• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın,

Dün akşam iyi geceler diyemedim size site bakıma girdi tam ben girdiğimde. Bugün henüz geçmiş yapamadım ama birazdan yapıcam. Ben bugünde biraz yatıp dinlendim sabah geç kalktım fakat iyi geldi, enerjim normale donmustu, bu sabah kalktım jillianla sporumu yaptım. Şimdi kahvatımı edicem ( evet biraz geç kaldı ama bugun de boyle olsun). Sporumu yapabildiğim için mutluyum. Bugün kahvaltıdan sonra planım ev temizliği. Dün gece yine burası aşırı soguktu, kar yagdı hep. Bugun günesli ama kar sogugu var. Kardan dolayı bisikletle cıkamadım, aksam esimle markete cıktık, taze fasulye, kereviz falan aldım. Akşama barbunya var ama belki portakallı kereviz de yapabilirim. Önümüzdeki 3 günün menüsünde, barbunya, kereviz ve fasulye var. Aklımdan geçen eğer eşim barbunyayı beğenirse onun iki akşamlık menüsünü barbunya ve kereviz benimkini ise kereviz ve fasulye olarak yapmak. Barbunyayı seviyorum ama onunda karbon miktarı yuksek diye son iki gün yemeyi tercih etmeyebilirim.

Ay cok uzun yazdım yine :) sabırla okuyanlarınıza teşekkür ederim.

ama bak kendin diyorsun bunu da yiyim yarın başlarım cümlenden orta da bence sen de kilo alma kompleksi korkuya dönüşmüş normal insan gibi yiyememenin sebebi de üstte ki cümlede saklı bilinç altın da hep diyet yapmaya başlama korkusu var mahrum kalma korkusu bence her şey de olduğu gibi bunda da biraz rahatlık gerekiyor sanırım ben çok yersem kilo alırımı hepimiz kafamızdan çıkarıp çok yedim mi hastalanıyorum ya da gerekenden fazla bir lokma yiyemiyorum yesem de zayıf kalıyorum gibi cümleleri beynimize kazımamız lazımmm
allahtan bu gün sebze çorbası var ananas peynir değil :)
Oyle yapmaya çalışayım cnm ins. Bu sefer ayni son olmicak
Burasinin sorumlulugu ve utanma beni dizginliyor :))

Kizlar bende smdi pazara cikiyorm esim olmadigindan komsuyla cikmaya karar verdk bakalm nasil olcak gerci cok bsi almicam. Aksama balik var sizde neler var menuler hazirdir sanirim:KK48:
Kolay gelsin cnm
Kiz iyi usenmiyon kendine balik yapmaya:)) benim menum sana uymaz :)) sebze corbasi yagsiz tuzsuz

Abla hayırlı yolculuklar çok dikkt et kendine. Me kadar saçma iş yapmışlar ani bir haberle.

Oo sultanimiis gelmiş, bugün baya kendimle ugr astım bakımlar yaptım saat 10 buçuk tan beri ayaktayım yolculuk işin işlerimi halletim duştan sonra soğuk su tutup masaj yaptım bacaklarıma :halay:

Bugün lahana yemegi ve akşama da kereviz yoğurt düşünüyorum karbonu azaltcam

Abla maşallah dur sakın ol senin yine iskolik olacağın tutmuş kalorileri yakmayaniyetlisin heralde vucut da diyor yansın kaloriler kalk ayağa ☺☺

İyi gezmeler hepimize güzel gün olsun

Ohhh gunun mvasyonu da gelmiş :KK200::KK200:
tülü güneşliği astım az önce duvarın kalan kısmını sildim (tüm mutfağı değil, tülün değdiği yere kadar) :) eşimin bulaşığını topladım güneşliği sulu seriyorum suyunu iyice sızdırsın tam sileyim yerleri diye bekliyorum , kalkem elma ödem çayı yapıverem bari:)

