- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
- #265.661
Akşam da spor yapıcam o yüzden etiket yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yook kapanmadıBu saate mutfaklar kapanmistir heralde![]()
![]()
![]()
senin yarinki tartiyi merak ediyorum
Arkadaslara mezun uye oldugunuda hatirlatalim :) )
bazilarina spor sislik yapiyor cnm o yuzden benim gibiler yapmasin :))
zaten artiyim derken bulgur turp ve misir yanlis secim cnm
Senin artilar pazartesi vermedigin menudenmi geldi acaba
OOgun sanki cok yedim demistin
offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi
Ohhh iyii bari kendine sira gelmis :))
Isyerindekiker sasirmadimi, ne dediler :))
Ise gec kalmamistir ins. Esin
Victoriyo bizim gibi olsa intihar ederdi heralde
cok gecmis olsun tatlim ins kolay atlatir
Senin iyi olmanada sevindim
guzel olmus tatlim
sagolasin gulbecim bu yaziyi bende cok begenmistim
Vucuda ne ekersek onu gorecez :))
cok kolay gelsin cnm
Ins. Bol eksi getirsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
yarim sinav bile yok bendede bakalim nasil olacak
günaydın canim gazan mübarek olsun
günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın ablam
Günaydın canim
günaydın tatlim
Geçmiş olsun kuzum
afiyet olsun kuzu bi kac seferdir aksamlari kahve ve findik oluyor dikkatimi cekti
Günaydın canım
kolay gelsin günaydın canim
günaydın ablacim
alarm kapayıp uyumak en büyük hayalim benim ya ama hiç gerçekleştiremedim
gerçekleştiremeyim zaten de, ne bilim özendim :)
victoria kimmiş bizim yanımızda, o sümüklü tabiki kıskanacak bizi
iyi olmana sevindim canım. annene geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallah
günaydın hamiş tatlış, nasılsın
tünaydın tatlım mervemmmm
zurna bizim enerjiyle zırtladı kizırt sesi sabah itibariyle duyulacaktır bence....
bugün bayağı yoğunsun kolay gelsin sana tatlım
en sevdiğin de bol eksi getirsin
karbon neydi abla, yoğurt muydu kefir mi![]()
![]()
![]()
![]()
ebet ben mezun üyeyimmm
sabah ilk ben bildirim yapacam abla
işyerindekiler farketmedi, demek dağınık değilmişim
öküzler burası hep böyleydi dediler. sinir oldum
tamam tamam sustum, cısss yok
çiğ sebze yiyin gariiii :)))))))))
Ne sporu yaptın abla :)))
Abla sesli güldüm Allah da seni güldürsün emi hajahsjdj
Baya guziller iki bacağı bi bacağım eder heralde![]()
bende hic yapamiyorum.yok snavmis yok mekikmis.bi yapiyim diyorum 1 tanesini bile yarim yamalak yapiyorum..benim her taraf inceliyoda bi gobek gitmiyo malesef.karin hareketleri yapmam gerek ama hic sevmiyorum onlari yapmayi
tabi ki yariyo canim
masallah hic yerinde duramiyosun:))
ben de yeni uyandin.artik benim icin tunaydin:))))
onlar bizim yanimizda halt etmis
tunaydin:))
insllh olmuycak abla:))
Yeşil çayımı kaptım geldim, az geçmişe dalayım bakalım neler yapmışsınız.
Ben gayet iyiyim, diyetim o kadar iyi gidiyor ki, değerli çalışma arkadaşım bu yemek sana çok deyip 100 grlık köftemin 50 gr ını kendi yemiş
Afiyet olsun deyip kalan 50 grımımı milim milim yedim ki karnım doysun
Şu an tokum çok şükür....
Seviliyorsunuzzz
![]()
pek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu![]()
@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
erkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo
![]()
67 filandi genel olarakta 63 civarı ama ciddi anlamda bacak kası yaptı baldırlar filan futbolcu baldırı gibi olduherkesin fazlası zarar diyorum o çizgi ayarlanmalı bence ben o kadar kas sevmiyorum fit duracaksın ama narin zarif görünecek
iyi bari biraz dinlen cnm
Esin centilmenligini yarin yapsin :))
Haydaaaa, demis:))
Heee kilosu cok yokmus
O kadarida fazla tabi
Ben sert formlu olsam yerer bana
Ama onun icinde cok calismak lazim
Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabi
Adam gideli ne ekmek aliyorum ne pilav yapiyorum :))
Kiskandiklarindan yapiyorlar kizzzz
Dusme o tuzaklara:))
eeee ne guzel iste
Konyada kar altindaymis cok sogukmus
Burasi yagmurlu yine
merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
Maalesef, garibim geçen gün çok istikrarlı diyetteydi. Annesine uğradık, o da enteresan şekilde tuttu pişi yaptı oğluna. Ye ye diye de baskı yapıyor. :) diyet gene güme gitti.
