Tatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorum
İş konusuna gelince bence de kariyer ve para dusunuyordur ha birde değişik ülkeler görmek herkes ister buda cabasi bence kurtulma gibi birşey söz konusu değildir hele hele şuan Türkiye de iş durumlarını düşününce cazip gelmiştir onun sevinci ile anlatırken heveslidir bence konuş bunu ,bebek içinde madem annende gidecek şimdiden iyi bir bakıcı sor soruştur bakıcı işi çok önemli ve kamera tabi ki
Durtukle uyansinlar

hadi sen sütten ol
bizde kardeşim oda evlenecek işte

ama malesef oda diyette aslinda diyet ona yaramadı çünkü daha az yerken diyet piskolojisi ile nisanlisina uyup yiyor

En sportmen benim tabi ki

kilolarıma göre çok esnek ve hareketliyim buda sporun ödülü
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıkla
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularina
menü güzel dün neredeydin bakalım :)
kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen