• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oturuyom kız zati, çok kalkamıyorum yerimden müdürüm kızıyor :KK70: :KK70:
zaten saçlarımı beğenmemiş, şubede yandaş arıyor kendine :KK70: :KK70:

sen haksızsın diyorsan, kabulümdür ablammm, sustum oturdum yerime
:KK200:

işte buu ohhhh missss, yansın yağlar erisin bitsin inşallah

çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin sana. doğuma ramak kala olacak iş değil :KK43:

Maaş gününe kadar düşünecem pro luğu :)
yok kız yazık kopyama göndermem 05:30 da, hava çok karanlık oluyor :KK70: :KK70:
kaptanım az ye, ayartma takımı dedi kısaca bana :)
aminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi
inşallah defne de ben de toparlanırız da öyle doğum başlar

Kiz sen tam delisin haaa...

Yani odem de var ama kilo olmasindan da korkmuyor degilim hani
gecmis olsun annenin nesi var seyda

Haklisin abla da aksamdan kalanlari yiyoruz ogle yemeginde eve gelince o yuzden oyle oldu pzt yedim ama o kadarda cok degil.sadece yazacagim derken unuttum ins yarina eksi gelir

Hiç sorma hiç

Çok güzel

Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu

Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım

Oo aramıza hoşgeldin

Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz

O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun

Haydar yine mi yanda denk geliyor

Wuhuuuu günaydın

Bende birazdan içerim

:KK70:

Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel

duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik
Misiri yengem dondurucuya atmis cikarip hasladi bende asiri severim yedim
kiz hamile hamile hastalik hemde doguna cok az kaldi aman dikkat et yat dinlen atesin icin dr a git tehlikeye atma bebegini ve kendini[/QUOTE]
dün akşam gittik canım, arayıp sordum böyle böyle ne yapayım diye hemen gel serum takalım dedi parol ve bi ilaç daha taktı serum ama 2 saatliğine rahatlattı sonra yine sıtma tutmuş gibi titremeye başladım
bebişe de baktı çok şükür herşey yolunda

Maalesef, garibim geçen gün çok istikrarlı diyetteydi. Annesine uğradık, o da enteresan şekilde tuttu pişi yaptı oğluna. Ye ye diye de baskı yapıyor. :) diyet gene güme gitti.
niye boyle israr ederlerki anlamiyorum

Napalım yiyip de almayanlardan olmayınca mecbur diyet havası devam ediyor. Tartıda net rakamlar görmesek de ben gene de o şiş halim olmadığı için iyi görünüyorum. O yüzden gayet memnunum halimden. :)
guzelim senin kilonda ne var masallah
Benim hedefim bile senin guncel kilondan fazla :)))

Suyumu da şimdiden 1.2 lt yaptım. Akşama kadar 2 lt olur.
Ohh iyi bari ilerleme var :))
evet abla sadece parol iç dedi doktorum ağrılarımı hafifletsin diye ama çok fayda etmiyor
hiç iştahım da yok sabagtan beri yediğim tek şey bi tane elma :KK43:
1 elmayla olurmu tatlim lutfen sicak bi corba ic :(

Eeee kizlar ne var ne yok

Bugunku planlar neler bakalim :))
Su anki plan yer silmek abla spor niyetine sonrada ikramliklara baslamam lazim
malesef gitti abla:KK53::KK53:tahminimden 2 kati fazla verdim nerdeyse.tuhh
hay maşallah

Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu :KK43:
sıkıysa yapsin kuzu oyle kucumsemek kolay

askrhpozitif askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
Valla oyle bir heves bana da lazim
simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Bi ara iciyordum kiraz sapi ile birlikte
Bu arada nasıl pro üye olabilirsix bir kere olunca bir ayda biter mi yoksa hep devam eder mi:eek:
Söylemişler cicim gec kalmisim
merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
canim yaz ki cabuk kaynasalim sor ki tanisalim

hanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
gecmis olsun Birtanem

Su anki plan yer silmek abla spor niyetine sonrada ikramliklara baslamam lazim
hay maşallah

sıkıysa yapsin kuzu oyle kucumsemek kolay

Valla oyle bir heves bana da lazim

Bi ara iciyordum kiraz sapi ile birlikte

Söylemişler cicim gec kalmisim
canim yaz ki cabuk kaynasalim sor ki tanisalim

gecmis olsun Birtanem
sağol canım :)

1 elmayla olurmu tatlim lutfen sicak bi corba ic :KK43:
hiç ağzımın tadı yok ki abla, canım hiçbişe istemiyor :(
bi cacık istedi canım serin serin onu yapacağım şimdi

1 elmayla olurmu tatlim lutfen sicak bi corba ic :KK43:
hiç ağzımın tadı yok ki abla, canım hiçbişe istemiyor :(
bi cacık istedi canım serin serin onu yapacağım şimdi

:) havanın aydınlanması 8i geçiyor her türlü. O yüzden gene sabah sporunu düşün gene de.

senin için bir hafta sonu sabah 7 de kalkıp koşacam kız söz :D

Icinde sinemaki varsa fazla icme cnm

Cay bardagi :)
baska bi ise yaramiyor cnm :)

Heee o zaman istikrari yok:))

Senenin 6 ayi diyet yapmiyorum halbuki :KK70:

Eeeee heralde o kadar fit olur
BenBolacak degilimya:KK70:
ins. Gelsin cnm
Aksamda dikkat et misir falan goturme:)

:KK200: bitanecik tugcem

Senin sacindan mudure neymiski acaba :deli:

:KK200:
ya işte maksat muhalefet olsun kadınlara :D
tınn yani

Suyumu da şimdiden 1.2 lt yaptım. Akşama kadar 2 lt olur.

