• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin kilon pek olmayınca merak ettim senin birikinti totoşun da desene azıcık kilo verip spor yapsan şu instagram da aynaya dönüp poposunu çeken hatunlar gibi olacaksın desene
Aynen oyle. Bak mesela belini de en ince yerden olc bakalım abla kaç cikicam bende ölceyim
Bütün kilo bacak popoda benim
Üst bacak özellikle

Kesinlikle doğru söylüyorsun beden olarak hiç
Böyle olmadığım için belki böyleyim komşumun eltisi var kadın 141 kilo hiç umrunda değil ben veremem mutluyum diyor nasıl iç çamaşırları bakıyor bir görseniz şoklardayım
bende iç çamaşırı çok severimmm ama güzelini bulması zor o kilo da, bence komşunun eltisi rahatına düşkün zayıflamakla uğraşmak istemiyor ondan mutluyu diyor sağlık açısından ne kadar zorlanıyordur ileride daha da zorlanacak yazıkk
sorunu kabul etmeyen çözüm aramaz zaten gülüm

yaa bu ciddi anlamda obez olup hatta tövbe yarabbim allahın yarattığına çirkin denmez ama huyu da çirkin olup kocaları önlerin de dört dönenler var ya onların nasıl öyle olduğunu ben çözdüm kendilerini o kadar çok beğeniyorlar ki o şekilde enerji titreşimi yayıp etrafındakileri etkiliyorlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır yerine ,kendini beğenmeyen kadın vardır demek daha doğru aslın da

benimde sonradan aklima geldi acaba icinde ne vardi diye :confused:

Vayyyyyy hadi bakalim icraaat gorelim bebegim :halay:
bugun suya ve tuza dikkat et cnm
Dunku hem tuzu hem sekeri atabilesin

Aaa tamam dogru, suya ve tuza dikkat edeyim aima gelmemksti gercekten, bugun ekstradan su iceyim tuzu da azaltayim, tesekkurler kaptanimm :KK68:

52 bedene zor sığarken şimdi 44 beden çok rahat hatta 3-4 kilo versem çok bol olacak amaaa evet hala aynı, geçen diyor ki unut artık 111 kilodan indiğini aylardır aynısın hiç zayıflamıyorsun ki zayıfla diyor :) sanki onun için zayıflıyorum ben kendim için istiyorum kimseye kendimi beğendirmek sevdirmek onayını takdirini almak gibi bir gayem yok sadece kendim için :) yaza kadar o 72 yi görmem lazımmm sen de yaza kadar tahmini 70 li rakamları görmüş olursun ohh yeni cicişler alırız ama az alırız ihtiyaç kadar çünkü onlar da sonra bol gelecek 60 lı rakamlara inicez giyemiycez ki

Ay super bir bakis acisi ben de benimseyeyim bunu, cok guzel enerji doldum :KK73::KK73:

benim her yerden aynı alırım verirken de öyle oluyor galiba belimi ölçtüm 94 cm
Beni mi 74 çıktı.
kız valla elin totoşunu görmekten içim dışıma çıkacak arada fıtness v.s. yazıp bakıyorum kadınların yüzü yok sadece popoo
He ye al benden de o kadar heryerden popo çıkıyor karşıma yaaa
yaa bu ciddi anlamda obez olup hatta tövbe yarabbim allahın yarattığına çirkin denmez ama huyu da çirkin olup kocaları önlerin de dört dönenler var ya onların nasıl öyle olduğunu ben çözdüm kendilerini o kadar çok beğeniyorlar ki o şekilde enerji titreşimi yayıp etrafındakileri etkiliyorlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır yerine ,kendini beğenmeyen kadın vardır demek daha doğru aslın da
Bu o kadar doğru ki ben güzelim ben güzelim deyince enerjisi de o şekilde yayılıyor

Katılıyorum kesinlikle

Aaa tamam dogru, suya ve tuza dikkat edeyim aima gelmemksti gercekten, bugun ekstradan su iceyim tuzu da azaltayim, tesekkurler kaptanimm :KK68:

Ay super bir bakis acisi ben de benimseyeyim bunu, cok guzel enerji doldum :KK73::KK73:
2 senedir bu bakış açısıyla yol alıyorum gülüm iyi de oluyor :)

Beni mi 74 çıktı.

He ye al benden de o kadar heryerden popo çıkıyor karşıma yaaa

Bu o kadar doğru ki ben güzelim ben güzelim deyince enerjisi de o şekilde yayılıyor
vuuv belin baya ince senin maşallah popoyu dikleştirip toparlattın mı tamamdır sakın sen de gaza gelip instg. popo fotosu atmaaa:KK70::KK70::KK70:

______:spor: SPOR LİSTESİ :spor: ______

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 217 + 233 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + 290 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + 160 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + 70 + -- + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + 220 + -- + -- + --+ -- + --
Edibe -- + 134 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Screenshot_20190120_142111.webp

