• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bekledim sabah 64.6 idim 64.8 oldu şaşırdım +200 oldu benimki reglden galiba bugün başladı. 1 kilo vermişin çok iyi neden üzülüyorsun tatlım
Carsamba sabah 1.1 idim carsamba detok yaptim persembe 1.5a cikti ama bugun boyle oldu. Bosuna detoks filan yapip kendime eziyet ettim ona uzuluyorum. Normal sekilde devam etseydim daha iyi aonuclar gelecekti belkide. Neyse yapcak bisey yok onumuzdeki haftaya bakacaz artik

Mefkurem Mefkurem abla az önce 64.8 dim tekrar tartıldım 64.6 anlamadım. 200 gr eksiliyor geri artı oluyor tekrar eksi Regl denmi acaba en son tartıldığımı güncelleyebilirmiyim
@nanekekik 64.6 canım
Tbrikler bu arada canim cok sevindim senin adina mezuniyetin kutlu olsun. Ama sen yine de ayrilma aramizdan ;)

ay maşallah subanallah cokta sevinmedim gitmeniz kötü oluyor ya bence ideal kilon 57 falandır balık etli kilosu 65 :)
Sağol canım benim Diyetime devam edecem tatlım ama listede olduğumda kendime çok yükleniyorum iki çocuk var ikiside hasta 1 haftadır uykusuz diyet yapıyorum tansiyon düşüyor. İki gündür başım dönmeye başladı. Aslında 60 olmak istiyordum bu yüzden vazgeçtim.

Tbrikler bu arada canim cok sevindim senin adina mezuniyetin kutlu olsun. Ama sen yine de ayrilma aramizdan :KK66:
Sağol tatlım yok ayrılmamam ayrılırsam geri alırım darısı sana inşallah tatlım

Carsamba sabah 1.1 idim carsamba detok yaptim persembe 1.5a cikti ama bugun boyle oldu. Bosuna detoks filan yapip kendime eziyet ettim ona uzuluyorum. Normal sekilde devam etseydim daha iyi aonuclar gelecekti belkide. Neyse yapcak bisey yok onumuzdeki haftaya bakacaz artik
Evet
Emin misin hedef düşürmek istemediğine bence biraz daha dur listede
yok tatlım bu kadar yeter eşimde çok zayıf olma diyor yine burdayım ayrılmam tatlım

kızla aamir khan hintli oyuncu biliyorsunuzdur her filmini izlemeye çalışıyorum son filmi dangal için 5 ayda 97 lerden 70 lere düşüyor bide vücut yapıyor kamera arkası görüntülerini izledim orda diyorki kilom 97 %36 yağ ve 5 ayım var ama çok zor himalaya tepesine ulaşmak kadar zor imkansız geliyor her gün yeni başlamış gibi hissediyorum bende düşünmemeye başladım sadce o güne odaklandım hergün adım adım
bende böle hiisediyorum hep kilom 100 normal kiloya 65 ee düşmeye 35 kg var çok zor geliyor böyle vede imkansız am aylık hedefler koyunca gerçekten daha kolay oluyormuş vereceğim 6 kg var hadi başaramadım 4 ü gitse bu bile çok güzel arlaık ayı başı 101 kg hedef 95 demiştim olmadı benim disiplinsizliğimden am 98 oldu 3 kg bunada şükür ama yetinmemek lazım

İ
Hayırlı cumalar kızlar
Pazartesi olan eksiyi koruyamamisim üzerine geçen haftaya göre artidayim hatta hemen bildirim yapayım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta:79,6
+100 gram
Yavaş yavaş kilo alıyorsun ama Doğumdan sonra çok kilo almamış olursun tatlım bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Back
X