- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.641
Sınavdan çıktım acayip mutluyum ve çok güzel geçti diyorum. Eve geldim yorumlara baktım hep çeldiricilere düşmüşümNasıl geçti canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınavdan çıktım acayip mutluyum ve çok güzel geçti diyorum. Eve geldim yorumlara baktım hep çeldiricilere düşmüşümNasıl geçti canım
Hiç belli olmaz canım, tüm sorular herkese aynı, herkes yanılgıya düşmüş olabilir...Sınavdan çıktım acayip mutluyum ve çok güzel geçti diyorum. Eve geldim yorumlara baktım hep çeldiricilere düşmüşüm![]()
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 parça beyaz peynir
3 parça kaşar
1 lokma tam bugday tostu (hafif yağ sürdüm)
Maydanoz da yemeye çalıştım ama malesef yiyemedim
1 yeşil çay
Ara 13.00
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Yoğurtlu havuç
18.30
Adaçayı ilk kez içtim değişikmiş tadı
Su 2 litre
Az sonra sade Türk kahvesi içerim
Bugün kapanır
Çok çeldirici sorulardı ya. Değişik bir sınav oldu herkes için. Hayırlısi olsun inşallahHiç belli olmaz canım, tüm sorular herkese aynı, herkes yanılgıya düşmüş olabilir...
Ben son girdiğim sınavdan sonra "artık sınava girmeyeceğim, ben yapamıyorum" dediğim yıl atandım.
Afiyet olsunSABAH 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
6 tane yeşil zeytin
Domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 19.00
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
2 parca tavuk
Sağol canımallah akil fikri versin ins. Bu yasa kadar degismeyen daha Hic degismez malesef. Sana Sabir diliyorum![]()
Tşk ederimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun kuzum güzel sonuçlar olsun inşallahSınav bitti çok şükür. Kurtuldum artık :)
afiyet Olsun nirancim09:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
15:00=== 1 adet ızgara alabalık
2 kase salata
Su 3 lt
Sagol canım valla kardesimin odası mis gibi olduDoğum günün kutlu olsun canım, nice yaşların olsun mutlu huzurlu....
Ne güzel evim yenilediniz, pırıl pırıl olmuştur... Düzenledikten sonra rahat edersiniz inşaallah
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah
Tereyağlı yumurta 2 tane
2 dilim peynir
2 zeytin
Semizotu
Salatalık
18.30 mercimek köfte 6 adet.yalniz çok az bulgur koydum yarim caybardagi kadar tüm mercimege
Yoğurt marul
Şu 2 lt
Spor gezinti bebek arabası ile
Evde yapmadim ki arkadaslarla yaptik bananetamam cnm
kaydettim cnm
Allah niyetini daim kılsın cnm güneş doğmadan kilman gerekiyor sabah namazini cnm yani imsak ezan okunan saat oluyor ama arada gec okuyor hocalar gunese 50dk 1 saat kala kılabilirsn duruma gore duyarsan ezani Bende kılmaya çalışıyorum ama eksiksiz degil malesef
tamam abla daha dikkat ederm
tmmdr cnm masAllah
kiz kutlama yaptnz yakolay gelsin
afiyet olsun cnm balik bnmde cnm istiyor ya bayadr yemiyoruz eşimle de muhabbeti geçti bu aksam hatta
Afıyet olsun canım
Pro namina pek bisi yok afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
1 ince yarim ay kavun dilim
Ara
2 porsiyon meyve
(kiraz, seftali, hirtlak) azar azardi
Akşam 19:30
1 kepce soğan çorbası
Salata
4 kasik bezelyeli patates yemeği (susuz)
Saat 21
Cayla 3 hurma 1 ceviz
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Anam 3 haftadir temizlik diye diye canim cıktı abla yiter gariTeşekkür ederim bitanem ins. Devami gelecek
Kuzucum gecmise takilmamaya calis cnm
Hepimizin pismanliklari var
benimde o kadar cok ki
Ama geçmişi degistiremeyiz, bugünümüzü bari zehir etmiyelim
Namaz konusunda ins. Daim olur eminim iyi gelecektir
Herkes yazmis zaten imsakla beraber baslar ama bi 30 - 45dk sonra kılmak daha efdaldir
Güneşe kadar kilabilirsin ama son dk ya birakmamaya calis
Güneş dogduktan sonra 45 icinde hic bi namaz kilinmaz, keraat vakti denir
senin şu azminin yarisi bizde olsa
ne guzel temiz temiz duzenli giriyon iste yeni yasina cnm
Bulut beylerden ne haber :))
niran haftaya pek sıkı baslamisin cnm
mesajin altinda cevaplaya basarsan tek mesaji alintilamis olursun cnm
Alinti yazan yere basarsan coklu alinti anlamina gelir
Mesajlari alintiladiktan sonra altta alintilari ekle ye basican
Mesajlar ekrana cikar
Anladim tatlim ins iyi geçmiştirGündüz sınav vardı yiyemedim bir şey
Ay yeter sistim mis olacak diye diyeallah akil fikri versin ins. Bu yasa kadar degismeyen daha Hic degismez malesef. Sana Sabir diliyorum
mis gibi iste
afiyet olsun bayanlar
allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.
