- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #267.041
Masallah deme kizzz
Herkes eksiye dusecek ben eminim
Yoksa bu takimi yakarim ulennnnn :) )
Nazar değsin diye maşallah diyom işte :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah deme kizzz
Herkes eksiye dusecek ben eminim
Yoksa bu takimi yakarim ulennnnn :) )
Abla ölçülü yesem de karbon olunca hemen alıyorum bundan sonra cuma günleri ve hafta sonları daha dikkatli olacam 2 gün detoks düşünüyorum bir gün kabak bir gün başka senin önerdiğin bir detoks var miTmm cnm yazdigin icin tesekkur :))
Cumadan itibaren biraz fazla karbon oldu senin
Suyu iyi ic ki odemi atabilesin
Bugun ananas yapmak zorunda degilsin baska yemekde yiyebilirsin
3 gun icin planin ne
Ay abla ne biliyim durup dururken bekliyordum .dolunay beni de vurdumoral bozmak yok cnm tabiki gidecek
Sana yazdigimi gordunmu
aman kuzum agliyacak baska bisey bulamadinmi
Demekki kismetinde yokmus
Ne biliyosun belki daha guzeli denk gelicek
bundan sonra yemiyecegini dusunuyorum :))
Cunku bu kilolara o hainler getirdi bizi :)))
senin 2.gorusme ne zamandi cnm
Pinarim dun tarti icin yapmadiydim ama bu 3 gun olacak cnm :)
Ben de anlamadım ki kafalarına göre iş yapıyorlar@seydan94 kuzum geçmiş olsun annene, iyi olmasına sevindim
@_Rosebud_ daha hamileymişsin duyduğuma göre, Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
melegimm34 kuzum siparişin niye iptal olmuş onu anlamadım ben
@ekim2009 bakış açım yavaş da olsa değişiyor abla, yontuluyorum bende. belki daha zaman ister ama gördüğümü görmek hoşuma gidiyor. böylelikle daha az üzülürüm
@ Tüm Takım :)
Maşallah herkes artıdaymış, nazar mı değdi kızlar
Ama eminim cumaya eksi olacak hepsi![]()
İlk değil canım son takimim :) Zuhal ablada demiş son durak burasıaynen öyle ilkler unutulmaz boşuna dememişler![]()
Eşler çocuktan beter Allah hepimize sabır versin kolay gelsin canimKizlar su 2 gun sık gelmeyebilririm esim 2 gun raporlu çocuklar 2 iken 3 oldu anlicaniz
Tamam okudum ama alintilama yapmayi unuttum. Yarina yaparim bu suyu da. Corbayi kesicem zaten gereksiz kalori doyurmuyor da. Onun yerine sebze yemegini cogaltsam daha faydali olur.Begeni yaotigina gore okumusun:))
Bidaha oku :))bu odem cayinida yapabilirsin
Bende kilo olmadigina eminim cnm
Ama 2 gun bulgur yedin bide ne zamandir spor yapmayip dun aksam yaptin bunlar etken olmustur bence
ozellikle aksamlari sifir karbon yapsan daha iyi gider kilolar cunku ekmek olmasada genelde corba oluyor sende
1 lt suya kirmizi elma cubuk tarcin koy kaynat icine birazda limon sik
Emzirenlerde yapabilir bunu
gecmis olsun canim Allah kolaylik versinKizlar su 2 gun sık gelmeyebilririm esim 2 gun raporlu çocuklar 2 iken 3 oldu anlicaniz
Ben zaten kesin artıyımdır ama tartıya hala pil almadık :)@seydan94 kuzum geçmiş olsun annene, iyi olmasına sevindim
@_Rosebud_ daha hamileymişsin duyduğuma göre, Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
melegimm34 kuzum siparişin niye iptal olmuş onu anlamadım ben
@ekim2009 bakış açım yavaş da olsa değişiyor abla, yontuluyorum bende. belki daha zaman ister ama gördüğümü görmek hoşuma gidiyor. böylelikle daha az üzülürüm
@ Tüm Takım :)
Maşallah herkes artıdaymış, nazar mı değdi kızlar
Ama eminim cumaya eksi olacak hepsi![]()
Kendi kendilerine nasıl iptal veriyorlar ki?Çok moralim bozuk çanta siparişi vermiştim iptal edilmiş müşteri hizmetlerini aradığımda hiç bişey yapolamaz dediler cantayi indirimden aldım şuan fiyatı artmis oturdum ağlıyorum((
Sanırım tedarik edemediler ve sipariş iptal deyip geliştirdiler.Kendi kendilerine nasıl iptal veriyorlar ki?
Hoş geldin. Ben de 107 kiloyla yeni başladım. İnşallah hep birlikte kilolardan kurtulacağiz9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
Spordan dolayi da artı oluyor mu ya?Sanırım odem ve spordan çıktı artilar
Protein alımına dikkat edin sabah mutlaka yumurta
Bide kendinizi çok ac bırakmayın
geçmiş olsun canımGöz ameliyatı oldu teşekkür ederim
3 haftadır burdayım annemi de götürüyorum kendim ile 12 gün daha zaten onlarda rahatım sonrası bilmiyorumaaa sen hala annendesin kız burda ne işin var git ananın dizine yat başını okşat benim gibi kaşıtolmadı sırtını aç ovalat kaşıt
tadını çıkar daaaaa
Abla ölçülü yesem de karbon olunca hemen alıyorum bundan sonra cuma günleri ve hafta sonları daha dikkatli olacam 2 gün detoks düşünüyorum bir gün kabak bir gün başka senin önerdiğin bir detoks var mi
Kizlar su 2 gun sık gelmeyebilririm esim 2 gun raporlu çocuklar 2 iken 3 oldu anlicaniz
Ay abla ne biliyim durup dururken bekliyordum .dolunay beni de vurdu
Ben de anlamadım ki kafalarına göre iş yapıyorlar![]()
Ben zaten kesin artıyımdır ama tartıya hala pil almadık :)
Regl olduğum için biraz şişim.
Sende durumlar nedir![]()
İnşallah burda gördüğümden daha az bir rakam görürümucaga bineceksen yolculuk da odem yapabilir, bikac gune gercek kilonu gorursun sen
ikinci gorusme haftaya cuma insallah 1 subatta, dua edin bana, hakimda hayirlisi ise en hayirli sekilde olsun.
Aynen oyle sorumsuzlukpattis yapsana, hatırlarsan ben geçen yıl yapıp pattis diye diye dolaşıyordum buralarda
3. ve en sorunlu çocukla sana kolaylıklar diliyorum tatlımmm
tedarik edemeyeceği şeyin siparişini neden alıp insanları umutlandırıyorlar. ayy sinir oldummmmmm
ben cumadan cumaya bakıyorum ya. gayet iyiyim şükür
menüyü de toparlamaya başladım. niyetimde bu aralar kilo vermek var ama :)![]()
İnşallah.İnşallah burda gördüğümden daha az bir rakam görürüm![]()