- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.601
Tünaydın sabahtan gelemedim annemlerdeyiz eksik malzemeleri filan aldım greyfurt gibi :) eee nasıl geçiyor pazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ayni seyi bende dusunduydumo zaman aç da ağır yaşamlar izle kadın yerinden kalkamıyor arkasın da ek parça varmış gibi genç bir adam var nişanlısıymışşşş ben kızının nişanlısı sanmıştım meğer o kadınınmış o programdakilere bakıyorum tırnaklar renk renk bakımlı yaav yatalaksın altını başkası temizliyor diye düşünmek yok hala güzel olmak isteği var (yoksa yaşayamazlar zaten)
300 kiloluk kadın 100 kilo veriyor yada 150 kiloya düşüyor öz güven patlaması yaşıyor biz ne yapıyoruz 1-2 kişi şişkosun çirkinsin diyince kendimizden nefret ediyoruz ben amerikaya gidip yaşayacam ya da kendimi her halimle kabul edip sevicem , mutlu olmayı seçicem geri kalanın ne dediğini umursamadan özgürce kendimi sevip yaşıycam zaten kabullendikten, sevdikten sonra bedenin de değişmeye başlıyor gülümmm
En onemli seyi aldiysan no problem :))))Tünaydın sabahtan gelemedim annemlerdeyiz eksik malzemeleri filan aldım greyfurt gibi :) eee nasıl geçiyor pazar
hahahah hatırladım geçen sene kalabalık bir ortam da demişti hanımı değiştim diyeKiz bizimkiler ayni ormandan gelme heralde:))) benimki de gecen sefer 20 kilo verdim dedigimde, daha 20 mimi kaldi diyordu
Ama zayif oluncada millet iltifat ettikce siritip hanimi degistirdim diyordu
Sanki destek olmus gibi
Amannn sen bosver onlari
Biz kendimize bakalim
Nasil olsa ins. Yaza incecik olacagiz
Ben o zaman kyafetleri hep degistirmistimya dogru durust giymeden geri sistim
Daha hic giymediklerim var
2 dolap kiyafet beni bekliyir
Bi son gittigimde simdilik bikac parca bisey aldim şu zamanlari gecireyim diye
şarkı sana gülüm genç yaşta 2 torunun var zayıfladıkça daha da gençleşiyorsun diye maşallah maşallahhhh didim :)Kizlar pek guzelmis :))
Sıradan geçiyor valla :))))) seninnTünaydın sabahtan gelemedim annemlerdeyiz eksik malzemeleri filan aldım greyfurt gibi :) eee nasıl geçiyor pazar
valla ayni seyi bende dusunduydum
Millet 300 kiliyum demiyor bakim o bicim :))
Yanlarinda ki adamlar baska bi konu zaten
Kolay gelsin ne yemek yapacaksın abla :))Benden simdilik bu kadar biraz is yapayim
Sporu cok yapmicam bugun 1 sefer yaparim geçede birakmamaya caliscam
evet gülüm o marka6 gündü yanılmıyorsam :)
Canan nerede doğruyu söyle
Farmasi mi kullaniyordun abla
Akşam çok fazla karbon olmuş
Oo spora bak
Bilmiyorum ama bana iki doktirda onermedi şimdi ilk başta okullarda florlama vardı kimse bilmeden başta yaptırdı şimdi bilinçlendi herkes yaptırmiyor bana böyle şeyler bir dönem süt tozu yiyen savaştan çıkmış Türk halkını anımsatıyor resmen denek gibi
Hiç sana yakışmadı bu menü
Annem gibisin abla mutfakta yaşıyorsun
Bu yaşta çok ayıp duymadık sayalım ben 21 yaşında olsam varya
Süper süper
Yok abla hiphizli bir alt yazı geçiyor takma kirpik uygulaması yapılmıştır diye
hadi canım iyi bir eksi bekleniyor haberin olsun.
