- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.808
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #182.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuşda.....MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Deryanur--------->86.9---->81
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5 -------->63
Curukelma------->63.7----->60
Tatlım her zaman diyorumki 1 öğünde cıss yendiyse diğer öğünü geçiştirmek dopru değilMenüm
9.00
2 yk lor(yoğurdm ekşimişti kaynatıp lor yaptm nette yazıyodu çok hoşuma gitti)
1 domates
4 zeytin
1 d tbe
10.30
1 d çikolu doğum günü pastası (öğrtmn arkadaşn oğlu olan öğrencimindi d günü sınıfta kutlayınca bi de cuma olunca yedim)
15.30
1 parça çeçil peyniri
1 d tbe
18.00
1 b süt
Su.1.5
Spor yok yorucu ve yoğun bi gündü.
Kesin artıdayımdır tartılmıyorum o zyüdn bugün. menülerimi hafif tutup tekrar 73 olurm umarım ptesiye
Bende öyle yapmayı düşünüyorum 2 haftaya okulum araya giriyor fırsatım olmazsa o zaman giderim doktora.Tatlım eğer vücudunda bi eksiklik varsa bunu normale çevirmek için kullandığın ilaç kilo aldırmaz aksine eksikliklerini dengeler
Şimdi kafana göre ilaç kullanma derim. Aradan baya geçmiş
Bence yine git bi testlerini yaptır bakalım son durum ne
Ona göre bi yol belirlersin
Ne güzel anlatmışsın canım. benim kilo verme serüvenimde kızımla başladı şişman bi annesi olmasın istedimAlıntılarım uçtu yaftelin şarjı yoktu pcye geçtim alıntılarım beğenerek geliyordum pcnin şarj bitti
tele geçtim
Kendime rakip arıyorum bu hafta kesin listedeyim oruca ara veriyorum bu hafta bı toparlayim sanırım yeterli su icmedigim için bazi günler bir lt bile olmadıaz gidiyor arada kaçırdım tabiki menüleri yazmadığim gunler
Kendi adıma güzel bir yıl olacak inanıyorum çünkü kendime inanıyorum 13kg verdim sonra bı ara kalan kiloları kabullendim resmen yapıştı bı aldım bı verdim sonuç yerimde saydım bu bazıları içi başarı sayılıyor eee en azından üstüne almadın diyorlar benim için değil ama ben hayatımın en kilolu iki yılını geçirdim hayatımda hiç bu kilolardan olmamıştım
Mefkurem gözlerinizi kapatın demiş ya gözlerimi kapatıp en güzel halime gidiyorum iki kare geliyor birincisi 53kg ile giydiğim gelinlik ki korsesiz tek bir fazlalık yok ikincisi beni aldatan eski sevgilimin dibinin düştüğü o an 47kg yum üniversitede yarıyıl tatile gelmişim
zayıf olmak güzel şey özgüven artıyor mutluluk artıyor aynalari bırakın söylediğiniz şarkıların bile ritmi değişiyor ruhunuz nefes alıyor
3ocak demistim evet 1ocak yeni bir bahar doğuyor yeni bir ben ertelemeye gerek yok 2sindeki davette yemeyeceğim cislari çünkü vücudumun ihtiyacı yok yedi yiyeceğini nefsimse doymak zorunda artık
Birçok kadın çocukları kendine kilosu ile ilgili yorum yaptığında zayıflamış neden bı şuan benim oğlum için en güzel en tatlı en can benim ama oğlum üç yaşına geldiğinde görsel ayrımı ve daha fazla cümleyi öğrenip bana şişko diyecek yada çok fitsin neden ilkini duymak zorunda oluyum kı
Aaa super olur abla kabul ederse hilalle yarismak isterimOlmuşda.....
Bide son alıntıdan yapsaydın tam olacaktı :))
Tatlım sizin hilalle kilonuzda hedefinizde aynı
Rakip olmak istermisiniz
Hem ikinizde mezunsunuz :))
CurukElma
Herşeyin yolunda gitmedine sevindim böyle devam eder umarımUzaklastirmasi bitti ya abla. şimdilik takipteyim içme filan yok. ayın 15 inde tedavi için kontrolü varmis gene.
