• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın 9. Takım bende araniza katılmak istiyorum dün geceki mesajımdan sonra teklif üzerine 9. Takıma geldim nasıl başlıyoruz şimdi
Hoşgeldin Tatlım

Önce ilk sayfadaki kuralları bi oku Kabul edersen devam edersin
Özetle bol paylaşım ve kilo vermek ilk kuralımız
Bide cuma Liste için pazartesi ara kontrol için tartı günü
Hergün akşam menünü (saatleriyle) Suyunu sporunu Liste halinde yazıp birbirimize yorum yapıyoruz

Kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

Ben zühal
Bu takımın mezunlarındanım

Merhabalar zuhal hanım bende mevlüde
Sizinle başlamak istiyorum evet okudum ilk sayfayı yardımcı olursanız devam etmek istiyorum
Çok güzel mevlüdecim
Bize kendini tanıtırmısın
Yaş kilo boy evlimisin ne yapıyon vs.

Ben 44 yaşında 3 çocuk annesiyim 5.5 aylıkta babaanneyim
Geçen sene ocak ayından beri bu takımdayım
Herkesin kilosu profilinde yazıyor

1.65 boy 77 kilo yaş 29 bir buçuk yıllık evliyim 64 kilo idim evlendigimde 24 kasım da bi oğlum oldu 72 kilo ile hamile kaldım 88 kilo ile doğuma girdim şuan 77 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
Memurum ama çalışmıyorum şimdilik oğlumu buyutuyorum onun bana
Hosgeldin canim ben Elif 35 yaşındayım buraya katılımın devamli olursa çok verimli olur senin için. Bebisini Güle güle büyüt.

Benim menum yazdım gelmemiş tekrar yazayım
Sabah 7.40
Bir kase süte yulaf gevregi
Ara 3-4 kuru üzüm
Öğle 12.30
1 tane yağı alınmış ton balığı
Domates salatalık
Peynir
Zeytin
Yulaf kepegi ekmeği çok az kalmıştı
Yarım tb ekmeği
Akşam 18.00
Derisi alınmış küçük tavuk butu
Bir kase karnibahar çorbası
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
Valla canım harikasın cidden.

arkadaslar ben burda cok aktıf olamıyorum ıs yogunlugundan oturu sızlerınde paylasımlarına bakamıyorum sanırım ben kımseyı rahatsız etmeedn gruptan ayrılmalıyım :KK43:
Hiçte kimse rahatsız değil öyle düşünme daha fazla katılım yapmaya çalışki senin için bi yararımiz olsun...sakin kopma buralardan.

arkadaslar ben burda cok aktıf olamıyorum ıs yogunlugundan oturu sızlerınde paylasımlarına bakamıyorum sanırım ben kımseyı rahatsız etmeedn gruptan ayrılmalıyım :KK43:

Canım bence ayrılmak yerine buraya daha Fazla Zaman ayırmalısın

Günaydın 9. Takım bende araniza katılmak istiyorum dün geceki mesajımdan sonra teklif üzerine 9. Takıma geldim nasıl başlıyoruz şimdi

Hoşgeldin tatlım Zühal gereken bilgileri vermiş ben şeyda kendimi tanıtayım 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 la buraya geldim 61 le mezun oldum daha yeni mezun oldum sayılır bende :)

1.65 boy 77 kilo yaş 29 bir buçuk yıllık evliyim 64 kilo idim evlendigimde 24 kasım da bi oğlum oldu 72 kilo ile hamile kaldım 88 kilo ile doğuma girdim şuan 77 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
Memurum ama çalışmıyorum şimdilik oğlumu buyutuyorum onun bana

Memnun oldum Can'ım tanıştığımıza tekrar hoşgeldin

Abla ben cildiricam bugün düne göre +500 um neden böyle oluyor nerde hata yapıyorum :KK61:

Neeeeyyyy kız ne alaka dur moralini bozma hemen yavrum seninle ilgili bişey yoktur dünkü menünde hiç bir sorun yoktu ki ben mi yanlış hatırlıyorum

Abla ben cildiricam bugün düne göre +500 um neden böyle oluyor nerde hata yapıyorum :KK61:
Elifcim,atistirma yapıyı musun aralarda sadece menüye yazdıklarını yiyorsun,çünkü benim bir iki kez başıma geldi,ogun aralarında çocuklara yedirirken 3 -5 lokma attığım oluyordu. Kalori hespladim birgün 200 300 kalori almışım meğer.

Maşallah canim sana mesela kuru üzümu nasıl 3-4 tane il biraktin,ekmek yarim dilim,yada kucuk tavuk budu 2 -3 paarca et cikar ondan ,iyi sinirliyosun kendini
mecbur canım yoksa uzun sürede gider kilolar verdikten sonra kontrollu bir şekilde yerim gerçi yemek yediğimde rahatsız oluyorum

Hosbuldum eda elif fırsat buldukça yakından takip edip kilo vermek için motive olmalıyım
gerçekten süper bir yere geldin hoşgeldin bu arada bende 4. haftaya girdim bu haftayla beraber hepberaber kilolarımız gidecek insallah

Back
X