• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlarrr 1 saattir alinti yapmaya çalışıyorum anca bitti :KK70:
Dogum gunu cocusuuuu olaraktan gelen ciceklerimle mesgulum🤣🤣
Bildirimde yapayim
Cuma 58
Bugun 57.8
-200
Kaynak görüntüyü göster

kendi başına halledemezsen iyi bir uzman araştır git bence
hem sen ne diye ilerde olacakları bu kadar düşünüp endişeleniyorsun kaygılı olmak gelecek endişesinden kaynaklıdır gülüm zamanı gelmemiş olmamış yaşanmamış şeyleri düşünmeyi bırakmalısın şimdi de yaşa ki mutlu kalabilesin gülüm
anlatamıyorum burada
ama kısaca büyük bir vicdan azabı ve akabinde gelen korku var
gelecek değil aslında geçmişte yaşanılanlar sıkıntımın kaynağı
yani uzman bana çözüm olamaz
[/QUOTE]
anladım gülüm bundan sonrası inşallah iyi iletişim kurarak daha güzel olur
daha bir şey sormayacağım çünkü sen şu an anlatmaya hazır değilsin eğer ki istersen hazır olursan biz hep buradayız bunu bil yeter gülüm

kızlar ben size bişe soracağım
bu konudaki cahilliğimi hoş görün bu yaşımda bunu bilmemem çok ayıp ama işte ancak aklım başıma geldi diyeyim o_O
psikolog falan istemiyorum kendimi biliyorum, şu an yaşadığım şey konuşarak ya da ilaç kullanılarak çözülecek bişe değil
ruhumu rahatlatmam için daha manevi birşeye ihtiyacım var, aslında ne zamandır niyetleniyordum ama bi türlü başlayamamıştım ama artık daha fazla uzak kalmak istemiyorum, namaza başlamak istiyorum ama sabah namazını ne zaman kılmak gerekiyor bilmiyorum o_O
internette çeşit çeşit bilgiler var ama beni tatmin etmedi
kızlar, şimdi imsak burada 03.54te güneşte 05.37de ben 03.54ten 05.37ye kadar namazımı kılabiliyor muyum yoksa 03.54te kılmış olmam mı gerekiyor
evet kılabiliyorsun 3:54 de vakit giriyor 5: 37 de bitiyor gülüm ,o arada kılacaksın

ağrılarının olması normal mi ilk onu doktora sor gülüm daha 1 hafta oldu yarayı yaktıralı ondandır diye düşünüyorum , onun dışın da bu hafta moralin daha iyiydi o da bedeninin kendini iyileştirmesi için çok önemliydi bence o yüzden daha iyisin diyecek doktor ee bizim çocuğun da hakkını yememek lazım çok iyi moral verdi sana bence sen o çocuğu al ( eski tip kızını torununu evlendirmeye çalışan nine modun daki ekim ) :)))
:D:D:D:D:D ilgileniyor saolsun abla ya gece mide ilacım bitti ülser de var bende doktorun verdiği mide koruyucuyu da içip kusunca gitmiş benim kullandığım mide ilacını bulup getirmiş ki uzağız da araba ile 45 dk var yazlıkta o şimdi getirmiş verdi kıyamam. Valla doktor bikaç gün ağrı olur demişti ama şuan ki regl ağrısıda olabilir eğer zamanında gelirse 2 gün var belki işlem sonrası diye regl öncesi ağrı yapıyordur olabilir diye düşünüyorum ama sorucam yine de doktora bakalım ne çıkcak
Biraz dikkatle verilebikir canim
Aynen canım uyuyordum şimdi uyandım kalktım bi barbunya koydum ocağa bide bizimkilere az pilav yapayı diye pirinç ısladım onlar pilavla yer bende yoğrt barbunya yemek işi bitince de çıkıp az koşucam ilaçlarda yapıyor olabilir regl öncesi şişliğimde olabilir ama dikkatin faydası var
afıyet olsun canım kolay gelsın temızlık benımde yapılacak ama ne zaman yapacagım bakalım
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım

hosgeldın canım ıyıyum cok sukur senı sormalı sen nasılsın yavrular ıyıler cok sukur benı hatırladıgına gore ıkı ayı gecmemıstır gıdısın ben gelelı ıkı ay anca olmustur heralde ben de senı hatırlar gıbı oldum nıck yabancı gelmedı
ıns hızlıc gıder o artılar kız kardesın ıcın de hayırlı olsun ıns hayırlısından gebelık ıstegın tez zamanda olur senın cocuk varmıydı canım hatırlayamadım
afıyet olsun canım
saglık problemınız olmadan dogum yaparsın ıns canım sezeryanda olsa onemlı degıl bence tabıkı normal dogum daha avntajlı ama hakkınızda hayırlısı
gecmıs olsun canım yagmurda bıde 3 saat durmussun ıns hastalıgın ılerlemez dıkkat et kendıne canım
tereyaglı kahve hıc bılemedım sımdı ben sade ıcmeye devam edıyım en ıyısı karatay ablamda ne dıyecegını sastı ıyıce 😂😂😂😂😂😂
aynen canım ya veririm inşallah bu arada bazı alıntılar Genişletmede kalmış iki saat alıntıyı aradım ya gııı :D:D
Göreve değil kızlar, annesinin yanına...

Daha Cumartesi akşamı geldi, gideceği günü belirleyerek gelmiş..

Ahtapot tipi bir annesi var, oğlunu dizinin dibinden oturttuyor...

Tatillerde hep böyle gözyaşı döküp oğlunu yanına çekiyor, demiyor ki bu adamında ilgilenmesi gereken çocukları var...

Allah'a havale ediyorum, canımı çok yakıyor çünkü...
Bazı insanlar böyledir canım sıkma canını. Bir doktordan dinlemiştim. Kadının biri her akşam düzenli acile gidiyormuş doktorlar arayıp arayıp söyledikleri ağrının nedenini bulamıyor. Doktor en son oğlu ile konuşmuş. Oğlu başlamış anlatmaya yeni evlendik annemde karımla evlenmemi hiç istemedi sanırım bilerek yapıyor. Yani kadın bildiğin oğlu ile gelini birlikte olmasın diye geceleri hastalık uyduruyormuş:D:D:D:D güldüğüme bakma Eeee oğlu da malum ya gerçekten bişey olursa diye endişe edip götürüyormuş hastaneye. O yüzden bazı insanlar böyle Allah'a havale etmek en doğrusu

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ilgileniyor saolsun abla ya gece mide ilacım bitti ülser de var bende doktorun verdiği mide koruyucuyu da içip kusunca gitmiş benim kullandığım mide ilacını bulup getirmiş ki uzağız da araba ile 45 dk var yazlıkta o şimdi getirmiş verdi kıyamam. Valla doktor bikaç gün ağrı olur demişti ama şuan ki regl ağrısıda olabilir eğer zamanında gelirse 2 gün var belki işlem sonrası diye regl öncesi ağrı yapıyordur olabilir diye düşünüyorum ama sorucam yine de doktora bakalım ne çıkcak

Aynen canım uyuyordum şimdi uyandım kalktım bi barbunya koydum ocağa bide bizimkilere az pilav yapayı diye pirinç ısladım onlar pilavla yer bende yoğrt barbunya yemek işi bitince de çıkıp az koşucam ilaçlarda yapıyor olabilir regl öncesi şişliğimde olabilir ama dikkatin faydası var

aynen canım ya veririm inşallah bu arada bazı alıntılar Genişletmede kalmış iki saat alıntıyı aradım ya gııı :KK70::KK70:

Bazı insanlar böyledir canım sıkma canını. Bir doktordan dinlemiştim. Kadının biri her akşam düzenli acile gidiyormuş doktorlar arayıp arayıp söyledikleri ağrının nedenini bulamıyor. Doktor en son oğlu ile konuşmuş. Oğlu başlamış anlatmaya yeni evlendik annemde karımla evlenmemi hiç istemedi sanırım bilerek yapıyor. Yani kadın bildiğin oğlu ile gelini birlikte olmasın diye geceleri hastalık uyduruyormuş:KK70::KK70::KK70::KK70: güldüğüme bakma Eeee oğlu da malum ya gerçekten bişey olursa diye endişe edip götürüyormuş hastaneye. O yüzden bazı insanlar böyle Allah'a havale etmek en doğrusu
bak diyorum sen al bu oğlanı nikahına :)))

aynen canım ya veririm inşallah bu arada bazı alıntılar Genişletmede kalmış iki saat alıntıyı aradım ya gııı :KK70::KK70:
Valla oldu olanlar kk ya gırdıgımden berı olmamıstı bı karısıklık azcık ortalıgı karıstırıyım dedım 😂😂😱😂bır daha olmaz ıns