Olır mu gülşah goktorda izin vermiş güzelce karnını doyur bu günGünaydınn
Bugun serbest gün ama hiç kaçamak yapasım yok
Okadar emek verdim niye yiyim ki
Sadece kendime öğlen kısır yapıcam biraz ondan yerim cnm istiyordu ne zamandır, bol yeşillikli yaparım onun dışında bişey yemiycem
Bana da insülin direncimden dolayı şeker hastalarının kullandığı di....... isimli ilacı vermişti pko teşhisi koyan jinekolog 6 sene önce.kullandım bi süre kilo vermedim yani ilaçlar filan çok önemli değil troidin filan yoksa basit şeylerde. sağlıklı beslenip spor yapınca çok güzel verilebiliyorCanım uyuyakalmışım şimdi gördüm yazılanları her tarafım kırılıyo boğazım kötü evde dinlenicektim bugün ama akşam misafir varmış temizlik yapmam gerek
Şöyle bir durum oldu geçen sene anlatmak istiyorum belki bir fikir verebilirsiniz. Bir diyetisyene başladım oda beni Yedikule Surp Pirgic hastanesinde arkadaşı olan bir dahiliyeciye yönlendirdi. Bir tane değerim yüksek çıktı daha önce hiç çıkmamıştı. Beni şeker ilacına başlattı, o olmadan kilo vermemin çok zor olacağını ve şekeri önlemek için kilo vermem gerektiğini söyledi. Ama çok kötü midemi bulandırdığı ve yan etkileri çok olduğu için bıraktım bir süre sonra. Ayrıca orda yüksek çıkan testimi başka bir yerde yaptırdığımda normal çıktı. Oradaki doktorda şeker ilacına gerek olmadığını söyledi. Geçen yaz diyetisyenle 9 kilo verdiğimde bazı haftalarda düşük dozlarda midemi bulandırmıycak şekilde kullandım. Ondan beridir hiç kullanmıyorum. Birazda kilo vermem durur mu diye bundan korkuyorum.
Canm bu haftalık değil aylık hedef listesiMuallimeA---->73.8---->69.9
Galiba aynı ilacı kullanmışız. Mümkünse kullanmak istemiyorum çok rahatsız ediyo zaten. Yinede ihmal etmeyip bir ara doktora gideceğim çok sağol içim rahatladı biraz :)Bana da insülin direncimden dolayı şeker hastalarının kullandığı di....... isimli ilacı vermişti pko teşhisi koyan jinekolog 6 sene önce.kullandım bi süre kilo vermedim yani ilaçlar filan çok önemli değil troidin filan yoksa basit şeylerde. sağlıklı beslenip spor yapınca çok güzel verilebiliyor
İyiymiş canım afiyet olsunYazmayi unutmusum canim roka,maydanoz,yesil sogan da vardi yaninda
Afiyet olsun ablaMenüm gelsinnnn
Sabah tartı olduğu için kahvaltı geç oldu
Çörekotu yağı
Sirkeli su
12.00 __
Tavada 1 yumurta
Küçük dilim keçi peyniri
2 çatal labne
1 tk acuka
1 tb.sandwich ekm.dışı
Zeytin yedimmi Tam hatırlamıyom heralde yemedim :)
Ara ___
10 badem
17.15___
Yarım çb.kinoayla bol yeşillikli kısır
1 bar yoğurt suyu
2 tane kuşbaşı (pişmişmi diye baktım)
Su 3 lt
Spor
400 hoplama
3 mil leslie, bikaç ilave hareket
Antep fıstığı ile salatanın yeri değişse daha güzel olacakmış cbmMenum
Sabah 08.00
1 kahve 3 kayısı
10-11.00
2 yumurta peynir 3-4 zeytin salatalık
13 -14
Yeşil çay 6 badem 3 ceviz
15.00-16.00
Fırında tavuk salata
18.00
10 Antep fıstığı
2.5lt su 45 dk koşu bandı
Süpersin canm hoşgeldinAlıntılarım uçtu yaftelin şarjı yoktu pcye geçtim alıntılarım beğenerek geliyordum pcnin şarj bitti
tele geçtim
Kendime rakip arıyorum bu hafta kesin listedeyim oruca ara veriyorum bu hafta bı toparlayim sanırım yeterli su icmedigim için bazi günler bir lt bile olmadıaz gidiyor arada kaçırdım tabiki menüleri yazmadığim gunler
Kendi adıma güzel bir yıl olacak inanıyorum çünkü kendime inanıyorum 13kg verdim sonra bı ara kalan kiloları kabullendim resmen yapıştı bı aldım bı verdim sonuç yerimde saydım bu bazıları içi başarı sayılıyor eee en azından üstüne almadın diyorlar benim için değil ama ben hayatımın en kilolu iki yılını geçirdim hayatımda hiç bu kilolardan olmamıştım