biz tontişimle çok konuşuyoruz bu konuyu bazısının öyle kendine öz güveni var ki, hatta şu ikizler vardı ya kızlar biri hemen sevgili yapıp hamile bile kalmıştı :))valla ayni seyi bende dusunduydum
Millet 300 kiliyum demiyor bakim o bicim :))
Yanlarinda ki adamlar baska bi konu zaten
benim ki de uyandı mutfağı arayı süpürdüm bile :)Benden simdilik bu kadar biraz is yapayim
Sporu cok yapmicam bugun 1 sefer yaparim geçede birakmamaya caliscam
Maşallah kaptanım yazıların filan yaşının 38 olduğunu falan düşünmüştüm47 cnm 3 cocuk 2 torun var
Buyuk oglan evli digerleri bekar
28 29 30.5 yasindalar
Bebislerde 1-3 yasinda
dusunsene baslamamis olsan belki daha kac kilo gelecekti ustune
Kilo vermek sabir disiplin azim isi
Mecbur biraz sabredecez
Yaza kadar ins. Baya hafifleriz
Her 10 kiloda insan daha iyi hissediyor
Kendimizden nefret edip durmakla bu durumu degistiremeyiz
Tmm aldik bitti,
Gecmisin pismanligiyla enerjimizi bosa harcamiyalim
Biz onumuze, verecegimiz kilolara odaklanalim
Ekim ne demisti
Gozlerini kapat incecik oldugun halini dusun![]()
şimdi kaç ki basenin, ben tam popoşun en kalın yerinden ölçtüm 109 cm çıktı şimdiValla basen ölçümü 91 92 yapsam bana yeter
Şuan bütün kilo basenden birikti resmen selülit var yaaa![]()
103şimdi kaç ki basenin, ben tam popoşun en kalın yerinden ölçtüm 109 cm çıktı şimdi
Tekrar neden şiştin ablaKiz bizimkiler ayni ormandan gelme heralde:))) benimki de gecen sefer 20 kilo verdim dedigimde, daha 20 mimi kaldi diyordu
Ama zayif oluncada millet iltifat ettikce siritip hanimi degistirdim diyordu
Sanki destek olmus gibi
Amannn sen bosver onlari
Biz kendimize bakalim
Nasil olsa ins. Yaza incecik olacagiz
Ben o zaman kyafetleri hep degistirmistimya dogru durust giymeden geri sistim
Daha hic giymediklerim var
2 dolap kiyafet beni bekliyir
Bi son gittigimde simdilik bikac parca bisey aldim şu zamanlari gecireyim diye
Kesinlikle doğru söylüyorsun beden olarak hiço zaman aç da ağır yaşamlar izle kadın yerinden kalkamıyor arkasın da ek parça varmış gibi genç bir adam var nişanlısıymışşşş ben kızının nişanlısı sanmıştım meğer o kadınınmış o programdakilere bakıyorum tırnaklar renk renk bakımlı yaav yatalaksın altını başkası temizliyor diye düşünmek yok hala güzel olmak isteği var (yoksa yaşayamazlar zaten)
300 kiloluk kadın 100 kilo veriyor yada 150 kiloya düşüyor öz güven patlaması yaşıyor biz ne yapıyoruz 1-2 kişi şişkosun çirkinsin diyince kendimizden nefret ediyoruz ben amerikaya gidip yaşayacam ya da kendimi her halimle kabul edip sevicem , mutlu olmayı seçicem geri kalanın ne dediğini umursamadan özgürce kendimi sevip yaşıycam zaten kabullendikten, sevdikten sonra bedenin de değişmeye başlıyor gülümmm
:)))Kesinlikle doğru söylüyorsun beden olarak hiç
Böyle olmadığım için belki böyleyim komşumun eltisi var kadın 141 kilo hiç umrunda değil ben veremem mutluyum diyor nasıl iç çamaşırları bakıyor bir görseniz şoklardayım
önce psikolojini düzeltmeye bak zaten güneşte kalmış dondurma gibi erimeye başlarsın gülümMaşallah kaptanım yazıların filan yaşının 38 olduğunu falan düşünmüştüm
Evet kesinlikle beni yıpratan yiyerek almadım bu kiloyu aksi hep diyet yaparak yiyerek almış olsa idim yedim aldım derdim ama durum öyle değil tabi eksen gelecek birşey yok daha almamak ve eski psikolojim için tabi ki vereceğim![]()
senin kilon pek olmayınca merak ettim senin birikinti totoşun da desene azıcık kilo verip spor yapsan şu instagram da aynaya dönüp poposunu çeken hatunlar gibi olacaksın desene
İnşallah olacağım öyleönce psikolojini düzeltmeye bak zaten güneşte kalmış dondurma gibi erimeye başlarsın gülüm
kendini SEV rabbimin en büyük mucizelerdensin senin aynından bir tane daha yok ne kadar değerli olduğunun farkına var
kendine hak ettiğin değeri sevgiyi göstermemek artık bana göre hem kendine hem yaradana büyük ihanettir rabbim bir karıncayı bile amaçsız boş yere yaratmamışken biz insanlar kim oluyoruz da kendimizi değersiz görüp sevmiyoruz
yer gök tüm evren sevgiden, sevgi enerjilerinden oluşmuştur sen kendin de kusur aradıkça kızdıkça bedenin deki enerji geçiş noktaları tıkanır ( çakra ya da şakra deniliyor) ve bedenin de de ruhunda da sorunlar çıkmaya başlar ama kendini olduğun gibi kabul edip sevmeye başlarsan enerji geçiş paralelleri açılmaya başlar sanki bedenin de ruhun da tüy gibi hafifler öyle güzel bir duyguyu ki anlatamam inşallah sen de kendinin özünün farkına varıp bu duyguyu hep yaşayacaksın