Bende işte biraz biraz beğenmeye başladım kocacigim bile fark etti malum en son onlar fark ediyor ruhları gereği

ama annem sürekli söylüyor çok hoşuma gidiyor hele de popn yanlarin bile eridi dedikçe kalkıp iki tür Hoptek oynayasim geliyor

Abur cubur çok isterse kendisi alıyor ay biz hep dip dibeyiz hiç ayrılmayız ki markete filan heryere beraber kim taşıyacak poşetleri 5 kat asansör yok
Ben beğendim guzel menü afiyet olsun listede olmadığın için karnabahar sıkıntı değil
Kesinlikle ilgisi yok hep böyle az yerim ondan aldım kiloları
90-60-290

yanlış hatırlamıyorsam 85-gobek neydi tam bilmiyorum basen 106 ondan eminim
Huhu beğendim mi ananasli cacigi rendeleyince daha etkiliymis ama rendelemeden daha iyi bence
afi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım hani o sonradan aldığın yarım tabak varya zamanla gerek kalmayacak önce gözümüz sonra gonlugumuz en son midemiz doyuyor bizim :)
Ya öneri istiyorum bu konuda
Biraz önce jilliana baktım aslında tüm vücuda etkili ama en çok üst bölge ben geçmişte 58kg civarında slim in 6 Pack yapıyordum oda genelde üst bölgeydi
köfte az olmuş 120 g yiyebilirdin canım
O meto neler çekti napsin yine iyi
Ben beğendim çok iyi
Cuma arefesinde kalbimize iner :)
Aynen canım hepimiz fit olacağız
Bence gece geç saatte özellikle yanlız oturma tetikliyor bunu biz kendimize vakit ayırmayı bı kahve bı çay yanına birşeyler olarak öğrenmiş bir kültürüz belli bir süre erken yatmayı deneyebilirsin
bence eksilik menü
Benim bitterleri evdeki bücürde yediği için ben kahve yanına iki kare alırsam 4 karede o yiyor
hadi inşallah