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ilgileniyor saolsun abla ya gece mide ilacım bitti ülser de var bende doktorun verdiği mide koruyucuyu da içip kusunca gitmiş benim kullandığım mide ilacını bulup getirmiş ki uzağız da araba ile 45 dk var yazlıkta o şimdi getirmiş verdi kıyamam. Valla doktor bikaç gün ağrı olur demişti ama şuan ki regl ağrısıda olabilir eğer zamanında gelirse 2 gün var belki işlem sonrası diye regl öncesi ağrı yapıyordur olabilir diye düşünüyorum ama sorucam yine de doktora bakalım ne çıkcak

Bazı insanlar böyledir canım sıkma canını. Bir doktordan dinlemiştim. Kadının biri her akşam düzenli acile gidiyormuş doktorlar arayıp arayıp söyledikleri ağrının nedenini bulamıyor. Doktor en son oğlu ile konuşmuş. Oğlu başlamış anlatmaya yeni evlendik annemde karımla evlenmemi hiç istemedi sanırım bilerek yapıyor. Yani kadın bildiğin oğlu ile gelini birlikte olmasın diye geceleri hastalık uyduruyormuş:KK70::KK70::KK70::KK70: güldüğüme bakma Eeee oğlu da malum ya gerçekten bişey olursa diye endişe edip götürüyormuş hastaneye. O yüzden bazı insanlar böyle Allah'a havale etmek en doğrusu
Aslinda evet bu kadar ilaca ödem olmasi normal canim
Ena kızzz senin doğum günün mü bugün. Doğum günün kutlu olsun bacımmm :21: :21: :21: :21:
Sagol balimmm😍😍

madem canın şeytana uymak istiyor uy o zamannn..
topla kıyafetini bu defa sen de eşinle çocuklarla git nasıl olsa sen yokken de oğlunu ağırlıyor bu defa seni ve torunlarını da ağırlasın sadece çocuklarla ilgilen yemeğe işe elini sürme orada da eşine hadi şuraya gidelim hadi buraya de ufaklığı kv ye bırak çık gez bakalım bu defa nasıl olacak
Ah canım bu dediğini yapsam kıyamet kopar...

Eşim oyun oynamayı sever, ilk evlendiğimiz yıllarda "hadi gidelim öğretmenevinde oyun oynayalım" derdi... kadın "bende gelecem" derdi, eşim anne orası sana uygun değil deyincede bizi de göndermezdi, çok biliriz hazırlanıp tam gidecekkken geri döndürüldüğümüzü.... Çocuklara da bakmaz...

Bildiğin gibi değil, ancak gören ve yaşayan anlar ve bilir...

Bizimkisi aynı canım, okul dönemi sapasağlam... Okullar kapanıpta tatil olmaya yakın hastalık muhabbeti başlıyor her yıl....

Eşimde farkında ama birşey yapamıyor, "aslında annemi psikiyatriste götürmem lazım" dedi dün bana :KK70: :KK70:

Ah canım bu dediğini yapsam kıyamet kopar...

Eşim oyun oynamayı sever, ilk evlendiğimiz yıllarda "hadi gidelim öğretmenevinde oyun oynayalım" derdi... kadın "bende gelecem" derdi, eşim anne orası sana uygun değil deyincede bizi de göndermezdi, çok biliriz hazırlanıp tam gidecekkken geri döndürüldüğümüzü.... Çocuklara da bakmaz...

Bildiğin gibi değil, ancak gören ve yaşayan anlar ve bilir...
Burdan söyle bisey cikiyor, seninle yarisiyor gibi. Kayinbaban hayattami? Kendisi bisey demiyormu?

Bizimkisi aynı canım, okul dönemi sapasağlam... Okullar kapanıpta tatil olmaya yakın hastalık muhabbeti başlıyor her yıl....