Ben tam tersini okuduydum
Yesil muz kabizlik yapmiyomus
Ermis olanda seker oranida artiyor
Evet abla olgunlaşmış muz daha tatlı oluyor benim cocuklar yeşil yemiyor olgunlaşmis yiyor :) şekerli olduğundan galiba :)

tülü güneşliği astım az önce duvarın kalan kısmını sildim (tüm mutfağı değil, tülün değdiği yere kadar) :) eşimin bulaşığını topladım güneşliği sulu seriyorum suyunu iyice sızdırsın tam sileyim yerleri diye bekliyorum , kalkem elma ödem çayı yapıverem bari:)
Ohhh maşallah
Ödem çayını nasıl yapiyon bende şimdi yapicam

o mecbur :) aslın da elma da var üstelik tadını pek sevmedim hafif kepekli totşumu kaldırayım da yapayım şu düdklüde 7 dk kaynatılandan iyi oldu mefkuşum sayen de yapıcam bacımm allah razı olsun
Kiz dudkluye gerek yok
Tencerede 5 dk kaynatsan yeter
Ben 1 elma 1 limon maydonoz cubuk tarcin 3-4 karafil 3-4tohum kararbiber
Kucuk taze zencefil koyuyorum
Kaynadiktan sonra biraz bekleyip 1 yesil cay koyup bikac dk sonra cikariyorum
Cayin hazir iste :))

evet canim cok iyi olur ilac milac bi etki ettigi yok

Tane sumak olacak bu toz halindeki değil ,cekirdekli cekilmememis sumak bunu yatmadan 1 su bardağına bir yemek kaşığı koyun üzerine suyu ekleyin sabaha kadar dursun sabah da süzüp yada üzerinden sumaklari alıp aç karnına için , aç icmek istemezseniz tokta icebilirsiniz 21 gün uygulanacak ben çok faydasını gördüm hatta bunu kullanip doktara gititgimde alerjim cikmadi doktara bile verdim tarifi :KK48:umarım sizde görürsünuz @ekim2009

Ohhh maşallah
Ödem çayını nasıl yapiyon bende şimdi yapicam
2 elma varsa yeşil yoksa hangisi varsa ondan
1 limon
1 tk tane karabiber
1 çubuk tarçın
6-7 tane karanfil
2 lt su düdüklüye koyuyorum kaynadıktan sonra 7-8 dk pişir kapat soğuyunca süz iç bu kadar :)

Kiz dudkluye gerek yok
Tencerede 5 dk kaynatsan yeter
Ben 1 elma 1 limon maydonoz cubuk tarcin 3-4 karafil 3-4tohum kararbiber
Kucuk taze zencefil koyuyorum
Kaynadiktan sonra biraz bekleyip 1 yesil cay koyup bikac dk sonra cikariyorum
Cayin hazir iste :))
aaa yeşil çayyyy harika fikir :) düdüklüye attım bile , sonra azıcık toz zencefil var ondan atıvereyim yansınnnn şarapsızzzzz yağlarrrrrrrrrrrrrrr gitsin ödemlerrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızlar günaydın,

Dün akşam iyi geceler diyemedim size site bakıma girdi tam ben girdiğimde. Bugün henüz geçmiş yapamadım ama birazdan yapıcam. Ben bugünde biraz yatıp dinlendim sabah geç kalktım fakat iyi geldi, enerjim normale donmustu, bu sabah kalktım jillianla sporumu yaptım. Şimdi kahvatımı edicem ( evet biraz geç kaldı ama bugun de boyle olsun). Sporumu yapabildiğim için mutluyum. Bugün kahvaltıdan sonra planım ev temizliği. Dün gece yine burası aşırı soguktu, kar yagdı hep. Bugun günesli ama kar sogugu var. Kardan dolayı bisikletle cıkamadım, aksam esimle markete cıktık, taze fasulye, kereviz falan aldım. Akşama barbunya var ama belki portakallı kereviz de yapabilirim. Önümüzdeki 3 günün menüsünde, barbunya, kereviz ve fasulye var. Aklımdan geçen eğer eşim barbunyayı beğenirse onun iki akşamlık menüsünü barbunya ve kereviz benimkini ise kereviz ve fasulye olarak yapmak. Barbunyayı seviyorum ama onunda karbon miktarı yuksek diye son iki gün yemeyi tercih etmeyebilirim.

Ay cok uzun yazdım yine :) sabırla okuyanlarınıza teşekkür ederim.
ohh uyuyup dinlenip enerjini depolamışsın spor da yapılmış maşallahhh , karnını doyur gülüm daha fazla bekleme

muzun hafif kararmışı daha iyi ya tam olgunlaşmış demekmiş onları yiyin diyorlar hem kabızlık da yapmıyormuş
Olgunlaşmış muz benim cocuklarda yiyor canım tatlı olduğu için Zuhal ablanın dediği gibi muz olgunlaştıkca kalorisi de yükseliyor galiba

Back
X