Okumaya giriyorum geçmişten gelerek sonra tam yazacağım birşey çıkıyor sonra ne yazacağımı unutuyorum
Aynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor![]()
Cok simardilar onlar
Hakimiyetlerine son verecez
Tabi islerine gelmiyor![]()
Ohh yürüyüşler yapılmış :)Selam dostlar,
sabah oğlumun dişci randevusu vardı. Biraz canı yandı kuzumun, üzüldüm. Şimdi 9 yaşında, Kuzey'in yaşlarında o da acı bilmiyordu, kaç doktora götürdük eli yansa canım acıdı demezdi diye. Şimdi geçti canı tatlı oldu@nanekekik sizinki de büyüdükçe böyle olur bence.
Şimdi kızı okula götürüp yürüyüş yapacağım. Gelince uğrarım size, kahve içeriz birlikte![]()
Azmıymış oHiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu![]()
Nee 1.5 ayda mı.aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
Vay be@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
Olcek o kadarerkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo
![]()
Mümkün değil kendisi pastacı ama inanılmaz biçimde evde yapılan tatlı poğaça manyağı her yemekten sonra tatlı birşey yokmu sorusundan 7 yıldır bikmadı bende 7 yıldır diyetteuim![]()
amin canım sağolasıngecmis olsun canim yaa..allah sifani versin.
insallah
canin istemesde biraz zorla cnm
Keske banada ye diyen olsa:))
Normalde tum gun 1 lt icen icin iyi bi rakam:))
aminn kuzumm çok teşekkür ederimsenin için bir hafta sonu sabah 7 de kalkıp koşacam kız söz
ya işte maksat muhalefet olsun kadınlara
tınn yani
ayyy ben bu saatte 2,5 litreyi içtim sen daha 1,2 mi içtin
canım benim biraz zorla kendini yemek için, öyle aç aç olmaz.
tez zamanda şifa bulun kuzum,bebişimiz de sağlıkla gelsin inşallah
çok çok dikkat et kendine lütfen![]()
afiyet şifa olsun salatan mor lahana mı , kırmızı pancar mıSabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar biber salçası
7 adet zeytin
260 cal
Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
Hepsini karıştırıp dolapta bekletip yedim 550
Aksam yemegi ekte:))))
2.5 lt su
50 dk bölgesel:150p
100 hoplama:10p
Toplam 160 puan
Tesekkur ederim amiinnnafiyet şifa olsun salatan mor lahana mı , kırmızı pancar mı
cok kolay gelsin cnm yarinida bi atlatda bi sure rahat edersinSu anki plan yer silmek abla spor niyetine sonrada ikramliklara baslamam lazim
Guzel gorunuyor tatlim sabaha ydsillik vs. De iyi olurSabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
7 adet zeytin
260 cal
Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
2.5 lt su
Toplam 160 puan
cok geçe birakma tatlimyook kapanmadıbenim gözleme yapma işi suya düştü ne hamur yoğura bilirim ne de aça bilirim kollarım omuzlarım ağrıyor makarna domates sos koydum benimkilere yetecek kadar pişiyor ben de ne zaman acıkırsam o zaman yoğurda elma zencefil zerdeçal tarçın karışımı katıp yiycem inşallah
Biliyorum cnm onceden bende 1.leveli yapmistimillian michael 30 days shred yapiyorum ben canim, bugun 4. gunumdu. 30 gunluk bi program ama ben haftasonlari yapamam dinlenirim :) hedefim 6haftaya bitirmek. her biri 30dk lik 3 video var seviyelere ayirmislar, seviye 1 den baslayim 10 gun onu yapiyosun sonraki 10 gun seviye iki sonra da seviye 3. Ben daha once seviye 1 i yapmistim 10 gun hatta bikac kez baslayip biraktim. sadece seviye 1 ile belim 7cm incelmisti o kadar etkili. Ama hic spor gecmisi olmayanlara asiri zor gelebilir. bir de ilk 3-4 gun temiz her yerin agriyo merdiven inemiyosun o
hele birde nasilsa tekrar alican ne ugrasiyon diyenler varbana da gecen gun arkadas mesaj atmis eskiden bankada birlikte calistigim birisi, napiyosun falan diye sorunca ben de diyete basladim tekrar dedim, senin diyette yalama yapti dedi. icimden ya sen ne gereksiz bir insaansin dedim, napiyosun diye sormussun insan gibi soyluyorum, sana mi kaldi benim diyetimin yorumu. Herkes bi cok biliyo, herkes uzman mubarek. Sen aynen devam et, sakla saklayabildigin kadar sonra zten onlar sana sirlarini sormaya gelecekler
seninkide iyi taktikmis:)onceki ay esime her gun pilab yaptim bi sebzeli bulgur pilavi bi nohutlu pilav biktirana kadar yaptim. en son geldi yaa artik yemegin yanina pilav yapma duz yemegi yiyelim dedi amacima ulastim :)
okuyunca direk coklu altiya basOkumaya giriyorum geçmişten gelerek sonra tam yazacağım birşey çıkıyor sonra ne yazacağımı unutuyorum![]()
Maşallah.Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.
:)))yavaş yavaş.merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
Hiç sorma hiç
Çok güzel
Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu
Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım
Oo aramıza hoşgeldin
Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz
O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun
Haydar yine mi yanda denk geliyor
Wuhuuuu günaydın
Bende birazdan içerim
Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel
duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik
Geçmiş olsun rose.aminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi
inşallah defne de ben de toparlanırız da öyle doğum başlar
Sen de hoşgeldin gülbeşeker :)Okumaya giriyorum geçmişten gelerek sonra tam yazacağım b.
irşey çıkıyor sonra ne yazacağımı unutuyorum![]()
canim srn benim yakalandigim hastaliga yakalanmissin cok kotu oluyor aman dikkat etaminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi
inşallah defne de ben de toparlanırız da öyle doğum başlar
he valla sizde de ne inat varmis anam biriniz alttan alin yaaaaaayok gülüm barışmadık :))
Aynen bende hafif belli olacak yeter , sabah buraya da yağdı ama gelip geçip donuyoriyi bari biraz dinlen cnm
Esin centilmenligini yarin yapsin :))
Haydaaaa, demis:))
Heee kilosu cok yokmus
O kadarida fazla tabi
Ben sert formlu olsam yerer bana
Ama onun icinde cok calismak lazim
Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabi
Adam gideli ne ekmek aliyorum ne pilav yapiyorum :))
Kiskandiklarindan yapiyorlar kizzzz
Dusme o tuzaklara:))
eeee ne guzel iste
Konyada kar altindaymis cok sogukmus
Burasi yagmurlu yine
Benim zamanımda kanser için bağış vardı o amaçla yapılmıştı yoksa para vermem ben , kazen de diyor ya çokta bir farkı yok diye yazısındaForuma baktiginda orda yaziyor cnm
Ya yemek yarismalarinda 1.olacan yada para verip olacan :) 1 sefer oldunmu oyle kaliyor
Tartın hayırlı olsun zamanla daha iyi oturur kim kimdir canım ben bahar mesela:) daha çok gel hafıza alışıyor :)merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
çok geçmiş olsun canım benim ya çok ağır geçiyor bu sene zaten ateşle başlayıp sonra öksürüğe çeviriyorhanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
Ohh masallahOh sporumu da yaptım geldim![]()
Maşallah annene canim CB çay bardağı canımsesli guldummresmen ..sen cok yasa emii
yok dogus cay
ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda.
CB ne ola kii?
tam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)
pro uye ne demek..olunca ne oluyo..bende yeniyim hic bilmiyorum
Hoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))
Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.
önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon
deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana
uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen![]()
erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da
benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya![]()
yok hala mutfaktayimBu saate mutfaklar kapanmistir heralde![]()
![]()
![]()
Aboo ne kadar uzun sürdü ablayok gülüm barışmadık :))
Tabi ki o sorulur mu benim misketler teker teker sayılıyor onunki 12 14 16 18 30 oluyoro acil misket oyununuz da kim kazandıııı, yaradanına kurban olurum ben onun acil diyen diliniii
Kız ogleni kalorisi neden o kadar çok fistiktan miSabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
7 adet zeytin
260 cal
Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
2.5 lt su
Toplam 160 puan
Tuzlu su ile yıkaydin mı ablaHiç sorma hiç
Çok güzel
Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu
Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım
Oo aramıza hoşgeldin
Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz
O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun
Haydar yine mi yanda denk geliyor
Wuhuuuu günaydın
Bende birazdan içerim
Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel
duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik[/QUOTE
yorgan daha yeni yaa markalı aldımdı bir de kabahat ben de de var eşime aldırdığım koyu mavi lacivert karışımı nevresim kaç kez yıkadığım halde o da boyasını veriyordu asıl ondan bir kaldı zaten direk o nevresimi çöpe tıkmalıydım
oo
yok ise gec kalmadi esim cok sukur ki :) zaten toplantisi yoksa onlarda esnek calisma var muhendis esim. haftalik saatini doldurdugu surece kacta gelmis kacta gitmis cok takilmiyor is yeri neyseki, toplantilar haric :)
ben bu linkteki videoya bakarak biraz ilerlettim sinavimi, istersen sen de inceleyebilirsin :)
iste aradigimiz enerji bu victoria da kimmis sumuklu
jillian michael 30 days shred yapiyorum ben canim, bugun 4. gunumdu. 30 gunluk bi program ama ben haftasonlari yapamam dinlenirim :) hedefim 6haftaya bitirmek. her biri 30dk lik 3 video var seviyelere ayirmislar, seviye 1 den baslayim 10 gun onu yapiyosun sonraki 10 gun seviye iki sonra da seviye 3. Ben daha once seviye 1 i yapmistim 10 gun hatta bikac kez baslayip biraktim. sadece seviye 1 ile belim 7cm incelmisti o kadar etkili. Ama hic spor gecmisi olmayanlara asiri zor gelebilir. bir de ilk 3-4 gun temiz her yerin agriyo merdiven inemiyosun o derece :)
soyle soylim ben 57 kiloyken bile ne sinav ne mekik cekemezdim, sonra jilliana basladim ama kafami yerden zor kaldiriyorum karinkasi sifir, bildigim hamur yani oyle kulakmemesi kivaminda bir gobek diyeyim. Ama yaptikca birakmadikca epey ilerlettim ozellikle mekik cekmeyi, suan 70lerdeyim catir catir mekik cekerim karsimdakiler aglar o derece :) ve karnima baktigimda da evet kilodan dolayi bir hacmi var ama bu kaslarin oldugu kisimlarda belirgin o kardinin iki yanindaki cizgi bende suan bu kilomda bile var ama hacmi azcik buyuk sadece
arkadaslarina nolur beni bu kadar cok sevmeyin deseydin :)
ay bana da gecen gun arkadas mesaj atmis eskiden bankada birlikte calistigim birisi, napiyosun falan diye sorunca ben de diyete basladim tekrar dedim, senin diyette yalama yapti dedi. icimden ya sen ne gereksiz bir insaansin dedim, napiyosun diye sormussun insan gibi soyluyorum, sana mi kaldi benim diyetimin yorumu. Herkes bi cok biliyo, herkes uzman mubarek. Sen aynen devam et, sakla saklayabildigin kadar sonra zten onlar sana sirlarini sormaya gelecekler
ah ahh bu kocalar, koca degil de sanirsin her konuda uzman hocalar :) ben bu sefer diyete baslarken karsima aldim bak dedim, ben diyete basliyorum, sakin eve tatli alip aa ama ben sana tatli aldim yemicekmisin, senin icin aldim ama bak cikolata buldum bu cok farkli diye gelme, sen surekli benim diyetimi baltaliyosun dedim. tamam dedi diyetimin 3. gunu pazardayiz 4 tane borek aldi pazardan, ikisini bana verdi, bu ne dedim, e sana da aldim dedi, askim ben diyetteyim ya hani dedim aaa ben unuttum diyo. Her konuda uzmanlar ama hafiza sifir :)
ayy gorumcen kadar olmasa da ileride insallah ben de boyle kosabilirim.
olsun bak, seni gaza getirmeyi basarmis, ben de sadece yaptigim sporla esimi ozendirmeye calisiyorum, onun da epey kilosu var ama vermeye calismiyo. aslinda spora gitsemhemen veriyo o. bakalim insallah o da ozenir benden biraz verir cunku kilosu epey var sagligi zorluyo artik.
yaa oyle futbolcu gibi degil ama ben oyle hafif belli olan kaslari seviyorum, karinda da bacakda da
ben onceki ay esime her gun pilab yaptim bi sebzeli bulgur pilavi bi nohutlu pilav biktirana kadar yaptim. en son geldi yaa artik yemegin yanina pilav yapma duz yemegi yiyelim dedi amacima ulastim :)
senin temizlik spor olmustur zaten sana, kolay gelsin, guzel gecsin aksaminiz :)
ahh ah en cok da bu yakinlar bizi bitiriyo, hayir demeyi ogrenmemiz lazim![]()
sorma valla birde cidden çok güzel ürünleri ama oda işinden dolayı evde yapılan hastasi
Ohh yürüyüşler yapılmış :)
Azmıymış o
Nee 1.5 ayda mı.
O kadar iyisi insanı gıcık eder be ya
Vay bedemek isteyince oluyor .
Olcek o kadar
Hayret pastacı tüm gün tatlılarla beraber.bıkmış olması lazımdı![]()