Eşimde farkında ama birşey yapamıyor, "aslında annemi psikiyatriste götürmem lazım" dedi dün bana :KK70: :KK70:
Kaç yaşında Kayinvalden...

kaptanım o müstahzardan türkiyede yok içeriğini göremedim.lakin adından omega3 ve ginko içerdiğini anlayabiliyorum. söylediğin özellikteyse kullanabilrsin kuzum iyi gelir inşallah...
evet kaptanım yazacağım menülerimi
yoksa cozutuyorum sanırım eheheheh
tmm cnm sagolsin
Evet degisik dimi tadi da pek guzel oluyor ehuheuhe karatay teyzem diyordu icin icin guzellesin :KK53:
ben hindistan cevizi yagi koyuyorum birazcik
cumaya en az 1.5 gelir heralde cnm tabi dikkat edersen
ablacım selam
geçen hafta izinliydim, ama çok yoğum geçirdim büyük kızın okul kaydı eğitimleri ufaklığın hastanesi derken sabah çıkıp akşam girdim eve, her akşam da illa birileri geldi gitti gece pertim çıkmış oluyordu hiç giremedim kk'ya
neyse ki bugün işbaşı yaptım da biraz dinleneceğim inşallah :KK70:
bugün yapabildiğim kadar geçmiş yapayım neler oldu neler bitti bakayım
özlendin kuzummm 💕💕💕

Bizde onemli bisey yok
En onemlisi ben hala cukulata yemedim 😂😂😂
kurutulmis ekmek ama diet icin.4 tanesi 126 kalori sadece.
wasa heralde senin dedigin cnm
regle olucam cok sisim suan.bide dunku yediklerim etkiledi galiba.
cuma 66
pazartesi 66.9
fark +900
2 aksamdir karbon yemişin aysecim bence onun etkisi daha cok lutfen dikkat et
Ben sabit ciktim
Cuma:69
P.tesi : 69
Fark: 0.0 :KK53:
67 yi gorursun didiniz cok heveslendim :KK45:
biraz gayret edersen neden olmasin tatlim
Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum🤗

Bildirimim
Cuma 88.7
Bugün 89.8
Fark +1
Moral bozmak yok. Hallederm ki
kacamak olmadiktan sonra moral bozmakda yok cnm
Odem icin elma cubuktarcin kaynatip icebilirsin biraz limon sikarsin zarari olmaz
Merhaba dünkü menüm
Sabah 11.00 klasik kararatay kahvaltısı

Akşam 19.00
Yoğurtlu kabak
1 parca tavuk

Şu 2 lt
Spor yok
kahvaltiyida acik yazalim cbm

Sen kilo bildirimi yapmamisin
Cuma: 47 kg
Pazartesi: 47,5 :kızgın: :kızgın: :kızgın:

neden o kadr yedim ben ya bugün itibari ile tekrar menü yazma düzenine geçicem sabah da kaçamağım var ama olsun
kuzucum korumada arti eksi 1 olabilir, seninki dahada az
Cumaya gider eminim
Ne yazacağım aklıma yeni geldi zuhal abla 😊
Reglmde gecikme değilde doğumdn sonra ilk kez olacak d.yapalı 2 buçuk ay oldu belirti ve acayip şişkinlik ve sinirlilik var bi olsa rahatlıcam
kafana takma cnm zamani gelince olacaktir
Ay ben de kilo bildireyim barim 61.4 , cuma 61.7 idi sanırım

Yağniii -300

😍😍
haftaya eksiyle baslamak cok guzel cnm
Günaydın arkadaşlar,
Gecen Cuma : 62.4
Bugün : 62.6
Fark : +200