Mefkurem gözlerinizi kapatın demiş ya gözlerimi kapatıp en güzel halime gidiyorum iki kare geliyor birincisi 53kg ile giydiğim gelinlik ki korsesiz tek bir fazlalık yok ikincisi beni aldatan eski sevgilimin dibinin düştüğü o an 47kg yum üniversitede yarıyıl tatile gelmişim
zayıf olmak güzel şey özgüven artıyor mutluluk artıyor aynalari bırakın söylediğiniz şarkıların bile ritmi değişiyor ruhunuz nefes alıyor
3ocak demistim evet 1ocak yeni bir bahar doğuyor yeni bir ben ertelemeye gerek yok 2sindeki davette yemeyeceğim cislari çünkü vücudumun ihtiyacı yok yedi yiyeceğini nefsimse doymak zorunda artık
Birçok kadın çocukları kendine kilosu ile ilgili yorum yaptığında zayıflamış neden bı şuan benim oğlum için en güzel en tatlı en can benim ama oğlum üç yaşına geldiğinde görsel ayrımı ve daha fazla cümleyi öğrenip bana şişko diyecek yada çok fitsin neden ilkini duymak zorunda oluyum kı
Amin canımVe lütfen 2017 gelirken huzur getir ,barış getir ,yardıma muhtaçlara uzatabiecek gönül getir göz getir, vesile getir ... 2016 yi aratma Rabbim gördüğümüzde geri koymasin hicbirimizi dunumuzu aratmasin
Hepinize güzel bir yıl dilerim evlat isteyene evlat nasip etsin var olanlara uzun ömür versin gerisi hallolur çok dua ettim bilirim minik ellerin hayalini kurmak bazen kabullenip bazen yıkılmak Rabbim kimseyi evlatla sinamasin aminnnn
Süpersin canmmisafirlerim biraz, önce gitti hiç spor yapmamış olmamak için plates de öğrendiğim hareketlerden bir 15dk yaptım aslında bir leslie patlatasım varda mutfak dandini toplayıp duş alıcam artık yarın acısını çıkarırım![]()
Bu aralar. Biz hep oyleyiz dün bir buçukta uyuduğnda sabahtan 8 De ayaktaAbooo bu saate benimkinde çıldırdı onbirfe yatıp onbirfe kalkıyor hiç bizim tarzınız değil yarında bitsin eski düzene dönüyoruz
pastayı akşamlar telafi etmişsin bugün tartıdan bende korktumMenüm
9.00
2 yk lor(yoğurdm ekşimişti kaynatıp lor yaptm nette yazıyodu çok hoşuma gitti)
1 domates
4 zeytin
1 d tbe
10.30
1 d çikolu doğum günü pastası (öğrtmn arkadaşn oğlu olan öğrencimindi d günü sınıfta kutlayınca bi de cuma olunca yedim)
15.30
1 parça çeçil peyniri
1 d tbe
18.00
1 b süt
Su.1.5
Spor yok yorucu ve yoğun bi gündü.
Kesin artıdayımdır tartılmıyorum o zyüdn bugün. menülerimi hafif tutup tekrar 73 olurm umarım ptesiye
Insan bi süre kaçamak yapmayınca gerçekten öyle oluyor yemeye kıyamıyosun
Gülşahcım dün alınmış olabilirsin belki bana ama....
Paylaşılmış listeyi takımla konuşup bi karara varmadan herkes kafasına göre ekleme çıkarma yapamaz cnm. O zaman kaos olur
Arzu edilen bişey varsa vaktiyle söylenir ona göre ne yapılacağına karar verilir
Yani senlik bişey yok
Olır mu gülşah goktorda izin vermiş güzelce karnını doyur bu gün![]()
Ben senin hedefi 60 olarak yazdım cnmMuallimeA---->73.8---->69.9
Geçmiş olsun cnmBende bugun biraz rahatsızım üşüttüm sanırım
Dün işten geldim elektrikler yoktu ev soğumuş
Kahvaltımı yaptım ilacımı içtim
Evi sil süpür sonra ders çalışıcam hafta içi çalışamadım o açığı kapatmam lazım
Hazır eşimde yok çalışıyor fırsat açıkları kapatayım
Tamam abla insallah diyelim tesekkur ederim:)Ben senin hedefi 60 olarak yazdım cnm
27 ocak hedefi
Çok geçmiş olsun :)Bende bugun biraz rahatsızım üşüttüm sanırım
Dün işten geldim elektrikler yoktu ev soğumuş
Kahvaltımı yaptım ilacımı içtim
Evi sil süpür sonra ders çalışıcam hafta içi çalışamadım o açığı kapatmam lazım
Hazır eşimde yok çalışıyor fırsat açıkları kapatayım
Sağol cnmÇok geçmiş olsun :)