ayyy ben bu saatte 2,5 litreyi içtim sen daha 1,2 mi içtin

aminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi

canım benim biraz zorla kendini yemek için, öyle aç aç olmaz.
tez zamanda şifa bulun kuzum,bebişimiz de sağlıkla gelsin inşallah
çok çok dikkat et kendine lütfen:KK200:

evet abla sadece parol iç dedi doktorum ağrılarımı hafifletsin diye ama çok fayda etmiyor
hiç iştahım da yok sabagtan beri yediğim tek şey bi tane elma :KK43:
gecmis olsun canim yaa..allah sifani versin.

insallah

Ayyy büyük işlerin arasında çekmeceler kalıyor hep.bem de bugün vestiyerin çekmecelerine bakayım bari.senden özendim:-)

Dün de gardrobuma girdim.herşeyi oraya tıkmıştım.bayağı ferahladı.:KK36:

Kil maskesi yağarım diye alıp hiç kullanmadığım o kil de geldi aklıma seni görünce :)))

Siyah noktalar için bir önerin var mı ekim?
Ve diğer arkadaşlarım???
kil maskesi siyah nohtalara bence çok iyi geliyor bende ki çay ağacı yağı kil maskesi çok da memnunun gerçi sıkılaştırıcı arındırıcı v.s. maskeler de kullanıyorum ama bence en iyisi kil olan maske
bu gün kolumu yukarı kaldıramıyorum dün çok uğraşmışım yine de öğleden sonra tontişime gidip mutfak çekmeceleri tıkış tıkışmış onlara el attım 2 çekmeceyi hallettim yarım çekmecelik boş yer açıldı rahatladımm:))

boks moks mümkün değil abla, dayağı yer otururum :KK76::KK76:
hava biraz yumuşarsa açık hava yürüyüşlere başlayayım diyorum, olmadı evde ip atlarım ya da yetti canıma der spora giderim en kötü yatışa devam ederim yaaaaa:KK200:

yarın sabaha hazırım , çok da artı çıkacağımı zannetmiyorum:KK70:

Allah razı olsun ablacım , hayırlısı ne ise o olsun hayatlarımızda.
Demekki enerji çalışman bize geliyorki ben dün full time temizlik yaptım şubede, sabah geldim şubeye çevrem nasıl ferah bayıldım.
Kız sen nasıl bir temizlik manyağı çıktın öyle, napıyon bacım sen öyle

Cidden canının kıymetini bilmiyor abla bu hanım abla :KK43: ekim2009 ekim2009

ya ben çok sıkamam zaten kendimi, ben pizza hamburger yaş pasta yiyerek zayıfladım
birkaç gün sıkarım sonra dengeli yerim

günaydın tatlım
oluyor kız sıfır kaçamak, sağlıklı ve dengeli beslendikten sonra gerek kalmıyor ki kaçamak yapmaya. hiç aklına bile gelmiyor
inşallah sağlıkla görürsünüz tatlım 5leri

gnaydın canım :KK200:

aaa abla daha senin bir sürü işin var, öncek gün yaptığın yerler yeniden kirlenmiştir kesin başa sarman lazımmmm temizliği :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gülüm normal de böyle değilim arada yemek yapmaya arada temizliğe arada düzene sarıyorum işte :) allahtan yemek yemeğe sarmıyorum :)
sanırım can sıkıntısından :)))

Evet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
Hoşgeldin sende aramıza canım melegimm34 melegimm34

İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem
hayırdır şeydanım ben kaçırmışım galiba annene ne operasyon yapılacak

Herkes günaydın zurnanın zırt dediği güne geldik herkes için iyi geçip güzel eksiler getirsin inşallah kahvaltı faslı bitti ama masa yeni toplandı çok acil misket oynamamış gerekliydi çünkü :KK70: birde otelemekten bir hal olmuş utulerim var akşama kalacak çünkü bir posta da yıkamada var kurutmaya gidecek daha vs . Saat 16 da Kuzey in dış kontrolu var genel kontrol uzun sürmez sanırım bugün bizden böyle . Ne mi yapıyorum bugün sabah düşün taşın sonunda en sevdiğimi yapayım dedim greyfurt yumurta :dua:
o acil misket oyununuz da kim kazandıııı, yaradanına kurban olurum ben onun acil diyen diliniii

Sabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar biber salçası
7 adet zeytin
260 cal

Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
Hepsini karıştırıp dolapta bekletip yedim 550

Aksam yemegi ekte:))))

2.5 lt su

50 dk bölgesel:150p
100 hoplama:10p
Toplam 160 puan

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-17-18-08-32.webp
    Screenshot_2019-01-17-18-08-32.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 30
Pro olanlar görüyor canım altta kim online

Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TV

Akşam yanına yoğurt yeseydin canan

Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp @Pnrrr-20 etiketlersen

Tavada üç yeyince tabi :KK70:

Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesef

Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)

Şu yok spor yok kuzu

Smile kurbanı olmuşuz abla :KK70:

Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesef

Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize

istavrit kızartma mı fırnda mı:KK53:

Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı:KK43:

Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki:KK48:

Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun

Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.

İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim:KK55:
Hiç sorma hiç

Çok güzel

Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu

Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım

Oo aramıza hoşgeldin

Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz

O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun

Haydar yine mi yanda denk geliyor

Wuhuuuu günaydın

Bende birazdan içerim

:KK70:

Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel

duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik[/QUOTE]
yorgan daha yeni yaa markalı aldımdı bir de kabahat ben de de var eşime aldırdığım koyu mavi lacivert karışımı nevresim kaç kez yıkadığım halde o da boyasını veriyordu asıl ondan bir kaldı zaten direk o nevresimi çöpe tıkmalıydım

Back
X