Kurtulamıyorum şu 62 den 😪
cok degil tatlim biraz gayret edersen 1 olur o

Pudingi sormuşsun
Yazdigim malzemeleri ocakta pisiriyom o kadar, cevizi üstüne koyuyom
Asimizi yaptırdık kilo boy kontrolüde yapıldı az kilo almışız 500 Gr bu ay ..asm doktor sutunuz nasıl diyetmi yapıyorsunuz diye sordu
Dikkat ediyorum ama bilinçsizce yapmıyorum sadece ıvır zıvır yemiyorum dedim..
Yağdan iyi beslenmeniz gerekiyor dedi😑
Çok takilmadim açıkçası zaten kızım kilolu doğduğu için gayet iyi görünüyor...
İdrar tahlili istedi doktor şimdi onu vericez
Pazara gidicem...
Evet arkadaşlar yoğun bir gün daha beni bekliyor (vlog cekiyormus gibi hissettim kendimi 😂)
sinirda olmadiktan sonra bencede sorun olmaz cnm
Ara ogunlerinde kuruyemis ye istersen
ben de bu sabah yapmadığım bir şey yaptım tartıldııımmm :KK70:
+100 de benden sebebi belli az uyudum ondandır benim sıpa sabahın 8 buçuğun da eve 2 ekmek alıp bırakmış gitmiş babası da fark etmemiş gittiğini ondan 10 dk sonra evden çıkmış kapıda oğlana seslendiğini duydum(telefonunu unutmuş ver diyecekmiş) uyandım sonra kapı kapandı , kalktım baktım evde kimse yok , geri de uyumadım :)
normalden erken tartilmisin cnm eksidesin muhtemelen
ben de şaşırdım bu hatunun bu saatte burada ne işi var diye meğer - 800 gr la hai siz de totoşunuzu kaldırın da eksilin demeye moral vermeye gelmişşşşş , hoş gelmişşşş mutluluk getirmişş :KK74:
😍😍😍😍😍😍
Cuma’ya 9 ları görürsün abla
İnşallah cnm direk 98 e gecsem iyi olur 😁
Cuma 70.8
Bugün 71.0
Fark +200
sen pazartesi bu kadarcik arti gördüysen cunaya cok guzel olacak demektir 😁😁😁
Tünaydınnnnnn

İyi mutlu çok güzel haftalaaaaar

💃💃💃💃
cicemmmm nasilsin gectimi aglama krizlerin
Cuma. 73.5
Pazartesi. 73.5
Sabıtım hanımcıklar cumaya eksı gelır gelecek
sendende en az 1.2 bekliyirum tatlim :)
Dün telefonumun şarjı bitti, telefon bir türlü şarj almadı, sanırım garantiye göndermem gerekecek... Uzun sürecek olabilir, belkide izne ayrılmam gerekir Mefkurem Mefkurem
tam guzel giderken izine cikman hic iyi olmaz tatlim
Yedek tel vermiyolarmi
Değil mi kaptanım iş yeri ortamı dediğin böyle olur
Aynı benim iş yerim aynı
benimde basimda var bi suratsiz cnm aman bosverrr
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Harika vallahi
Ya ya ya şa şa şa kaptanım kaptanım çok yaşa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Teşekkür ederim bebegim 😍
hafta iyi olmuyor aslında ama Bayram olunca da illaki kaçamak oluyor
aslinda kararli olursak olmayabilir cnm
Ben azimli oldugum dönemde kendi yaptigim baklavanin tadina bile bakmadiydim
Ki buda et bayrami zaten
Puding tam benlik mis abla afiyet olsun 😋
senin lapa gibi işte cnm :))

Bu arada senin eksinde superrrrr 😍😍😍
Bence en az 1.8 gelir :))
Göreve değil kızlar, annesinin yanına...

Daha Cumartesi akşamı geldi, gideceği günü belirleyerek gelmiş..

Ahtapot tipi bir annesi var, oğlunu dizinin dibinden oturttuyor...

Tatillerde hep böyle gözyaşı döküp oğlunu yanına çekiyor, demiyor ki bu adamında ilgilenmesi gereken çocukları var...

Allah'a havale ediyorum, canımı çok yakıyor çünkü...
valla kuzum en iyi eşini sen taniyorsun
Tatil, cocuklar vs diyip duygu sömürüsü yapsan
masAllah abla guzel gitmiş
sagol cnm
Kvdeme 8 implant vidası takıldı onlarda akşamlıcaz yemek yapıyorm görümcemde bişeyler yapıcak spor gene yalan oldu
kolay gelsin cnm iyi olmuş gittigin

anlatamıyorum burada
ama kısaca büyük bir vicdan azabı ve akabinde gelen korku var
gelecek değil aslında geçmişte yaşanılanlar sıkıntımın kaynağı
yani uzman bana çözüm olamaz
anladım gülüm bundan sonrası inşallah iyi iletişim kurarak daha güzel olur
daha bir şey sormayacağım çünkü sen şu an anlatmaya hazır değilsin eğer ki istersen hazır olursan biz hep buradayız bunu bil yeter gülüm
[/QUOTE]
Sağol bitanem biliyorum iyiki de varsınız 🥰😘

Back
X