Açılma bi cok seyden olabilir yürüyüş, hurma, ilişki, papatya çayıda açılmaya yardımcı oluyormuş kendim tecrübe etmedim.
tşkler
sabrına hayran kaldım. Keşke hepimiz böyle olabilsek.
afiyet olsun
Afiyet olsun canimBugünkü menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 parça beyaz peynir
3 parça kaşar
1 yeşil çay
Ara 13.00
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Yoğurtlu havuç
18.30
Su 2 litre
Bugün kapanır
Afiyet olsun tatlimSABAH 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
6 tane yeşil zeytin
Domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 19.00
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
2 parca tavuk
Iyi geceler kuzummİyi geceler hanımlar
Hepinizi çok öpüyorum
Yarından itibaren ben de menümü paylaşacağım.
Çok yorgunum dinlenmeye geçiyorum
Yarın görüşmek üzere
![]()
Kiz Göksu arada da gelmesen senin takimda oldugunu unutacamSınav bitti çok şükür. Kurtuldum artık :)
ama şuan biraz zorlanıyorum bi ince açlık var ablasenin şu azminin yarisi bizde olsa![]()
Ben doğum başlasın diye yapmadık şey bırakmamıştımallah akil fikri versin ins. Bu yasa kadar degismeyen daha Hic degismez malesef. Sana Sabir diliyorum
mis gibi iste
afiyet olsun bayanlar
allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.
Açılma bi cok seyden olabilir yürüyüş, hurma, ilişki, papatya çayıda açılmaya yardımcı oluyormuş kendim tecrübe etmedim.
tşkler
sabrına hayran kaldım. Keşke hepimiz böyle olabilsek.
afiyet olsun
heralde :)) yoksa senin gibi kendinden emin bi kadin tek cocuk icin evli kalmaz :)))Ay ne bileyim, sinirlenince tüm köprüleri atıyor muyum ne?![]()
![]()
haa tmm o mantik, anladim cnmAyşegül Coruhlu mu yeni bir kitabı çıkmış "Sirkadiyen Beslenme" diye... Sanırım bu kitapta geçiyormuş bu.. kitabı alıp okuyunca daha detaylı yazarım.
Bana mantıklı geldi ama, sabah erken saatte birşeyler yenince "kortizon direnci" gelişiyormuş (bunu yıllar evvel bı doktor arkadaşımdan duymuştum) akşam 9 dan sonra sindirim sisteminin durduğunu birçok doktor söylüyor zaten..
peyniri fazla abatmayalim cnm :))Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 parça beyaz peynir
3 parça kaşar
1 yeşil çay
Ara 13.00
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Yoğurtlu havuç
18.30
Su 2 litre
Bugün kapanır
guzel görünüyor cnm heralde spor falan yaptigin yok dimi :)SABAH 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
6 tane yeşil zeytin
Domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 19.00
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
2 parca tavuk
iyi dinlenmeler çıtır ecemmm yarin tüm pozitifliginle guzel menunle bekliyorumİyi geceler hanımlar
Hepinizi çok öpüyorum
Yarından itibaren ben de menümü paylaşacağım.
Çok yorgunum dinlenmeye geçiyorum
Yarın görüşmek üzere
![]()
niye kizz gorusmuyonuzmuNapsin ya oldugu yerde duruyor beyefendi
Cok gecmis olsun cnm08:30 sabah
1 dlm beyaz peynir 4-5 böğürtlen ve himbeere ( türkçesini unuttum rezillik) salatalık
1 kapüçino 2 kuru kayısı
Öğlen 13:30
Tabiiki yine bahceden kabaklayapılmış domatesli peynirli kabak yemeği, yanında 150 grm yoğurt
15:30 ara;
1 kuru kayısı , 10 kabak çekirdeği
19:10 akşam
Tavuklu mantar yemeği, tadımlık karpuz ve kavun
Su 2 litreyi gecöiştir
Spor 100 dakika pisiklet x3: 300 puanFit mutlu anne
Bu arada öksürmekten karın kaslarım ağrıyo , gğnde bi saat öksürmek kaç pusn
Ay 55 i göreyim en kısa zamandaaa![]()
Bende zorla senede 1,2 kere anca yerimHiç sevmiyorum aslında, çocukları balığa alıştırmak için mecburen yiyorum...
