben 1 er çk koydum
Yut gitsin canım ya ben Bazen direk yolluyorumBende önce 1ck koydum sonra ucundan ekleme yaptım belki azdır diye 1-2 kaşık zorla yedim tiksindim
Başardım sonunda hesaplarımdan giriliyormus oraya :)Nereye yazcağını biliyomusun
Yazdıktan sonra en altta kaydete basman gerekiyor
Çok güldüm sen çok yasa eşim diyor neden biliyorsun hepsi bayanYut gitsin canım ya ben Bazen direk yolluyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarrKızlar çok kötüyüm bugün niye bilmiyorum psikolojik olarak ta iyi değilim normalde bu akşam nişanlımla dışarda yemekteydik bu saatlerdegece 12 de doğum günümü kutlicaktık ama sinir oldum hastayım ve çok fenayım kızlar sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize
@seydan94 Çok gecmis olsun mutlu yıllaraÇok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarr
Bende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.Aslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim
canim burdan koparsan yenisin verdigini fazlasiyla alma riskin var bura kendini kontrol etmeni saglar.Kaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aman gecmis olsun canim.Onemli olan saglik gerisi bos.Maalesef kuzum valla ben keşke bu hafta listede olsaydım sabah 58.9 ü gördüm
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içimBaşın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
olabilir guzel fikir ablam.Bence listedekiler perşembe günü saf pro yapabilşrler
Sağlıksız bişeyde değil
canim beyti degil bence kola o kadar kaloriliki o yapmistir.neyse bu hafta telafi edersin.ben çarşamba günü 68,6 kg dayken o beytiyi yedikten sonra +600 oldu
hic saglikli degil ama.bide butun hafta detoks yapmak kurallara aykiri degilmi yanlismi hatirliyorum.Bütün hafta detox yapmış sanırım :) son gün de pro
masallah kuzuya....Kılo veren herkesı tebrık edıyorum lıste baya ıyı gorunuyor
Tuanamız annesıne tepkı verdı elını sıkmıs cok sukur ınsallah daha ıyı olacak
kisin 5 olabilir ama gunler uzadi ve gec yatiliyor 5 cok erken 7 gibi yeme icme bitirilse daha iyi olur.Takimimin hatunlari biz 5 gibi yiyoruz yemegi ben çok açıkıyorum 1 den önce yatamıyorum da ne yapabilirim sizce. Bide sürekli zerdecalli limonlu yoğurt kürünü görüyorum face de yapan ve sonuç alan varmı yatmadan bu yoğurdu yesek leptin e zararı olurmu.
afiyet olsun canim sporda taclandirir.bugun 1 cis hakkimiz var tabikide sabah yada ogle.olmazsa mutlaka ilac kullan yoksa kanama olabilir o daha kotu.Bugün ku menume gelince,
Sabah 8 tabisi sizma z.yağ içtim 1 kaşık yaramadı hala gözüm yollarda
Saat 10:30 cevizli su
11 di sanırım
1 yumurta
Açık cay
Domates yesillik
Yarım simit
Saat 17 de
6 kaşık türlü yemeği (et patlıcan kabak ve fasulyesi ni yedim.)
3 kepçe cacık (nadiren hazır yoğurt yiyorum kendimi bildim bileli ev yogurdu tuketiyorum)
Su 2 litre
Spor akşam yürüyüş yapicsm inşallah.
Arkadaslar kahvaltı baskını yaptı simit almışlar yemez olsaydım hala halsiz ve bitkinim beyaz un bana yaramiyor bütün enerjimi emiyor sanki dr tekrar aynı şeyi yaşarsan gel şekerine bakalim demişti arkadaşlar vardı gidince de yemek yaptım gidemedim.![]()
spor disinda guzel canim.Menüm:
sabah 11
2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin
akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
guzel ponicim...İyi akşamlar
Menüm
12:20
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
18:30
4 yk menemen
1 d ekmek
1 kk peynir
Salatalık,biber
Su,2 lt
Spor,1 saat yürüyüş
Bugün kızımı kontrole götürdüm babasını almaya gittik filan derken öğle dışarıda yedik akşamda geç geldik seminer vardı
afiyet olsun.Selam kizlar menumu yazip kacayim bir suru isim var,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Ögle:12.30 bir tabak zy kabak yemegi,bir bucuk kase cacik.
