• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yumurtayi en çok tüketen benim herhalde :) hem çocuklara yediriyor hem kendim :) 30 luk yumurta 1 hafta dayanmıyor
Sizde de baya gidiyormus
Benimde her sabah 2 yumurta oluyor genelde, oglanada 2 tane
Esim işe erken giderse uzun kahvalti yapmiyor o

Mefkurem Mefkurem yarın yumurtanı peynirini yedikten sonra aramaya başla abla :) ben hep spor ayakabı giyiyorum zaten :) daha rahat oluyor :)

Dun oglana firinda pirasa yaptim
Gecen yazdigim ispanak tarifinden
Enfes gorunuyodu
O da cok sevdi
Kesinlikle tavsiye ederim zaten borek gibi gorunuyor
Yogurtla cok guzel olur

Tabi benim plan baska olunca yiyemedim

ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)

hayat cok kisa, benim ki de arada beni delirtiyor ama inan 1 saat bile kus kalmaya degmeyecek kadar kisa. Birak buyukluk sende kalsin, git ben sana kirildim ama kus kalmak istemiyorum hadi op beni barisalim de, adim atarsa zaten yatagina da kavusursun atmazsa da senin icin rahat olur elimden geleni yaptim dersin. Bana, bugun olmazsa yarin gidip boynuna atlayacagimiz insanlar icin kus olarak gecirilen zaman cok uzucu geliyor, hic uzatma bence

Menumu yazayim spor yaparsam eklerim
12:00
1avuc büyüklüğünde kofte
Yarim dilim ekmek
1 bardak kefir

17:30

1 tabak pırasa yemeği
1 buyuk bardak kefir

20:00
1cay kasigi elmali muhallebi (tatlilik oranina baktim seker koymadigim icin )
1yk coban salatasi(tatli biseyden sonra mutlaka tuzlu yemem gerekiyor

Su:suan 2oldu 3 lt olur muhtmelen
Spor henüz yok

Hepsi için afiyet olsun şimdiden.
İyilik mi ediyorum kötülük mü rejim grubunda bilemedim :)

Haşlanmış sebzenin neresi kötülük
Haa fotoğraf ise, porsiyonun önemi diyip sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz :)))

kızlarrr selamlarrr

ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım:KK55::rapci:

o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmiş :KK36: daha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin:dua:

Hareket göbek atma için iyi yapmışsın :)))
Veee görüşmeye çağrılmana çok sevindim :))) hayırlısı ise olsun kuzum dualarım seninle

3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum

Hazır yemeğin tuzu yağı yaramamıştır.

benim küçük kız kardeş de bu gün bunu yollamış :)))))))))))))))

ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)

öğle daha benim ki gitmeden iç hat çaldı güvenlikten arıyorlar türküye istatistik kurumundan gelmişler anket yapacaklarmış yollıyalım dediler teli vereyim mi onlara dedi güvenlikçi şeker kız olur dedim zaten kanun da katılım zorunlu diye biliyorum mecbur buyrun dedim eşim gitti çok tatlı 50 yaşın da olan bir bayan geldi kar da nasıl yağıyor hava buz gibi benim de çayım hazırdı zaten mutfağa aldım hanımı hemen çay çerez ıvır zıvır koydum bir kaç soru sordu diğer gideceği yerdekiler evde yokmuş birine de 1 saat sonra gidecekti sütlü kahve yaptım sonrası oturduk sohbet ettik :) yarın tekrar siteye gelecek boş zamanı olursa bana gelecek çay kahve içeriz beraber diye ben davet ettim :)
2 buçukta gitti tontişimin ablaları elmiş sen de gel dedi gittim ablalarla da sohbet muhabbet kahkaha bol çay derken akşam oldu koştura koştura bizimkilerim pilavını koydum pişiyor şimdi :)

Ama bugün bu foto bana cuk oturdu :)))
Aaa kız adamla küsünce yatak ayrılır mı hiç. Ne yap ne et yatağa dön çabuk :)))

Tanımadığın insanı nasıl eve alıyorsun, ay ben hiç kapıyı açamam. Hemen senaryoları yazarım

Ay cok sukur sorun yasamadim iste ara ara sizliyor muhtemelen dolgu olacak ama korkuma erteliyorum
himm

Su spor ne zor geliyor bana ya
kiz dur sakin ol diyecektim ama sen hupletmissin zaten krakeri

Kardesi dogana kadar yatıyordu abla kardesi oluncada az Bi sure yatti sonra bi gun yatıp bir gun bizle yattı hastalandi aldik yanıma o günden sonra iyilestigi halde ben hastayim deyip kaldi öylece

Afiyet olsun

Insallah gider odem canim

Huma soruyor niye gülüyorsun anne diye dedim arkadasima gülüyorum verdigi cevap arkadaslara gulunmezki anne üzülür :KK70:
cocuklardan firsat buldukca hareket olsun maksat

Simdilkk yarı hedef tuttu benim insallah fazlasida gelecek

Cok sevibdin canım
karpostal gibi bisey mi canim

Sakin olamadım olana kadar canım çıktı valla :)))
Krakerden sonra kapadım mutfağı

Selam
Menüm
Sabah2 yum haşlama 1 dlm ekmek maydonoz

Ara kahve

öğle 1 kep.w tarhana çorbası 4 ceviz

Akşam 16.30 2 dlm ekmek ıspanak kavurması

Ara 10 yer fıstığı

Şu 2 lt
Spor yok (tosbiklerim bugün erken uyuyacak gibiler akşam yaparım belki)

Menumu yazayim spor yaparsam eklerim
12:00
1avuc büyüklüğünde kofte
Yarim dilim ekmek
1 bardak kefir

17:30

1 tabak pırasa yemeği
1 buyuk bardak kefir

20:00
1cay kasigi elmali muhallebi (tatlilik oranina baktim seker koymadigim icin )
1yk coban salatasi(tatli biseyden sonra mutlaka tuzlu yemem gerekiyor

Su:suan 2oldu 3 lt olur muhtmelen
Spor henüz yok
o salatadan aksamda yeseydin ya cnm
Menu gzzel olmus

Selam
Menüm
Sabah2 yum haşlama 1 dlm ekmek maydonoz

Ara kahve

öğle 1 kep.w tarhana çorbası 4 ceviz

Akşam 16.30 2 dlm ekmek ıspanak kavurması

Ara 10 yer fıstığı

Şu 2 lt
Spor yok (tosbiklerim bugün erken uyuyacak gibiler akşam yaparım belki)
aksami baya erken kapatmisin yoksa 1 dil. Ekmek yeterdi dicektim :))

Son gunlerde sende gorunmuyon cnm

hayat cok kisa, benim ki de arada beni delirtiyor ama inan 1 saat bile kus kalmaya degmeyecek kadar kisa. Birak buyukluk sende kalsin, git ben sana kirildim ama kus kalmak istemiyorum hadi op beni barisalim de, adim atarsa zaten yatagina da kavusursun atmazsa da senin icin rahat olur elimden geleni yaptim dersin. Bana, bugun olmazsa yarin gidip boynuna atlayacagimiz insanlar icin kus olarak gecirilen zaman cok uzucu geliyor, hic uzatma bence
Güzelmiş ;)

Mefkurem Mefkurem abla şu bahsettiğin tarifi zor olmayacaksa bir daha yazar mısın.

o salatadan aksamda yeseydin ya cnm
Menu gzzel olmus

aksami baya erken kapatmisin yoksa 1 dil. Ekmek yeterdi dicektim :))

Son gunlerde sende gorunmuyon cnm
Ben bende değilim meçhullerdeyim be abla :KK14: şu ocak ayı çıksın rahatlayacağım inşallah.

Çok mu seviyorsun :)
Benim pek aram yok kısırla. Oldum olası tabakta yer kaplayan nesne olarak baktım ona hep :KK53:
Aaaaaa.olmadı şimdi .:skandal:
Şöyle biber salçalı sarımsaklı nar ekşili boool zeytinyağlı....meh meh meh olsa da yesek.:KK72:
Ama yanında yenilen acı soslar turşularrrrronları kısırdan da çok severim.:KK200:
Şimdiden acıktım :KK53::KK45:

Güzelmiş :KK66:

Mefkurem Mefkurem abla şu bahsettiğin tarifi zor olmayacaksa bir daha yazar mısın.
Pirasayi dogra tavada cok azicik yagla yumusat suyu cekilsin
2 yumurta
beyaz peyynir
az kasar
biraz yogurt
maydonoz
Biraz kabartmatozu
Baglamak icin ben biraz yulaf kepegi koydum tb unu vs. De olur
Tuz pulbiber kararabiber
Hepsini karistirip pirasayla karistir
Ben borcami biraz yaglayip ona koydum
Uzerine corekotu ketentohumu attim
Firina
Cikmaya yakin ustune biraz kasar koydup kizarttim

Bugünki menum
Sabah 9.30
1 bol yeşillikli lahmacun 1 ayran

Öğlen 13.30
1 kase yoğurtlu acebek (ince fasulye)

Aksam 17.30
Bir kase kavurma 1 kase yoğurt
2lt su
Bugün çok yürüdüm ayaklarım ağrıdı kaç saat yürüyüş yaptim bilmediğim için yazmiyorum
Başka spor yaparsam yazarım

Back
X