Vejeteryandım aslında, şurda 5-6 yıldır kendimi zorlaya zorlaya yemeye başladım
Çok şükür iyiyiz canım . kuzucugum hamdolsun daha iyi yarın 4 aylık oluyoruz teyzesi genç kız olduk bile biz
Sen nasıl nasıl gidiyor hayat
Hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım
Yolun az .kısa sürede verirsin Allahin izniyle..
Neden hedef 66 da 65 değil merak ettim
Genelde 65 sır çoğu kişinin hedefi ya bu alemde ondan şey ettiydim![]()
Gunaydin ablacim evett cok az kaldi 20 gun onceki kontrolde doktor bas asagi duruyor kanala yerlesmis demisti ama 4 5 gundur kendini daha fazla hissettirdi cuma gunune kadar sancim suyum falan gelmezse cuma gunu geldigimde yazar haber ederim abla yatisim yapilirken.telefonumdn benden baska size haber edecek kimse yok kaynanamain okumuslugu olsa derdim su kisilere mesaj yaz diye neyse hayirlisi bakalim ben yazarim en kotu sayfaya girer o arada hemen ben gidiyorum yazsam gene anlarsinizdualarinizi bekliyorum insallah sezeryana gerek kalmadan dogum yaparimm
![]()
Günaydınlar kızlar:
Ben tüm gece öksürmekten uyuyamadım, bir de dudağımda kocaman uçuk çıkmış, 3 senedir hiç çıkmamıştı demek ki bünyem zayıf düştühızlı kilo vermemle de ilgilisi var sanırım. Ben bir de hiç hasta olan biri değilimdir en son 2012 de öksürmüştğm mesela. Yüzümün de heryeri iltihaplı sivilce doldu. İltihap temizleyecen yiyecek içecek önerilerinizvar mı ? Din tiyatroya gittik eşimle ,- açık havadayd, bir deorda 3 saat yağmurun altında tiyatro izledik artık inşallah zatüre olmam
![]()
ablacım selam
geçen hafta izinliydim, ama çok yoğum geçirdim büyük kızın okul kaydı eğitimleri ufaklığın hastanesi derken sabah çıkıp akşam girdim eve, her akşam da illa birileri geldi gitti gece pertim çıkmış oluyordu hiç giremedim kk'ya
neyse ki bugün işbaşı yaptım da biraz dinleneceğim inşallah
bugün yapabildiğim kadar geçmiş yapayım neler oldu neler bitti bakayım
afıyet olsun canım kolay gelsın temızlık benımde yapılacak ama ne zaman yapacagım bakalım
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hosgeldın canım ıyıyum cok sukur senı sormalı sen nasılsın yavrular ıyıler cok sukur benı hatırladıgına gore ıkı ayı gecmemıstır gıdısın ben gelelı ıkı ay anca olmustur heralde ben de senı hatırlar gıbı oldum nıck yabancı gelmedı
ıns hızlıc gıder o artılar kız kardesın ıcın de hayırlı olsun ıns hayırlısından gebelık ıstegın tez zamanda olur senın cocuk varmıydı canım hatırlayamadım
afıyet olsun canım
saglık problemınız olmadan dogum yaparsın ıns canım sezeryanda olsa onemlı degıl bence tabıkı normal dogum daha avntajlı ama hakkınızda hayırlısı
gecmıs olsun canım yagmurda bıde 3 saat durmussun ıns hastalıgın ılerlemez dıkkat et kendıne canım
tereyaglı kahve hıc bılemedım sımdı ben sade ıcmeye devam edıyım en ıyısı karatay ablamda ne dıyecegını sastı ıyıce![]()
Kızlar iyiler canım, yaylada tatilin tadını çıkarıyorlar... Sabah denize gidiyorlar, öğleden sonra bahçede bir ağaçtan öbürüne atlıyorlar maymun gibi![]()
![]()
Bana gelince bu yılın tatilini diyet tatili olarak hatırlayacağım, hedefim okul açılana kadar istediğim kiloya gelmek... Bakalım olacak mı?
Sen de izinde epey kilo almışsın ama vereceğine inanıyorum, yeterki buralara geri dön canım
Kizlar ben nerelere gidem kendimi nerelerden atam
Bugun dogum günüm ve kutlamayi eşya yerlestirerek yapıyorum allahtan erken kutlama yaptık bendekide ne sans yaaa