Ara ogun ve ciss olarak bir kare fistikli cikolata.
Aksam:18.00 bes alti tane mercimekli kofte,ayran ce marul.
2.5 litre su,temizlik yaptim gun boyu hala da yapiyorum o nedenle spor yok.
insallah onumuzdeki hafta telafi ederiz.....Bütün takımlar paylaştı
Ne yazıkki 6.olduk
canim ben hic ekmek yemiyorum alakasi yok.cok protein tuketmekte kabiz yapar ve karavigeri yorqr arada salata sebze dengeleyince sorun olmaz.guzel canim su spor gayet iyi.ekmek umarim tam bugdaydir.Ben yemekten sonra yürüyüşe çıktım anca geldim menumu yazayım
11 30 çay, 1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, peynir
16 00 sütlü türk kahvesi ve fındıklı çikolata cıss
18 00 çay, 1 çemenli yumurta, peynir, domates, yarım dilim ekmek (ekmek yemeyince kabız olursun derdiler hep o yüzden yedim ve ne iyi geldi bilmiyorum ama rahatladım.)
3 litre su
Bi saat yürüyüş ve daha ileriki saatlerde evde birsey katacam daha karar vermedim yapınca yazarım ins.
gayet guzel canim.Iyi akşamlar kızlar menümu yazıyorum hemen
sabah 9:00
2 yumurtadan omlet
1 k.k beyaz peynir
öğlen 12.30
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
Aksam 17.00
4 kaşık semizotu y.
yoğurt
1 ceviz
3 litreye yakın su
3 mil leslie
olmamis be sekerim......Uykusuzlugumun 20. Saatindeyim kizlar kutuk gibi sistim ve kizim hala aglio
Sabah 08.30
2 dilim kepege domates peynir sandvic
5 zeytin
Cay
Ogle 13.30
1 haslanmis yumurta
1 kk oeynir
3 halka sucuk
1 dilim tb
5 zeytin
Cay
Aksam 18.30
1.5 lahmacun
Ayran
Salata
1 tane cikolata
2 litre su
sen iyiles kaptanim gerisi bos.valla masallah hastayken performansin buysa.....Çok sağol Can'ım benim evet hastalıktan ancak bu kadar olabiliyorum kızlar kusuruma da bakmayın gerçekten
hastalik insani psikolojik ve fiziksel olarak yipratiyor.nice mutlu huzurlu yillara seydacim.iyilesince kutlamayi telafi edersiniz canim.Kızlar çok kötüyüm bugün niye bilmiyorum psikolojik olarak ta iyi değilim normalde bu akşam nişanlımla dışarda yemekteydik bu saatlerdegece 12 de doğum günümü kutlicaktık ama sinir oldum hastayım ve çok fenayım kızlar sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize
spor disinda guzel tatlim.Selam kızlar menüm
Sabah 08.30 1kk peynir 1yumurta salatalık 5zeytin 1tb
Ara 2hurma
Öğle 14.30 1kase domates çorbası 1bardak ayran 1dilim tb
Ara 1bardak sütün alabildiği kadar içine nesfit koydum
Akşam 19.30 1tabak yoğurt çorbası
Su 2lt
Spor yok
insallah ablacim...Azimli çıtır adayım benim
aksam az olmus yogurt asitli canim tek basina aciktirir.keske meyve yada salatayla yeseydin.Sabah doktora aç gittim
Öğle 12.00
Izgara
Salata
Ayran
Akşam 19.00
1 kase yoğurt toktum gece acikmiyim diye yedim
Ara 2 hurma
50 dk yürüyüş
2,5 lt su
Evet gerçekten iyi vermissin tebrikler bu kabızlık hepimizin sorunu olduBende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.
sen yaparsin olmazmi yaaaa.Eşleştirmeleri yapıyorum umarım memnun olursunuz :)
insallah iyi gecer.ne zor kabizlik.Bende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.
bebek cok isteyenlerin gogsunden sut gelebiliyor bazen insallah oyle biseydir gelir ve gecer canim.canim burdan koparsan yenisin verdigini fazlasiyla alma riskin var bura kendini kontrol etmeni saglar.
Aman gecmis olsun canim.Onemli olan saglik gerisi bos.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim