• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gubaydin kizlar +400 um

Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
Gerekenleri yaptığına inaniyosun insallah vericeksin canim
+600 deyim :KK22:
Cezami da ilk fırsatta yapacağım @seydan94 çocuk olunca yemek ev işi olunca fırsat olmuyor pek canım
insallah cumaya dusersin cnm

Günaydın kızlar... çok canım sıkıldı basküle çıkınca. Kaçamak yapmadım hiç , spor da yaptım ama sadece -100. Bunu düzensiz adetime mi bağlasam yoksa metabolizmama mi bilemedim. Cumaya kadar geçer inş.
Dün akşam bişey yemedim ama hala kendimi çok tok hissediyorum hiç birşey yemek istemiyo canım. Kahvaltısız gün geçirmenin doğru olmadığını düşündüğüm için zorla da olsa yapcam kahvaltimi.. yeni haftada daha çok kilo gitsin artik

Günaydın kızlar... çok canım sıkıldı basküle çıkınca. Kaçamak yapmadım hiç , spor da yaptım ama sadece -100. Bunu düzensiz adetime mi bağlasam yoksa metabolizmama mi bilemedim. Cumaya kadar geçer inş.
Dün akşam bişey yemedim ama hala kendimi çok tok hissediyorum hiç birşey yemek istemiyo canım. Kahvaltısız gün geçirmenin doğru olmadığını düşündüğüm için zorla da olsa yapcam kahvaltimi.. yeni haftada daha çok kilo gitsin artik

Gider kuzum sıkma tatlı canını bazen birden gidebilir sen böyle devam et gerisini düşünme kahvaltını da ye az da olsa

Canım dikkat ediyorsun sporda veriyorsun eminim gidecek kilolar bozma moralini

Kızlar t artildim erkenden ama yazmadım canavarlardan, Mefkurem Mefkurem hislerin doğru çıksın isterdim +400 um ,olsun takmiyorum vericem insallah

Kaçamaksiz sporlu günlerden sonra bile böyle olabiliyor demek ki.. evet canım takmiyoruz dikkat etmeye devam ediyoruz

Gubaydin kizlar +400 um

Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim

moral bozmak yok cnm.sonuc güzel olcak.

Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)

Gayet güzel masalcim cumaya kadar çok daha iyi olur inş.

+600 deyim :KK22:
Cezami da ilk fırsatta yapacağım @seydan94 çocuk olunca yemek ev işi olunca fırsat olmuyor pek canım

cuma ya gulcek yuzumuz ins..

Günaydınnn canlar

Bildirimler başlamış
Eksi olmak Tabiki güzel ama artıdaysak
Eğer hiç bi hata yapmadıysak moral bozmaya gerek yok 4 günde çok şey değişir

Degistir Kendini Degistir Kendini
Normalde akşamdan sabaha en az -1 olur Tatlım belkşde vücut hepsini atamadı
Neyse önemli olan cuma

@poniponna
Ponicim lütfen aç kalma ama karbonsuz menü yapmaya çalış

esmazc esmazc
Hiç canını sıkma Tatlım pazartesiye eksiyle başlamak bile büyük avantaj

masal3487 masal3487
Çok tebrikler Tatlım
Heralde Geçen haftayı telafi edeceksin

Günaydınnn canlar

Bildirimler başlamış
Eksi olmak Tabiki güzel ama artıdaysak
Eğer hiç bi hata yapmadıysak moral bozmaya gerek yok 4 günde çok şey değişir

Degistir Kendini Degistir Kendini
Normalde akşamdan sabaha en az -1 olur Tatlım belkşde vücut hepsini atamadı
Neyse önemli olan cuma

@poniponna
Ponicim lütfen aç kalma ama karbonsuz menü yapmaya çalış

esmazc esmazc
Hiç canını sıkma Tatlım pazartesiye eksiyle başlamak bile büyük avantaj

masal3487 masal3487
Çok tebrikler Tatlım
Heralde Geçen haftayı telafi edeceksin
Aynen abla sunu fark ettim ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta az.Bir an once 5'leri gormek istiyorum.

Günaydın hatunlar pek aktif olamıyorum bugünde çok işim var bu hafta beni idare edin çarşamba yolcudur abbas. Bende +600üm hatalarımın farkınfayım şu mide bulantısı leptin namına birsey bıtakmadı ara ara peynir falan atıyorum ağzıma ayran içiyorum tuzlu tuzlu. Bir de adet olacam neyse ki iyi yönü de var metom hızlanacak. Dün hocayla olan son sporumdu insallah annemde de güzel bir düzen oturtabilirim.

Back
X