selam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diye

az daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)