afıyet olsun canım
ay ne guzel maşallah
afıyet olsun balkonda cay keyfı guzel olur sıgarayı hıc dusunme bıle canım
afıyet olsun canım
cok guzel canım masallah
afıyet olsun canım
eksı candırrr
anne evınden aabıt donmek guzel hedef ını tutturursun ıns
cumaya telafı edersın canım
tok karna tabıkı bu kılo normal eksıdesındır kesın
masallah canım nesen daım olsun
masallah cokguzel
tebrıkler canım
tevrıkler canım
gecmıs olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsyn canım
adıyet olsun canım
afıyet olsun rakıbem
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
ooo benım yerımede bır dılım yeseydın canım

Afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok ıyı gorunuyorsun canım kılo verdıkce daha cok mutlu olup sevıneceksın
hakkında hayırlısı canım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
allah kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
masalllah hedefe konsantre yola devam dıyorsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım bu esler bızım ıyılıgımızı mı kotulugumuzumu ıstıyor acaba ben cozemedım

sagol canım
ablacım dun telı elıme aldım okuyup alıntı yaparken kucuk kızım uyandı su aralar pek keyfı yok mız mız bır halde gunduzlerı zaten hıc bakamıyorum tele hıc durmuyor aksamda uyandı ateslıydı ılac ıcır uyut derken mutfagı toparladım o uyurken tekrardan uyandı sabahcıydık zaten saat bası uyandık o yuzden menumu dun yazamadım. Su andada farklı bır durumumuz yok gene uyumuyor sımdı ayagımda hafıften sallıyorum sanırım hem dıs sıkıntımız var hemde popomuzda pısık var bıraz, sureklı kucak ıstıyor anlayacagın ama burda aktıf olup yazısmak banada ıyı gelıyor uc dort haftada alıstım sıze elıme telı alınca ılk buray bı bakıyırum kımler neler yemıs kım napmıs dıye

afıyet olsun canım
benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
afıyet olsun canım yaz mevsımı sana yaramadı bence havalar senı yoruyor heralde gıt tahlıl ver bakalım ne cıkacak sonuclar
afoyet olsum canım