Screenshot_20190120_142130.webp

Screenshot_20190120_142148.webp

Kizlar hedefinizi gun icinde akliniza geldikce, spor yaparken surekli yuksek sesle tekrarlayin
Mesela bu hafta 2 kilo zayiflicam gibi
Tabi hedefe ulasmak icinde var gucumuzle calismak lazim:KK49:
Oturup yiyip icip yan gelip yatmakla olmuyor :) )

Bide mantikli bi hedef olsun
Cok yuksekten atmsyinki, beyin bu ne diyor salakmi demesin :KK70:

İyi pazarlar ahaliiii, ben geldimmmm

Totom daha yeni koltuk gördü, uyandığımda beri temizlik yapıyorum. Hem eve yardım ettim annemlere hem de dolabımda ıvır zıvır ne varaa topladım hepsini. Temiz olanları ihtiyaç sahiplerine, olmayanları da çöpe doğru yolladım. Dolabımın köşesinde kalmış büyük beden 5 tane gömlek buldum, hoooop poşetledim anneme ‘kime olursa ver’ dedim... ben daha o kilolara dönmicem çünkü. Odam tertemiz aydınlık oldu ama ben bittim. Belim kopuyor resmen :( baş ağrısına yenisi eklendi yani :)

Spor çantamı hazırladım, yarın başlıyorum kısmetse. Aaa cevap vermeyi unutmuştum şimdi geldi aklıma , geçen sormuştun Mefkurem Mefkurem evet babam spora, yürüyüşe gitmemi istemiyor. Yazın sıcak, kışın soğuk diye saçma sapan bahaneleri var adamın. beni çileden çıkarıyor. Ve ben herkese göre zayıfım ama babama göre değilim, 2-3 güne bir sen kilo aldın diyor, kendimi 6. Kattan aşağı atasım geliyor, babama saldırasım geliyor ama sonra derin nefes alıp odaya kapatıyorum kendimi.

Geçmişinizi okudum, arada kaçırdıklarım olabilir, inşallah alıntılama da yapacam

hahahah hatırladım geçen sene kalabalık bir ortam da demişti hanımı değiştim diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
kesin aynı ormandan geleme bunlar:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ohh senin cicişler hazır zaten ben 20 senedir 70 li rakam görmedim benim hiç hazır da bir şeyim yok olmasın sanki sıfırdan her şeyi almaya razıyım yeter ki sağlıkla ideal bedenim de olayım :halay:
ins. Olacak cnm :KK73:
Az daha sabredelim

şarkı sana gülüm genç yaşta 2 torunun var zayıfladıkça daha da gençleşiyorsun diye maşallah maşallahhhh didim :)
anladim bitanem :)) sagolasin
Ben kizlarin inceligine odaklandim :))

Sıradan geçiyor valla :))))) seninn

Kolay gelsin ne yemek yapacaksın abla :))
@nanekekik valla bence de çok ayıp 21 yaşındayım daha :KK11:
Ben bugun hafif gecirecemde oglana firinda ispanak yaparim belki
Valla basen ölçümü 91 92 yapsam bana yeter
Şuan bütün kilo basenden birikti resmen selülit var yaaa :kızgın::KK61::KK61::KK61:
Banyodan sonra dayanabilecegin soguklukta suyla asagidan yukari suyu tut cnm

Kiz belinde inceymis ne guzel
Maşallah kaptanım yazıların filan yaşının 38 olduğunu falan düşünmüştüm
Evet kesinlikle beni yıpratan yiyerek almadım bu kiloyu aksi hep diyet yaparak yiyerek almış olsa idim yedim aldım derdim ama durum öyle değil tabi eksen gelecek birşey yok daha almamak ve eski psikolojim için tabi ki vereceğim :KK66:
ben 35 den fazla gistermem :)))

Sebep şu veya bu guzelim dedigim gibi uzulsekde biseyi degistiremicez
Artik guzel ince gunler bizi bekliyor

şimdi kaç ki basenin, ben tam popoşun en kalın yerinden ölçtüm 109 cm çıktı şimdi
o kalca olcusu oluyor
Basen kiminde yan tarafta cikinti oluyorya orasi
Bende ekstra cikinti yok
Ama beli inceltip popoyu doldurup kaldirmam lazim:))

Tekrar neden şiştin abla
Gece yemelerinden :olamaz:
Kesinlikle doğru söylüyorsun beden olarak hiç
Böyle olmadığım için belki böyleyim komşumun eltisi var kadın 141 kilo hiç umrunda değil ben veremem mutluyum diyor nasıl iç çamaşırları bakıyor bir görseniz şoklardayım
Bende ekim gibi dusunuyorum
O zora gelmek istemedigi icin kendini yormuyor
O kiloda nasil yakisirki bi ic camasiri

Insan kendinde eksik gordugunu dile getirirse karsidakilerde bunu benimsiyor

Carsamba/Persembe

Eki Görüntüle 2227005

Eki Görüntüle 2227004

Eki Görüntüle 2227003
Vayyyyy pinarim motivasyonlariyla gelmis:halay:

vuuv belin baya ince senin maşallah popoyu dikleştirip toparlattın mı tamamdır sakın sen de gaza gelip instg. popo fotosu atmaaa:KK70::KK70::KK70:
Geçen sene 63 cmdi belim
Bacak bölgesi hareketleri yapıyorm her gün 15 dk bakalım etkisini gösterir insallah
Ay ahahahahah namaz kiliyom ben hiç yaparmiyim tövbe :KK70::KK70::KK70:

Totom daha yeni koltuk gördü, uyandığımda beri temizlik yapıyorum. Hem eve yardım ettim annemlere hem de dolabımda ıvır zıvır ne varaa topladım hepsini. Temiz olanları ihtiyaç sahiplerine, olmayanları da çöpe doğru yolladım. Dolabımın köşesinde kalmış büyük beden 5 tane gömlek buldum, hoooop poşetledim anneme ‘kime olursa ver’ dedim... ben daha o kilolara dönmicem çünkü. Odam tertemiz aydınlık oldu ama ben bittim. Belim kopuyor resmen :KK43: baş ağrısına yenisi eklendi yani :)

Spor çantamı hazırladım, yarın başlıyorum kısmetse. Aaa cevap vermeyi unutmuştum şimdi geldi aklıma , geçen sormuştun Mefkurem Mefkurem evet babam spora, yürüyüşe gitmemi istemiyor. Yazın sıcak, kışın soğuk diye saçma sapan bahaneleri var adamın. beni çileden çıkarıyor. Ve ben herkese göre zayıfım ama babama göre değilim, 2-3 güne bir sen kilo aldın diyor, kendimi 6. Kattan aşağı atasım geliyor, babama saldırasım geliyor ama sonra derin nefes alıp odaya kapatıyorum kendimi.

Geçmişinizi okudum, arada kaçırdıklarım olabilir, inşallah alıntılama da yapacam
Ohhh butun fazlaliklarindan kurtulmusun cnm baya hafiflemisindir
Bi kahve yap tv de film ac keyif yap dinlenince agri falan kalmaz

Babanda hem kilolusun hem spor yapma diyormus :))))ilginc :))
Aman bosver guzelim kim nederse desin
Senin kilon ortada bedenin ortada :)))
Onemli olan bizim nasil hissettigimiz

Carsamba/Persembe

Eki Görüntüle 2227005
Anaaa azıcık yapmışım
Of kızın fiziğe bak be ayy için gitti motivasyon oldu süpersin sen:KK200::KK200:
Eki Görüntüle 2227004

Eki Görüntüle 2227003

Kizlar hedefinizi gun icinde akliniza geldikce, spor yaparken surekli yuksek sesle tekrarlayin
Mesela bu hafta 2 kilo zayiflicam gibi
Tabi hedefe ulasmak icinde var gucumuzle calismak lazim:KK49:
Oturup yiyip icip yan gelip yatmakla olmuyor :) )

Bide mantikli bi hedef olsun
Cok yuksekten atmsyinki, beyin bu ne diyor salakmi demesin :KK70:
Aynen oyle benim bu cuma hedef 64.9 görmek inşallah görürüm :halay::halay:

Totom daha yeni koltuk gördü, uyandığımda beri temizlik yapıyorum. Hem eve yardım ettim annemlere hem de dolabımda ıvır zıvır ne varaa topladım hepsini. Temiz olanları ihtiyaç sahiplerine, olmayanları da çöpe doğru yolladım. Dolabımın köşesinde kalmış büyük beden 5 tane gömlek buldum, hoooop poşetledim anneme ‘kime olursa ver’ dedim... ben daha o kilolara dönmicem çünkü. Odam tertemiz aydınlık oldu ama ben bittim. Belim kopuyor resmen :KK43: baş ağrısına yenisi eklendi yani :)

Ayni benim anam,anlatınca anami gördüm valla.bana zayıflama bırak der ama geçen ben 36 neden pantolon sipariş ettim diyor ki bu sana olmaz :110:
Olunca görürsün dedim:rapci::rapci:
ins. Olacak cnm :KK73:
Az daha sabredelim

anladim bitanem :)) sagolasin
Ben kizlarin inceligine odaklandim :))

Ben bugun hafif gecirecemde oglana firinda ispanak yaparim belki

Banyodan sonra dayanabilecegin soguklukta suyla asagidan yukari suyu tut cnm

Kiz belinde inceymis ne guzel
ben 35 den fazla gistermem :)))

Sebep şu veya bu guzelim dedigim gibi uzulsekde biseyi degistiremicez
Artik guzel ince gunler bizi bekliyor

o kalca olcusu oluyor
Basen kiminde yan tarafta cikinti oluyorya orasi
Bende ekstra cikinti yok
Ama beli inceltip popoyu doldurup kaldirmam lazim:))

Gece yemelerinden :olamaz:

Bende ekim gibi dusunuyorum
O zora gelmek istemedigi icin kendini yormuyor
O kiloda nasil yakisirki bi ic camasiri

Insan kendinde eksik gordugunu dile getirirse karsidakilerde bunu benimsiyor

Vayyyyy pinarim motivasyonlariyla gelmis:halay:
Suyu tutunca nasıl bir etkisi oluyor abla
Evet bel ince ama popo 103 cm:skandal::skandal:

Back
X